TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Θες βοήθεια στο ψάξιμο ? να τον βρούμε μαζίόμως δεν έχω μάθει ακόμα ποιος είναι ο γαμπρός ;) ;) ;)
τινος ειναι ρε γυναικα τα παιδια?
Θες βοήθεια στο ψάξιμο ? να τον βρούμε μαζίόμως δεν έχω μάθει ακόμα ποιος είναι ο γαμπρός ;) ;) ;)
ποιος mpirazi την κοπελάρα μου.....και την αφήνει άυπνοικαλησπέρα και σε σένα ,,,εγώ δεν έχω κοιμηθεί καθόλου ,δεν με παίρνεις ο ύπνος με αυτό που άκου :-*
ποιος mpirazi την κοπελάρα μου.....και την αφήνει άυπνοι
ποιος mpirazi την κοπελάρα μου.....και την αφήνει άυπνοι
έτσι μπραβω να την προσέχετε σαν τα ματια σας ;) ;)κανενας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλισπερα ταφταρ ...
καλησπερα
A "κορισταρα" μου εσύέτσι μπραβω να την προσέχετε σαν τα ματια σας ;) ;)
έτσι μπραβω να την προσέχετε σαν τα ματια σας ;) ;)
Κάτσε θέλει χρόνο είναι δύσκολο έχεις πολλους υποψήφιους για άντρες...τελικά τι έγινε μάθαμε τίποτα TAF
σου ελειψε ε?καλισπερα ταφταρ ...
αχ ειχα πολυ κερο να δω μαστιγια εδω στο φορουμ :o :o :o :o :o
ε όχι και κοριτσάρα σου ...τι θες και μένα να με κανεις με παιδίA "κορισταρα" μου εσύ
χαχαχχαχα έχει και τεσσάρα παιδιά e αυτό δεν το ήξερα ...όσο αφορά την ώρα για ύπνο δεν χρειάζεται ζει μονο με αέρα η νεφέλητο νεφελακι το εχουμε σαν κορη οφθαλμου χατηρι δεν του χαλαμε αφου μεχρι και ορχηστρα ναυλωσαμε να παει να του κανει κανταδα για να κοιμηθει!!!!!!
το θεμα ειναι οτι στις 4 ερχονται τα παιδια απο το σχολειο και πρεπει να τα παρει απο σχολικο μια ωρα να κοιμηθει μονο???????
A δεν μπορώ να περιμένω και πολύ,,παο για ύπνο ,,άμα το βρείτε να με πάρετε τηλέφωνο :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Κάτσε θέλει χρόνο είναι δύσκολο έχεις πολλους υποψήφιους για άντρες...
αμε και στον υπνο μου τα ζηταγα τα μαστιγιασου ελειψε ε?
Θα το τακτοποιήσω ;) καλή ξεκούραση ;)A δεν μπορώ να περιμένω και πολύ,,παο για ύπνο ,,άμα το βρείτε να με πάρετε τηλέφωνο :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Α έτσι ε ούτε στο ύπνος σου δεν είσαι φρόνιμη τελικάαμε και στον υπνο μου τα ζηταγα τα μαστιγια
χαχαχαχαχα και ποτε ήμουν εγώ φρονιμη ε... :- :- :-Α έτσι ε ούτε στο ύπνος σου δεν είσαι φρόνιμη τελικά
Θα το τακτοποιήσω ;) καλή ξεκούραση ;)
χαχαχαχαχα και ποτε ήμουν εγώ φρονιμη ε... :- :- :-