CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Εκτος των αλλων, ειμαι αιμοδοτης.Κάνεις και για AIDS;...
εαν ειχα κατι θα ειχα ενημερωθει.
Εκτος των αλλων, ειμαι αιμοδοτης.Κάνεις και για AIDS;...
Τέτοια ενότητα δεν υπάρχει πουθενά σε άλλους παρόμοιους ιστοτόπους...Αναρωτιέμαι συνέβει κάτι συγκεκριμένο για να γίνει ξαφνικά αυτός ό τζερτζελές για το ασφαλές ή μη ασφαλές σεξ ? όπως καί να' χει πάντως αν εξαιρεθούν αυτοί που απέχουν από τό ευγενές άθλημα του αγοραίου έρωτα (μπουρδέλα ,studio,ct,cg κ.λ.π.) όλοι οί υπόλοιποι παίρνουμε τα ρίσκα μας αλλά οπωσδήποτε οί πιθανότητες αυξάνουν ή μειώνονται δραστικά ανάλογα τη δικιά μας συμπεριφορά σάν πελατες κυρίως καί δευτερευόντως απο μεριάς τής κοπέλας , γιατί καλή ή ενότητα " ποιότητα & υγεία " στο σαιτ του Φ104 αλλά όταν οί πελάτες επιμένουν για πρακτικές μη ασφαλείς όπως ή αιδειολειχία ή το ελεύθερο στοματικό καί οί κοπέλες για να μην χάσουν την πελατεία τά ανέχωνται , άρα δεν μιλάμε για 100% ασφαλές το σεξ , τότε ό καθένας απο εμάς παίρνει καί τις ευθύνες του .
Οχι , μωρέ!...
Κουβέντα κάνουμε...(κάνουμε;...)
Ελα μωρέ,κουβέντα να γίνεται...το θέμα που άνοιξες είναι γενικού ενδιαφέροντος και ξεφεύγει από τα όρια ενός θρέντ συγκεκριμένου studio.
καλύτερα δεν θα ήταν να άνοιγες ένα θρέντ;
Πολύ σωστή σκέψη...Κοίτα όσο αφορά εμένα κοιτάω να' χω " καί τη πίτα ολόκληρη καί το σκυλί χορτάτο " , δηλαδή καί τα γούστα μου να μπορώ να τα ικανοποιήσω αλλά καί παίρνωντας τα προστατευτικά μέτρα που χρειάζωνται τόσο για μένα όσο καί για τούς δικούς μου αλλά καί γιατί όχι καί για τίς κοπέλες τις ίδιες που στο κάτω κάτω αυτό που κάνουν το κάνουν για βιοποριστικούς λόγους.
Καλησπέρα...Εγώ θα σας πω κάτι άλλο..
Ο ΤΑΚΜΑΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ! Στο Φ104 μάλιστα με απίστευτη ιστορία!
γεια σου φιλαράκο μου...έχεις πμ!Καλησπέρα...
Είσαι μεγάλη μουτσούνα!...γεια σου φιλαράκο μου...έχεις πμ!
Κοντός ψαλμός αλληλούια...Δέν βλέπω όμως μέχρι στιγμής τουλάχιστον κάποια παρέμβαση απο " την άλλη μεριά " , που είναι ή Άντζελα να πεί τη γνώμη της ή κάποια απο τίς κοπέλες που σίγουρα θα διαβάζουν τό θέμα που άνοιξες ?
Εννοείται βρε!...![]()
ελπίζω να το λες για καλό!!!
![]()