Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Θα κατέβεις Αθήνα να κάνεις σεφτέ? :grin:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
καλησπεεεεεεεεεεεερα.......τ κανουν τ κοριτσια μας????
τατιααααααανα ερχετε η μερα θα κατεβω κατω κ θα σε γνωρισω επιτελους..... :grin: :grin: :grin: :grin:.....
:-* :-* :-* :-*,αντζελα κ καλη ξεκουραση να εχεις γτ πιστευω ητν κουραστικη σημερα η μερα,ε??? ;) ;) ;)......

τα χαιρετισματα μου στν οσι κ στους συναγωνιστες μας....... :sunglasses:

γειά σου και σένα φιλαράκι. να κρατήσεις παρέα στην Αντζελούλα (όταν μπεί) γιατί εγώ έχω δουλειά και φεύγω.
στην εμπιστεύομαι, να μου τη προσέχεις.

παρθένος19

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
γειά σου και σένα φιλαράκι. να κρατήσεις παρέα στην Αντζελούλα (όταν μπεί) γιατί εγώ έχω δουλειά και φεύγω.
μεινε ησυχος αδερφε μου.....θα σου τν προσεχω.... :grin: :grin: :grin:....
καλα ν περσαεις εκει που θα πας... :sunglasses:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
καλησπεεεεεεεεεεεερα.......τ κανουν τ κοριτσια μας????
τατιααααααανα ερχετε η μερα θα κατεβω κατω κ θα σε γνωρισω επιτελους..... :grin: :grin: :grin: :grin:.....
:-* :-* :-* :-*,αντζελα κ καλη ξεκουραση να εχεις γτ πιστευω ητν κουραστικη σημερα η μερα,ε??? ;) ;) ;)......

τα χαιρετισματα μου στν οσι κ στους συναγωνιστες μας....... :sunglasses:

καλησπερα μαναρακι ;) :cheesy:
ευχαριστω πολυ ;) ηδη κοιμηθηκα λιγο και νιωθω παλι ξεκουραστη και φρεσκια ;)

αρχισανε τα ξεπορτισματα μαναρακι? :tickedoff:
καλα σε ειχα καταλάβει για αντρα-μπερμπαντη :2funny:
δε εχεις ακουσει μωρακι μου οτι γυναικα και αυτοκινητο δεν δανειζονται :2funny:

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
γαμωτο τωρα ειδα οτι εκανε βαρδυα η γυναικαρα και εχω βαλει καιρο στο μυαλο μου να ρθω να '"σουβλισω" το γατακι της...ΚΡΙΜΑΑΑΑΑ

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ο λαός απαιτεί προγραμμα για το σ/κ!!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
γαμωτο τωρα ειδα οτι εκανε βαρδυα η γυναικαρα και εχω βαλει καιρο στο μυαλο μου να ρθω να '"σουβλισω" το γατακι της...ΚΡΙΜΑΑΑΑΑ

δε πειραζει ματια μου ;)
τιν επομενη φορα :smitten:

ο λαός απαιτεί προγραμμα για το σ/κ!!

Σαββατο Τζενη-Τατιανα
Κυριακη Ευα-Τζενη

;) ;) ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
blue blazes!! Θα προσπαθήσω να έρθω την κυριακή το πρωί γιατι έχω πεθυμίσει την Ευούλα!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
αρχισανε τα ξεπορτισματα μαναρακι? :tickedoff:
καλα σε ειχα καταλάβει για αντρα-μπερμπαντη :2funny:
δε εχεις ακουσει μωρακι μου οτι γυναικα και αυτοκινητο δεν δανειζονται :2funny:

γι αυτό τον άφησα να σε προσέχει...γιατί κάποια είναι ζωηρούλα...

