osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
300 με φυλαγατε....που να το ξερα ;)
μακια
και 300 και παρθένοι
300 με φυλαγατε....που να το ξερα ;)
μακια
,ααααααααααα εγω δεν ξερω τπτ.......και 300 και παρθένοι
προσυπογράφω και επαυξάνω κουμπάρε!!!ξεκίνα πρώτος
αγάπη μου μηνν ασχολείσαι μεειληκρινα δεν καταλαβαινω μαναρακι μου ποιος ο λόγος για όλα αυτα?
δηλ για να καταλάβω καλά μονο τα συγκεκριμένα παιδια στο παρόν θρεντ σε πείραξαν?
αραγε και στην προσωπικη σου ζωη μας αποκαλεις και μας φερεσε οπως λες σαν πουτανες?
δεν σου εχει τυχει εσενα να σου τραβηξει το ενδιαφερον ποτε κάποια πουτάνα? ή εδω μεσα ή και εξω?
πολλα φιλακια
πολλα φιλακια
Κάνεις λάθος μωρό μου μόνο εγω σε φιλάω και δεν χρεια΄ζεται άλλος!!!!300 με φυλαγατε....που να το ξερα ;)
μακια
αφιερώνω και εγώ σε όλα τα κορίτσια:
I surrender, I surrender
I'm giving up the role of pretender
oh be tender, girl be tender
can't you feel the love that I send you
Κάνεις λάθος μωρό μου μόνο εγω σε φιλάω και δεν χρεια΄ζεται άλλος!!!!
Λοιπόν παίδες σήμερα πήγα στο ωραιότερο μωρό της ΕΛΛΑΔΑΣ την Άντζελα. Το μόνο που σας λέω ότι μετά δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Γιαυτό και γώ της αφιερώνω ένα παλαιό τραγούδι:
" Έπαθα την πλάκα της ζωής μου με σένα που μπλεξα........
ως και τα μαλλιά της κεφαλής μου για σένα ξόδεψα......."(Καφάσης δεκαετια 80)
Μόνο ένα θα σας πώ. Είμαι φούλ τρελαμενος μαζί της παίδες!!!
ΝΑ σκεφτείτε οτι πηγα με το πούλμαν και το διπλοπαρκάρησα Αχαρνων και αν δεν είχε λαική στη Φυλής Θα πήγαινα μέχρι την πόρτα της με το πούλμαν!!!!
Μαλβίδες ερχόμαστε!!!
Κουμπαρε αγορασε μπομπονιέρες και στέφανα για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή και ετοιμάσου για την μεγάλη στιγμή!!!
Αχ τι μόυ κανες άντζελα και εχω τρελαθεί μαζί σου
Γιαυτό Θα σε πάρω με παπά και κουμπάρο!!!
φιλάκια πολλά κι θα τα πούμε σύντομα αγάπη μου!!!!
[move]ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!![/move]
κυρια Ατζελα....αν διπλοπερκαρω ΤΡΑΙΝΟ εχω καμμια ελπιδα?
Αντζελάκι καλησπέρα. Διαβάζω τόσο καιρό τα posts σου και ειλικρινά χαίρομαι γιατί (με την καλή έννοια πάντα) είσαι μια σωστή επαγγελματίας. Σέβεσαι και πρόσέχεις τον πελάτη όπως κάνει κάθε σωστός επιχειρηματίας που θέλει να βλέπει τις επαγγελματικές του προσπάθειες να ευδοκιμούν. Ειδίκα σε ένα τέτοιο χώρο που, κακά τα ψέμματα, η λογική που κυριαρχεί είναι "μας σκας 50-60€, σου δίνουμε λίγο αχ-βαχ και μετά 'έξω απ' την πόρτα' ". Συγνώμη που μιλάω κάπως "επιχειρηματικά" αλλά λόγω ότι κι εγώ έχω δική μου επιχείρηση έχω αφομοιώσει αυτόν τον τρόπο έκφρασης. Αρκετά όμως το μπλα-μπλα, στο θέμα μας. Αλήθεια, αφού υπάρχουν τόσες κοπέλες διαθέσιμες και απ' ότι βλέπω υπάρχει (και σου εύχομαι πάντα να υπάρχει) αυξημένη ζήτηση για τις προσφερόμενες υπηρεσίες σας, έχεις σκεφτεί να προσθέσεις και μια 3η βάρδια όπως έχουν κάνει εδώ και καιρό άλλα studios? Το λέω βασικά γιατί σκεπτόμενος ως πελάτης (και είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι ο μόνος) δεν έχω την δυνατότητα να εξυπηρετηθώ τις ώρες που λειτουργείτε. Απ' την άλλη πιστεύω ότι και οι κοπέλες θα είναι ευχαριστημένες (χωρίς να αγνοώ την ψυχική κυρίως αλλά και την σωματική κούραση) γιατί θα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε συντομότερα χρονικά διαστήματα. Αυτά τα ολίγα και ελπίζω να μην έγινα κουραστικός. Σε ευχαριστώ για την υπομονή σου.
α... η Νικόλ είναι...
ααχχχ .... θέλω κι άλλο διάβασμα...
χαχα....
λοιπον το παρκαρα το τραινο....Ατζελα τωρα πρεπει να κρατησεις το λογο σου....θυμασαι για ποιο πραγμα ετσι?
Το εψαξα απο εδω το εψαξα απο εκει, μιλησα με τις κοπέλες τις υπηρεσιες και συμβουλευτηκα αρκετους δικηγορους και απο την επομενη εβδομαδα να περιμενεις μαναρακι μου γλυκό ευχαριστες για εσας εξελιξεις ;)
Kατα πασα πιθανοτητα ανοιγουμε και την 3η βαρδια 23:00 με 05:00 που λες ;)
Τα ηδη υπαρχοντα μαλιστα φωτα θα σβησουν τελειος μολις μου βαλουν και την φωτεινη επιγραφη νεον "studio104" που παρηγγειλα ;)
πολλα φιλακια
ωραία... αυτά είναι νέα... περισσότερες κοπελες, περισσότερα τακούνια.....
Το εψαξα απο εδω το εψαξα απο εκει, μιλησα με τις κοπέλες τις υπηρεσιες και συμβουλευτηκα αρκετους δικηγορους και απο την επομενη εβδομαδα να περιμενεις μαναρακι μου γλυκό ευχαριστες για εσας εξελιξεις ;)
Kατα πασα πιθανοτητα ανοιγουμε και την 3η βαρδια 23:00 με 05:00 που λες ;)
Τα ηδη υπαρχοντα μαλιστα φωτα θα σβησουν τελειος μολις μου βαλουν και την φωτεινη επιγραφη νεον "studio104" που παρηγγειλα ;)
πολλα φιλακια