lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
τη θέλω χολιγουντιανή όπως μου το υποσχέθηκες!!:o σκληρο αυταρχικο αυριο αυριο τελικα η κριτικη μου....
τη θέλω χολιγουντιανή όπως μου το υποσχέθηκες!!:o σκληρο αυταρχικο αυριο αυριο τελικα η κριτικη μου....
δυο μερες την γραφωτη θέλω χολιγουντιανή όπως μου το υποσχέθηκες!!
ενώ εσύ τις διαβάζεις ε??
το ότι άρχισες να βρίζεις πάλι δείχνει ότι είσαι σε κατάσταση πανικού και ενδεχομένως ζήλειας....εγώ μπορώ κ τα κάνω...εσύ όμως?? μόνο στο φόρουμ ξέρεις να λες αυτά που λες...για να σε δούμε κ από κοντά καμιά μέρα...ξέρειςπου θα με βρεις!! και δεν τρώω κανενός λεφτά!!! εργάζομαι κανονικά!!Εχει καταντησει τοσο γλυωδης και μαλακας που καμια φορα μου ερχεται εμετος. Ετσι για να καταλαβεις, δεν με/μας ενδιαφερει ποτε θα περασεις απο τα μωρα ουτε τα πμ σου!
Σοβαρεψου λιγο μαλακα που ολη την μερα δεν κανεις τιποτα αλλο απο το να τρεχεις στο ιδιο μερος, και να μας λες για τεχνικες με τα μωρα.
ΥΓ. Δεν πιανεις καμια δουλεια αργοσχολε αντι να τρως τα λεφτα του μπαμπα και της μαμας?
δεν σε υποχρεώνει κανείς να διαβάζεις αυτά που γράφονται στις κριτικές...το ότι άρχισες να βρίζεις πάλι δείχνει ότι είσαι σε κατάσταση πανικού και ενδεχομένως ζήλειας....εγώ μπορώ κ τα κάνω...εσύ όμως?? μόνο στο φόρουμ ξέρεις να λες αυτά που λες...για να σε δούμε κ από κοντά καμιά μέρα...ξέρειςπου θα με βρεις!! και δεν τρώω κανενός λεφτά!!! εργάζομαι κανονικά!!
το ότι άρχισες να βρίζεις πάλι δείχνει ότι είσαι σε κατάσταση πανικού και ενδεχομένως ζήλειας....εγώ μπορώ κ τα κάνω...εσύ όμως?? μόνο στο φόρουμ ξέρεις να λες αυτά που λες...για να σε δούμε κ από κοντά καμιά μέρα...ξέρειςπου θα με βρεις!! και δεν τρώω κανενός λεφτά!!! εργάζομαι κανονικά!!
απόφοιτος νομικής με 8.5 βαθμό, με μάστερ στο ναυτιλιακό δίκαιο και με εργασία σε ιδιωτική επιχείρηση στουρνάρι?? μάλλον απο ψυχολογία πέρνεις κάτω από τη βάση...εσύ τότε θα πρέπει να θεωρηθείς επιστήμονας με τα βίτσια και τις παπαριές που γράφεις και λες...είσαι και κομπλεξικός γιατί πάντα περιμένεις πότε θα γράψω για να αρχίσεις τις επιθέσεις σου...τέλοσπάντων όλοι ξέρουν ποιος είσαι....και εννοώ ΟΛΟΙ!!Εγω εσενα να ξηλεψω??? Μα εισαι και στουρναρι! Εσενα μονο στο δημοσιο θα σε προσλαμβανανε γιατι σε ιδιωτικη δουλεια με τιποτα και δεν μου φαινεται οτι θα γνωριστουμε απο κοντα. Τοσο αμυαλος εισαι που δεν καταλαβαινεις τα πιο βασικα πραγματα.
Αντε παρε κανενα φαρμακο και ηρεμησε. Εχεις ακουσει για το ADHD???
καλημέρα...είσαι καλά αγορίνα μου?? θα τα πούμε την τετάρτη έτσι??:-* :-* :-*
:-* :-* :-*
απόφοιτος νομικής με 8.5 βαθμό, με μάστερ στο ναυτιλιακό δίκαιο και με εργασία σε ιδιωτική επιχείρηση στουρνάρι?? μάλλον απο ψυχολογία πέρνεις κάτω από τη βάση...εσύ τότε θα πρέπει να θεωρηθείς επιστήμονας με τα βίτσια και τις παπαριές που γράφεις και λες...είσαι και κομπλεξικός γιατί πάντα περιμένεις πότε θα γράψω για να αρχίσεις τις επιθέσεις σου...τέλοσπάντων όλοι ξέρουν ποιος είσαι....και εννοώ ΟΛΟΙ!!
:o :o :o :o :oδεν μπορώ να καταλάβω ωραία μου κυρία γιατί μου στέλνεις μόνο 3 emoticon με καρδούλες.
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* επί 9239499782389789
Ταφτααρ κατι εμαθα οτι την επομενη φορα που θα συνευρεθεις με τη Κελυ θα ντυθεις Γιωργακης και η Κελυ Τροικα
Περιττο να πω τι θα ακολουθησει
Τι είπες τώρα!!!!λυπάμαι αλλα δεν νομίζω κάποια κοπέλα να θελήσει να δεχτει πελάτη ντυμένο Γιωργάκη. Είναι προσβολή προς τα παιδιά με διανοητικά προβλήματα.
Εγω εσενα να ξηλεψω??? Μα εισαι και στουρναρι! Εσενα μονο στο δημοσιο θα σε προσλαμβανανε γιατι σε ιδιωτικη δουλεια με τιποτα και δεν μου φαινεται οτι θα γνωριστουμε απο κοντα. Τοσο αμυαλος εισαι που δεν καταλαβαινεις τα πιο βασικα πραγματα.
Αντε παρε κανενα φαρμακο και ηρεμησε. Εχεις ακουσει για το ADHD???