παρθένος19

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
χαιρετω παλι.....
αυτη τν φορα θελω να εκφρασω καποιες αποριες μου σχετικα με τ στουντιο γτ δν εχω παει ποτε.... :- :-
1ο:αν παρεις φουλ προγραμμα περιλαμβανει μεσα κ τ παιχνιδι ρολων κ ολα τα αλλα οπως ποδολαγνεια κτλ??(κ τι εννοει η κοπελα σε ενεργητικο ρολο)??δλδ π.χ ειναι ντυμενη μαθητρια θα κανει διαφορα πανω σε αυτο,δν μπορω να τ καταλαβω......
2ο:ανεση χρονου για ποση ωρα??κ αν καποιος  :cum: γρηγορα δν μπορει μετα ν συνεχισει η κοπελα τ προγραμμα??
αχ αντζελα θα περιμενω απαντηση σου γτ εχω  :idiot: κ με βλεπω  :headbang: κ να μν ξερω τι να παρω οτν κατεβω κατω γτ αν στο φουλ προγραμμα περιλαμβανει τ παιχνιδι ρολων τοτε ειμαι σιγουος τ θα παρω :grin: :grin:......
τα  :-* στν τατιανα.....

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
γι αυτό τον άφησα να σε προσέχει...γιατί κάποια είναι ζωηρούλα...

δε ξερω ποια λες μαναρακι μου :grin: :grin: :grin:

χαιρετω παλι.....
αυτη τν φορα θελω να εκφρασω καποιες αποριες μου σχετικα με τ στουντιο γτ δν εχω παει ποτε.... :- :-
1ο:αν παρεις φουλ προγραμμα περιλαμβανει μεσα κ τ παιχνιδι ρολων κ ολα τα αλλα οπως ποδολαγνεια κτλ??(κ τι εννοει η κοπελα σε ενεργητικο ρολο)??δλδ π.χ ειναι ντυμενη μαθητρια θα κανει διαφορα πανω σε αυτο,δν μπορω να τ καταλαβω......
2ο:ανεση χρονου για ποση ωρα??κ αν καποιος  :cum: γρηγορα δν μπορει μετα ν συνεχισει η κοπελα τ προγραμμα??
αχ αντζελα θα περιμενω απαντηση σου γτ εχω  :idiot: κ με βλεπω  :headbang: κ να μν ξερω τι να παρω οτν κατεβω κατω γτ αν στο φουλ προγραμμα περιλαμβανει τ παιχνιδι ρολων τοτε ειμαι σιγουος τ θα παρω :grin: :grin:......
τα  :-* στν τατιανα.....

αν η κοπέλα ματια μου ειναι ντυμενη με καποια στολη με οποιοδηποτε προγραμμα θα κανει και καποιο παιχνιδακι ;)
το φουλ περιλαμβανει τα πάντα, ολες τις υπηρεσιες δηλ που προσφαιρει η καθε κοπέλα, στο λεω μαναρακι μου γιατι μερικες μεσα στο φουλ προσφαιρουμε και πρωκτικο.
Η κοπέλα σε ενεργητικο ρόλο σημαινει οτι γινεται εναλλαγη ρόλλων και η κοπέλα με τη βοήθεια μιας μεγαλης γκάμας ερωτικων παιχνιδιων παίρνει τον ενεργητικο ρόλλο επάνω στο παιχνίδι. Κατι τετοιο περιλαμβανεται στο φουλ πρόγραμμα αλλα ειναι στην δική σου ευχερια αν το θελεις ή οχι.
Οχι ματια μου αν τελιωσεις γρηγορα στο φούλ δυστηχως η κοπέλα φευγει και δεν μπορεις να συνεχισεις.
Αν και ολα στο φουλ γίνονται με αρκετη ανεση χρονου και προκαταρκτηκον παιχνιδιων μασαζ,sex show.
Παρολαυτα αν γενικα μωρο μου τελιωνεις γρηγορα μπορεις να περασεις με 30ε στο απλο προγραμμα και μετα να ξαναπεράσεις παλι με το απλο ή με οποιοδηποτε αλλο πρόγραμμα της αρεσκειας σου ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
δε χρειαζοταν να μου το γραψεις μαναρακι :cheesy: :cheesy:
καταβαθος το ειχα υποπτευθει :cheesy: ;)

