αυτο σίγουρα θα είναι καλύτερο για εσένα και τα κορίτσια αλλα και για τους πελάτες, θέλω όμως να μου προσέχετε γιατι τέτοιες ώρες είναι ολίγον δύσκολες σε εκείνη την περιοχή. Αλήθεια, τι ακριβώς ισχύει βάση του νόμου;
Eυχαριστουμε μαναρακι ;)
Αν και οντος ειναι περιεργες οι ωρες οπως θα εχεις δει εχουμε οτι απαραιτητο μεσο θα μπορουσε να μας βοηθησει για την ασφαλεια μας ;)
Διπλη πόρτα, εξωτερικη camera, προβολέα, συρεινα, συναγερμο group4 που ειναι συνδεδεμενος με τα κεντρικα της ασφαλειας αλλα και σκυλί ;)
Αλλα πανω απ ολα η εμπειρια των υπηρεσιων που ξερουν ποιος πρεπει να μπαινει και ποιος δεν πρέπει μεσα στο μαγαζί ;)
αδεια λειτουργειας οικου ανοχης κανενας δεν εχει ματια μου ;)
το πολύ να εχουν 5-6 σπίτια σε όλη την Αττική.
Και ουσιαστικα οποιος εχει τετοια αδεια λειτουργειας στα χερια του ειναι υποχρεωμένος να τηρει και το νομικα προβλεπομενο ωραριο λειτουργειας οικων ανοχης που ειναι μεχρι της 24:00 αλλιως ο αρμόδιος δημος που του δινει την αδεια μπορει και να του την αφαιρεσει ;)
Το γιατι η συντιπτικη πλειοψηφια των οικων δεν εχει αδεια λειτουργειας ειναι αποκληστικη ευθυνη των δήμων (απο το 2005 που πηρα το μαγαζι τους κυνηγαω για να μου την δωσουν και επιτηδες κωλυσιεργουν με αποτελεσμα η ολη ιστορια να μου στοιχιζει γυρω στα 5000ε το χρονο σε δικηγορους, ασφαλιστικα μετρα κτλ
) αλλα και αρκετων οικων που δεν τηρουν τις απαιτουμενες προυποθεσεις για να παρουν αδεια.
Απο εκει και περα αφου ουσιαστικα το κρατος αδιαφορει μεν να μας ενταξει σε ενα πλαισιο και μας αφηνει στο ερμαιο του εκαστοτε οργανου, κρατικου υπαλληλου ο καθενας οπως καταλαβαινεις ανοιγει και κλήνει το μαγαζι του οτι ωρα θελει και ουσιαστικα αντιμετωπίζει τις ιδιες συνεπειες και το ιδιο κοστος ειτε ειναι ανοιχτος το μεσημερι ειτε ειναι ανοιχτος τα ξημερωματα :-
Απο το 2005 οπως σουπα που πηρα το μαγαζι το κρατησα με το δηθεν προβλεπόμενο ωραριο λειτουργειας χανοντας ουσιαστικα παρα πολλες εισπραξεις αλλα πραγματικα και ουσιαστικα καμια προκοπή δεν ειδα ενω αδικη, ανιση και ρατσιστικη αντιμετωπιση απο τους αρμοδιους φορεις μαζι με το αναλογο ψυχολογικο και οικονομικο κοστος την βιώσαμε για τα καλα :-
Για την περιοχη του αγ.παντελεημονα που ρωτας υπαρχει δηθεν μια ''σιωπηρη συμφωνια'' (κανενα επισημο εγγραφο) μεταξυ των οικων των αρχων και των κατοικων να κλεινουν τα μαγαζια στις 12 αλλα ουσιαστικα αρκετα δεν το κανουν αλλα και οι αρχες απ τη μερια τους δεν εχουν κρατησει και τις δικες τους δεσμευσεις :-
Ελπιζω μαναρακι μου να καταλαβες καποια πραγματα, για οποια ακομα απορια σου εδω θαμαστε ;)
καλημεεεεεεεεεεεεεερα στις κοριτσαρες μας......
....
:-* :-* :-* αντζελα.....
τα ιδαιτερα :-* :-*,
, στν τατιανα μ.......
τις καλημερες μου στν φιλο οσι κ στους συναγωνιστες μας......
....
καλημερα και σε σενα μαναρακι μου ;)
:-*
πολλα φιλακια