anastasiaHOT
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2011
- Like
- 0
τι κάνεις μωρό μου?? :-* :-*
kala ime moromu..etsi pos ise..
τι κάνεις μωρό μου?? :-* :-*
:-* :-* :-* :-*η παρέα καλά είναι και σκέφτεται να μεγαλώσει, με τη δική σου παρέα!! :-* :-*
είμαι πολύ καλά...από χτες δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου...αυτή η εμπειρία ήταν μοναδική!! αλλά ξέρεις...ακόμα πονάω...ξέρεις που... ;) ;)kala ime moromu..etsi pos ise..
είμαι πολύ καλά...από χτες δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου...αυτή η εμπειρία ήταν μοναδική!! αλλά ξέρεις...ακόμα πονάω...ξέρεις που... ;) ;)
δε βλέπω την ώρα να βρεθούμε ξανά και να κάνουμε όμορφα πράγματα...bella ragazzina ti amo!!!ahhhh morachi mou :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τεταρτη θα τα ξαναπιουμε hot Αναστασια ε? ;)ahhhh morachi mou :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
θα ναικαι το αλικάκι!!!!!!Τεταρτη θα τα ξαναπιουμε hot Αναστασια ε? ;)
είμαι πολύ καλά...από χτες δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου...αυτή η εμπειρία ήταν μοναδική!! αλλά ξέρεις...ακόμα πονάω...ξέρεις που... ;) ;)
δε βλέπω την ώρα να βρεθούμε ξανά και να κάνουμε όμορφα πράγματα...bella ragazzina ti amo!!!
Τεταρτη θα τα ξαναπιουμε hot Αναστασια ε? ;)
παρεξήγηση....διάβασε την κριτική μου(loveseeker βγαίνω στις κριτικές) και θα καταλάβεις...μην ανησυχεις τυπε μου, με μια φορα δε γινεσαι πουστης
αν κι αποτι βλεπω μαλλον σου αρεσε και θες να το επαναλαβεις αμα διαβεις το Ρουβικωνα τελικα δεν υπαρχει γυρισμος
παρεξήγηση....διάβασε την κριτική μου(loveseeker βγαίνω στις κριτικές) και θα καταλάβεις...
καλημερα καλη κυριακή σε όλους και όλες!!!
http://[URL unfurl="true"]www.myspacegraphics24.com/graphics/sunday/sunday24.gif[/img[/URL]]
[/quote]καλημερα επισης ;D
[QUOTE="sarouman, post: 3143141"]
Καλημέρα σε όλη την παρέα!!! :)
Πολλά φιλιά στις δυο κουκλάρες που δουλεύουν τώρα!! :-* :-*
Και πάρα πολλά φιλιά στην Αντζελα!!! :-* :-* :-*
[/quote]καλημερα αγαπητε! ;D
Τεταρτη θα τα ξαναπιουμε hot Αναστασια ε? ;)
Καλημέρα σε όλη την παρέα!!!
Πολλά φιλιά στις δυο κουκλάρες που δουλεύουν τώρα!! :-* :-*
Και πάρα πολλά φιλιά στην Αντζελα!!! :-* :-* :-*