ελπίζω δηλαδή γιατι ποτέ δεν είναι σίγουρο οτι θα τα καταφέρω εκτός απο την στιγμή που μπαίνω μέσα στο δωμάτιο! Εσύ θα είσαι καθόλου απο εκεί για να σε πω μια καλημέρα;

παρθένος19

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
δε ξερω ποια λες μαναρακι μου :grin: :grin: :grin:

αν η κοπέλα ματια μου ειναι ντυμενη με καποια στολη με οποιοδηποτε προγραμμα θα κανει και καποιο παιχνιδακι ;)
το φουλ περιλαμβανει τα πάντα, ολες τις υπηρεσιες δηλ που προσφαιρει η καθε κοπέλα, στο λεω μαναρακι μου γιατι μερικες μεσα στο φουλ προσφαιρουμε και πρωκτικο.
Η κοπέλα σε ενεργητικο ρόλο σημαινει οτι γινεται εναλλαγη ρόλλων και η κοπέλα με τη βοήθεια μιας μεγαλης γκάμας ερωτικων παιχνιδιων παίρνει τον ενεργητικο ρόλλο επάνω στο παιχνίδι. Κατι τετοιο περιλαμβανεται στο φουλ πρόγραμμα αλλα ειναι στην δική σου ευχερια αν το θελεις ή οχι.
Οχι ματια μου αν τελιωσεις γρηγορα στο φούλ δυστηχως η κοπέλα φευγει και δεν μπορεις να συνεχισεις.
Αν και ολα στο φουλ γίνονται με αρκετη ανεση χρονου και προκαταρκτηκον παιχνιδιων μασαζ,sex show.
Παρολαυτα αν γενικα μωρο μου τελιωνεις γρηγορα μπορεις να περασεις με 30ε στο απλο προγραμμα και μετα να ξαναπεράσεις παλι με το απλο ή με οποιοδηποτε αλλο πρόγραμμα της αρεσκειας σου ;)

ααααααααααα,ετσι εχει το πραγμα,τι λες τωρα........
κατεβαινω κατω για φουλ προγραμμα κουκλιτσα αφου με 100ευρο το ευχαριστιεσαι οσο κανενα αλλο.....χιχιχιχιχι...
αντζελα δν ξερω αλλα μου εφτιαξες το κεφι κ μονο π σκεφτομαι τν τατιανα τοση ωρα κ να κανει τοσα με εξιταρει η ιδεα.....
σε ευχαριστω για τις αποριες που μου ελυσες..... :grin: :grin:...
Υ.Γ:οσι ολα,οκ......

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ααααααααααα,ετσι εχει το πραγμα,τι λες τωρα........
κατεβαινω κατω για φουλ προγραμμα κουκλιτσα αφου με 100ευρο το ευχαριστιεσαι οσο κανενα αλλο.....χιχιχιχιχι...
αντζελα δν ξερω αλλα μου εφτιαξες το κεφι κ μονο π σκεφτομαι τν τατιανα τοση ωρα κ να κανει τοσα με εξιταρει η ιδεα.....
σε ευχαριστω για τις αποριες που μου ελυσες..... :grin: :grin:...
Υ.Γ:οσι ολα,οκ......

ήσουν άγρυπνος φρουρός; δεν εμφάνίστηκε κανείς διεκδικητής;

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
ελπίζω δηλαδή γιατι ποτέ δεν είναι σίγουρο οτι θα τα καταφέρω εκτός απο την στιγμή που μπαίνω μέσα στο δωμάτιο! Εσύ θα είσαι καθόλου απο εκεί για να σε πω μια καλημέρα;
δεν νομιζω ματια μου γλυκα...αν θα ειμαι θα ειναι μετα της 3 με 4 το απογευμα αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο ;) ;) ;)

πολλα φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom