lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
φαντάζομαι ότι δικαιολογείς τις παρεκτροπές μου έτσι??Εννοείται βρε!...
φαντάζομαι ότι δικαιολογείς τις παρεκτροπές μου έτσι??Εννοείται βρε!...
Φίλε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας...Ακριβώς καί επειδή καί μένα με εντυπωσίασε τ΄ότι ήταν το μοναδικό studio που είχε μια τέτοια ενότητα , άρα έδειχνε τουλάχιστον μια ευαισθητοποίηση σ'αυτό το ζήτημα , για αυτόν το λόγο αποφάσισα να έρχωμαι μόνο εδώ ( πέρα απο το γεγονός τής καθαριότητας τών χώρων καί τών παρεχομένων υπηρεσιών ) , άλλα δέν μου απάντησε κανένας συνέβει κάτι που θα πρέπει ν' ανησυχούμε ?
Τα έχεις υπολογίσει όλα πολύ σοφά...φαντάζομαι ότι δικαιολογείς τις παρεκτροπές μου έτσι??
κυριε farkeli παλαιοτερα αυτος ο οικοσ δεν ηταν οικος trans?Φίλε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας...
Εγώ πηδάω στο συγκεκριμμένο πορνο-οίκο από πολύ παλιά !!!
Πααααααααααρα πολύ παλιά ... ;)
Μάλλον ακόμη ζω !!!
Καλέ μου άνθρωπε , καλησπέρα...Kαλησπέρα σας κυρίες και κύριοι! Καλή βάρδια στις κοπέλες! Κέλλυ πολλά φιλιά!
κοίτα, έχω μεγαλώσει σε σωστή οικογένεια και έμαθα από μικρός να μην απλώνω το χέρι μου παραπάνω από όσο φτάνω..έκανα το διαχωρισμό που σου εξήγησα και είμαι ήσυχος...συνδυάζω το τερπνόν μετά του ωφελίμου...Τα έχεις υπολογίσει όλα πολύ σοφά...
Ναικυριε farkeli παλαιοτερα αυτος ο οικοσ δεν ηταν οικος trans?
Καλέ μου άνθρωπε , καλησπέρα...
γειασου dimitri dimitri dimitri dimitri dimitri!!!!!Καλησπέρα bottom!
οχι απλα ενημερωτικα ρωτησαΝαι
Μήπως έχεις κάποια "δυσκολία";
και εγώ ενημερωτικά απάντησα ...οχι απλα ενημερωτικα ρωτησα
γειασου dimitri dimitri dimitri dimitri dimitri!!!!!
και εγώ ενημερωτικά απάντησα ...
παλιά είχαμε πολλούς...αλλά από τότε που ήρθαμε παρατηρήθηκε δραματική μείωση του πληθυσμού τους...Καλησπερίζω τον κ. Λαγονήσι!
Δεν μού λες έχετε πολλούς λαγούς εκεί στο νησί σας?
παλιά είχαμε πολλούς...αλλά από τότε που ήρθαμε παρατηρήθηκε δραματική μείωση του πληθυσμού τους...
Ρε παιδιά για ποιο νησί λέμε βραδιάτικα ;
Ρε παιδιά για ποιο νησί λέμε βραδιάτικα ;