lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
λιώνω για σένα...σαν παγωτό!!!:-* :-* :-*kalimera moromu
λιώνω για σένα...σαν παγωτό!!!:-* :-* :-*kalimera moromu
λιώνω για σένα...σαν παγωτό!!!
είσαι αστέρι!!! πανέξυπνο το λογοπαίγνιο...Θα μπορούσες να το γράψεις...''θα τα ξαναπ(ι)ούμε'' ,υπονοώντας θα τα πούμε και θα τα πιούμε...
Καλό ε;...
τι εγινε? αγαπουλης αγαπουλης?Καλημερα και απο μενα μωρο μου ζεστο!
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
τι εγινε? αγαπουλης αγαπουλης?
πότε θα κάνουμε μαζί jacuzzi?? ;):-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Είσαι Νεράιδα της Αυγής η πιο όμορφη όλης της γης μ' ένα χαμόγελο μπορείς τα θαύματα να πεις....
[move] [/move]
λετε οτι θελετε εσεις Εγώ γράφω ποιήματα μόνο για γυναίκες σκέτη ποίησηΠαντα! αλλα δεν γραφω ποιηματα!
λετε οτι θελετε εσεις Εγώ γράφω ποιήματα μόνο για γυναίκες σκέτη ποίηση
[/quoteπως τα λες ατιμούτσικο!!! και πως τα κάνεις φυσικά!!! έμαθα εγώ... ;)
[/quoteπως τα λες ατιμούτσικο!!! και πως τα κάνεις φυσικά!!! έμαθα εγώ... ;)
Λαγονησι..................παρε κανενα φαρμακο και ηρεμησε! Μας εχεις πρηξει στις μαλακιες σημερα! >
Αυτά είναι προϊστορία πιαΝαι ιδιως αν σου εχουν παρει και την παρθενια!
εγώ?? τι είπα?? την αλήθεια λέγω αγαπητέ!!! είμαι ένας αθεράπευτος αγαπούλης που θα φάω όλη μου την περιουσία με τα κορίτσια του στούντιο....που με αγαπάνε ειλικρινά και χωρίς περιστροφές!!!Λαγονησι..................παρε κανενα φαρμακο και ηρεμησε! Μας εχεις πρηξει στις μαλακιες σημερα! >
Αυτά είναι προϊστορία πια
εγώ?? τι είπα?? την αλήθεια λέγω αγαπητέ!!! είμαι ένας αθεράπευτος αγαπούλης που θα φάω όλη μου την περιουσία με τα κορίτσια του στούντιο....που με αγαπάνε ειλικρινά και χωρίς περιστροφές!!!
Ταφτααρ κατι εμαθα οτι την επομενη φορα που θα συνευρεθεις με τη Κελυ θα ντυθεις Γιωργακης και η Κελυ ΤροικαΑυτά είναι προϊστορία πια
ενώ εσύ τις διαβάζεις ε??Εκει ειναι το προβλημα....................δεν διαβαζεις τις μαλακιες που γραφεις! ;)
:o σκληρο αυταρχικο αυριο αυριο τελικα η κριτικη μου....Ταφτααρ κατι εμαθα οτι την επομενη φορα που θα συνευρεθεις με τη Κελυ θα ντυθεις Γιωργακης και η Κελυ Τροικα
Περιττο να πω τι θα ακολουθησει