Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
πρεπει να δω τα πιστηρια πρωτα......ΚΥΡΙΑ ΑΤΖΕΛΑ ευθεια κατω την πιπινου....τα εχω παρκαρει ολα εκει.....αλλα τωρα η κατερινα εφυγε....
μωρό μου δεν θα δώ το νυφικό. εσυ θα το προβάρεις και γω θα ψάχνω για μπουμπουνιέρες και στέφαναλες μαναρακι μου?
δεν του εχω και πολυ εμπιστοσυνη
δε κανει βρε να δει ο γαμπρος το νυφικο απο πριν
πολλα φιλακια μαναρακια μου
xμμμμμμμμμ........
τι θα ελεγες αν σου διναν μαναρακι μου την δυνατοτητα οι admins να μπορουσες να τροποποιεις και να διορθωνεις αποκλειστικα τα κειμενα μου??
θα δεχοσουνα?
ή να προσλαβω καποιον αλλο?
πολλα φιλακια
καλησπεεεεεερα.....τ κανουμε??ολα καλα??
,τερροριστ πρεπει ν εισαι πλ τρελος για ν τ κανεις αυτο.....
αντελα οπως παντα εισαι 8εα κ ας μν σε εχω δει απο κοντα....
τατιανα τα ιδιαιτερα χαιρετισματα μου κ πολλα :-* :-* :-* :-* παντου πανω σου ;) ;)....
οσι τα χαιρετισματα μου.......
μωρό μου δεν θα δώ το νυφικό. εσυ θα το προβάρεις και γω θα ψάχνω για μπουμπουνιέρες και στέφανα
αγαπη μου γλυκειά, αφού ο κουμπάρος δεν μπορεί!!!
Θα τον κουμπάρο!!!
δεν γνωρίζεις την απάντηση; θα μπορούσα να πω όχι σε σένα;
μα και εγω δεν θα μπορουσα να διαλεξω καποιον αλλο μαναρακι μου ;)
osieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee φιλαράκι ποτέ όχι σε μια κυρία.
καλησπέρα φίλε, πως είσαι;
σχετικά καλά. προσπαθώ να ήρεμήσω.......................λες να με ηρεμήσει η κυρία?
μπα τι έχουμε εδώ. μια σπέρα στην όμορφη κυρία και στην όμορφη παρέα που κρατάει συντροφιά στο κορίτσι μας.
αντζελούλα κρίμα δεν ήρθα την τετάρτη για παρεούλα. την κυριακή θα με περιμένεις? :-* :-* :-*
osieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee φιλαράκι ποτέ όχι σε μια κυρία.
το Σοφάκι δεν θα βγει φωτογραφίες;
καλησπερα μαναρακι ;)
δεν πειραζει ματια μου ;) δεν θα δουλεψω ομως Κυριακη την εδωσα στην Ευα την βαρδια
ξανα Τεταρτη το πρωι θα ειμαι ;)
προς το παρον οχι ματια μου :-
και ειναι κριμα γιατι κατα τη γνωμη μου ειναι απ τις πιο ομορφες παρουσιες στο μαγαζι ;)
πολλα φιλακια
πάλι Τετάρτη πρωί;;;; > >
και ποτε θα σε γνωρίσουμε;;;;; > >
αχ θα σε μαλώσω μου φαίνεται και δεν το θέλω σε μια κυρία. είδες ακόμα και ο heel δεν μπορεί, πως θα μας ικανοποιήσεις λατρεία αν θα είμαστε κουρασμένοι την τετάρτη? το σκ έπρεπε να είναι αφιερωμένο σε σένα