Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 264 άτομα (0 μέλη και 264 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Τα παραμύθια της Χαλιμάς είναι εξωπραγματικές ιστορίες και η πραγματικότητα, έτσι όπως την αντιλαμβανόμαστε οι περισσότεροι, μας οδηγεί σε διάφορες ίσως και μονο μια επιλογές είναι δυο διαφορετικα πράγματα.  Ο λόγος που κάνουν αυτό το επάγγελμα οι γυναίκες ειναι πολύ απλός: Τα πολλά και εύκολα ΧΡΉΜΑΤΑ. Δεν κρίνω κανενα ούτε καμία για τις επιλογές του/της. Απλούστατα δεν πιστεύω ότι μια δικηγόρος το πρωί υπερασπίζεται πελάτες της στα δικαστήρια και το απόγευμα, για να συμπληρώσει το μισθό της, εκδίδεται. Αυτά προς το παρόν και καλό βράδυ!!
προφανωσ συναγωνιστη η αποφοιτη της νομικης που δουλευει σε αυτο το χωρο δεν εξασκει την νομικη!!και η αποφοιτη ιατρικης δεν χειρουργει οταν δεν ειναι στο ποστο της!!!
ολα ειναι πιθανα για μενα ειναι καθαρα θεμα ιδιοσυγκρασιας και προσωπικων αναγκων και οχι μορφωτικου επιπεδου..

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
κοιτάξτε την μπλούζα....

Συνημμένα

• 23712349.jpg
    23712349.jpg
    43,5 KB · Εμφανίσεις: 20

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
έτσι, τώρα είμαστε καλά παιδιά!
δωράκι:

Συνημμένα

• oma351.gif
    oma351.gif
    35 KB · Εμφανίσεις: 48

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Οσο για τα πανεπιστημια των Ηνωμενων Πολειτιων, να πω μονο οτι το UC Berkeley, ενα απο τα κορυφαια πανεπηστημιακα ιδρηματα, για παραδειγμα ειναι State University, το οποιο για καποιον αμερικανο πολιτη που πληρη τα κριτηρια εισαγωγης η παρεχωμενη εκπαιδευση ειναι δωρεαν. Το Stanford απο την αλλη ειναι ιδιωτικο οποτε και πληρωνεις. Αν δεν κανω λαθος και το Massachusetts Institute of Technology ειναι και αυτο State University.

Το UC Berkeley δεν είναι ακριβώς state university αλλά ανήκει στο UC system. Αλλά και να ήταν state πάλι θα είχε fees.

Αυτή την στιγμή τα fees για residents και non-residents στο Berkeley είναι αυτά:
[URL unfurl="true"]http://students.berkeley.edu/admissions/general.asp?id=26[/url]

Περισσότερα από το California State System αλλά λιγότερα από το Stanford.

Και btwy το MIT είναι ιδιωτικό.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Οι....υπερανω παντα κανουν κριτικη στην ελλαδιτσα....οι τεμπεληδες κριτικαρουν αυτους που δεν δουλευουν πολυ,οι καθωςπρεπει ΚΥΡΙΟΙ τις ιεροδουλες κλπ κλπ επειδη μενω στη γειτονια θυμαμαι πριν μερικα χρονια ειχαν φτιαξει μια επιτροπη κατοικων για να διωξουν τα σπιτια....η τυχη της επιτροπης αγνοειται απο τοτε που μαθευτηκε οτι οι καθωςπρεπει ΚΥΡΙΟΙ που την αποτελουσαν πολλες φορες επισκεπτονταν τα σπιτια ζητωντας ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσιες εκβιαζοντας τις κοπελλες.....ισως Ατζελα θυμασαι κατι απο αυτα.....πολλα πολλα φιλια και ας με πικραινεις!!!!!! :smitten: :smitten:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
προφανωσ συναγωνιστη η αποφοιτη της νομικης που δουλευει σε αυτο το χωρο δεν εξασκει την νομικη!!και η αποφοιτη ιατρικης δεν χειρουργει οταν δεν ειναι στο ποστο της!!!
ολα ειναι πιθανα για μενα ειναι καθαρα θεμα ιδιοσυγκρασιας και προσωπικων αναγκων και οχι μορφωτικου επιπεδου..

