Καλημερα, κουκλα μου γλυκια !!! :-* :-* :-* :-* :-*καλημέρα και από μένα αγοράκια ...αχ και κοριτσάκια να μην τα ξεχνάμε :-* :-* :-*
Εσυ, θα με κερασεις καφεδακι, αν ερθω ???
Καλημερα, κουκλα μου γλυκια !!! :-* :-* :-* :-* :-*καλημέρα και από μένα αγοράκια ...αχ και κοριτσάκια να μην τα ξεχνάμε :-* :-* :-*
Γιατί το λες αυτό μωρό μου έλα να πιούμε καφέ μαζίΠαιδια, αντε γεια σας !!!
Η Νεφελη, δεν κερναει καφε !!!
Γιατι ???
Κριση εεεεεεεεεεεεε !!!δεν έχει λεφτά για κεράσματα....
κανείς δεν ξεφεύγει...Κριση εεεεεεεεεεεεε !!!
Ο.Κ , ερχομαι !!!Γιατί το λες αυτό μωρό μου έλα να πιούμε καφέ μαζί
Τελικα θα κερασουν !!!κανείς δεν ξεφεύγει...
να έρθω??Τελικα θα κερασουν !!!
σε περιμένω μην αργήσεις,,, :-* :-* :-*Ο.Κ , ερχομαι !!!
Ρε τι κάθεστε και καυλαντίζετε εδώ και κει ...........................
Δε βλέπετε τι γίνεται?
[size=10pt]ερυθροφασίστες φοιτητές εμπόδισαν καθηγητές νά βγουν από τό γραφείο τους[/size]
Κλείστε τα και τραβάτε να λευτερώσετε την υψηλή διανόηση της πατρίδας ρε!
εμένα δε θα με περιμένεις???σε περιμένω μην αργήσεις,,, :-* :-* :-*
Επικροτώ καί επαυξάνω ! παρ' ότι ήρεμος οπαδός του δικεφαλου !Π...και ξύλο στον πουσταρά το θρύλο!!!
Απλά υποκλίνωμαι !Μήπως λοιπόν άγαπημένε μου φίλε λαγαρε (χωρίς τόνο) πρέπει να πάρουμε όλα αύτά τα κατασκευάσματα φαντασίας ώρισμένων , πού μόνο σκοπό έχουν να έκφοβίζουν τους άνθρώπους καί να τά πετάξουμε στά σκουπίδια ????????????????????
σε περιμένω μην αργήσεις,,, :-* :-* :-*
εγώ του τριφυλλιού....μάλλον ήρεμος...Επικροτώ καί επαυξάνω ! παρ' ότι ήρεμος οπαδός του δικεφαλου !
Πάντως τυχεροί που διώξατε τον Τζόρβα ! αλήθεια τι κοίταγε την ώρα που "έπνιγε" το γκολάκι χθές ? μήπως είχε πάρει πόζα για το ιταλικό esquire !?εγώ του τριφυλλιού....μάλλον ήρεμος...
ψώνισε από σβέρκο η παλέρμο...Πάντως τυχεροί που διώξατε τον Τζόρβα ! αλήθεια τι κοίταγε την ώρα που "έπνιγε" το γκολάκι χθές ? μήπως είχε πάρει πόζα για το ιταλικό esquire !?
αμε γιατί όχι ....μονο καφέ τα πάντα έχουμε εδώ ;) ;) ;)Καλημερα, κουκλα μου γλυκια !!! :-* :-* :-* :-* :-*
Εσυ, θα με κερασεις καφεδακι, αν ερθω ???