Σωστά πολύ σωστά. Οι κοινωνικές συνθήκες δεν καθορίζουν τις επιλογές μας αλλά μια ανώτερη δύναμη που ελέγχει και καθοδηγεί τις επιλογές μας!!!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
έκλεισε λέμε.... για μην μεινετε να συζητάτε μόνοι σας!
το είπε ο παρακάτω, όχι εγώ!

Συνημμένα

• Mitsotakis_210_june1906_gr.jpg
    Mitsotakis_210_june1906_gr.jpg
    14,4 KB · Εμφανίσεις: 23

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
τελικά Αντζελούλα τώρα που έγινα μάλαμα θα με παντρευτείς;

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Οι....υπερανω παντα κανουν κριτικη στην ελλαδιτσα....οι τεμπεληδες κριτικαρουν αυτους που δεν δουλευουν πολυ,οι καθωςπρεπει ΚΥΡΙΟΙ τις ιεροδουλες κλπ κλπ επειδη μενω στη γειτονια θυμαμαι πριν μερικα χρονια ειχαν φτιαξει μια επιτροπη κατοικων για να διωξουν τα σπιτια....η τυχη της επιτροπης αγνοειται απο τοτε που μαθευτηκε οτι οι καθωςπρεπει ΚΥΡΙΟΙ που την αποτελουσαν πολλες φορες επισκεπτονταν τα σπιτια ζητωντας ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσιες εκβιαζοντας τις κοπελλες.....ισως Ατζελα θυμασαι κατι απο αυτα.....πολλα πολλα φιλια και ας με πικραινεις!!!!!! :smitten: :smitten:

Πρέπει να ομολόγησω ότι με έπιασες επ' αυτοφόρω. Είμαι ένας τεμπέλης και καθώς πρέπει κύριος που κριτικάρει τα πάντα και τους πάντες, δεν πληρώνει φόρους και ζητάει "χάρες" από πουτάνες και μη. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; Άλλα λεω και τελείως διαφορετικά καταλαβαίνεις απλούστατα για να πεις κάτι εκτός θέματος!!!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
φιλαράκι, τώρα πια το χαλάς!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
η Αντζελούλα σε προχωρημένη ηλικία, μάλλον θυμωμένη με εμένα και κάτι θέλει να μου πετάξει:

Συνημμένα

• 31kqre8hfv2oyo67014z.jpg
    31kqre8hfv2oyo67014z.jpg
    153,5 KB · Εμφανίσεις: 17

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
μετά την καταιγίδα, η ηρεμία....
αλλά πολύ ηρεμία, μήπως σας έδιωξα;

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
αφού σας εκμηδένισα με τα επιχειρήματα μου...
ένα πτυχίο για τον κοριτσάρο:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    65,8 KB · Εμφανίσεις: 18

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Το πως μπορει οπως λες να συνδιαστει το χαρτι πανεπιστημιου με την ερωτικη διαθεση των πελατων και κατα συνεπεια με το τζιρο του μαγαζιου ειναι κατι που θα με ενδιεφερε να μου πεις ετσι ωστε απο εδω και στο εξης να φερνω στο μαγαζι οχι τοσο ευπαρουσιαστες κοπέλες αλλα κοπέλες με διπλωματα για να αυξησω και τις εισπραξεις μου ;)

θα σου έστελνα μια παλιά μου φιλενάδα, αλλα δεν θέλω να της κάνω την χάρη, να της βρώ δουλεία...

athensman20

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
2
Πόντοι
0
exei parei kaneis to full programma me strap on i podo lagneia?
As mas pei kapoios pos tou fanike k pos itan apo apopsi xronou?

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
αλήθεια γιατί το λένε strap on; υπάρχει και strap off; 

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom