Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Δυνατό team για σήμερα!!!!!! ;) ;) ;)
ειναι καλος συνδιασμος απο κοπέλες ματάκια μου, οτι πρέπει για μια μέρα οπου ο περισσότερος κόσμος δε δουλεύει και θελέι να επισκευτει κάτι αντίστοιχο ;)
Καλά ρε ανεπρόκοποι κανένας δεν σκευτηκε να φτιάξει στην κοπελούδα πρωινό; Μας τρέχουν τα σάλια απο τις φωτογραφίες και ξεχνάμε τους τρόπους μας!
ορίστε κυρία μου ο καφες σας με ενα καραβάκι ζωγραφισμένο ειδικά για εσας!
http://[URL unfurl="true"]www.gcfoodguide.com.au/blog/wp-content/uploads/2008/03/coffee-boat.jpg[/img[/URL]]
και κρουσανάκια για εσένα και τα κορίτσια (με ρέγουλα όμως! ;D)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.dunbarsystems.com/Images/enlarge/croissant1-enlarge(0byyf3).jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αχ βρε Dawn τι γλυκός που εισαι ;) Οτι χρειαζόμουν ηταν για να ξεκινησω τη μερα μου ;)
Αν και τα γλυλά ειναι η μεγάλη μου αδυναμία,για τις θερμιδες μη μου φοβάσαι ;)
Περα του οτι ο μεταβολισμος μου ειναι τετοιος που σωμα μου δεν παίρνει ευκολα περιττα κιλά το τελευταιο καιρό εχω αρχίσει και γυμνάζομαι (κοιλιακους και step για να κανω τον ποπό μου ακόμα πιο ωραίο ;)) ενω απο σήμερα αρχιζω και το solarium ;) :D
[QUOTE="osie.0909, post: 1092769"]
ακόμα και έτσι φίλε, είναι ωραία να μπορείς να ονειρεύσαι...
[/quote]
[QUOTE="Pitsirikos1, post: 1092772"]
χωρίς τα όνειρα δεν θα είχαμε (εν μέρη) λόγω ύπαρξης...
[/quote]
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
[QUOTE="woody76, post: 1092786"]
Αγαπητη Αντζελα,
καταρχην θα ηθελα να σου πω οτι δεν εχω παει ποτε σε οικο ανοχης ουτε και εχω πληρωσει για να κανω σεξ. Στο site ξεκινησα να μπαινω για πλακα οπως λεμε και για να γελασω καθοτι ο ελληνικος χαβαλες μου λειπει πολυ γιατι ζω στο εξωτερικο. Η ιδεα του να πληρωσω για να κανω σεξ με μια αγνωστη μου προκαλει αγχος και επιπλεον το αποφευγω απο σεβασμο προς τη συντροφο μου καθοτι αμφιβαλλω για τον σωστο υγιεονομικο ελεγχο των ιεροδουλων και δεν θα ηθελα να της μεταδωσω κατι. Αλλωστε ο καθενας μπορει να παρει το ρισκο για τον εαυτο του αλλα ειναι υπερβολικα ανευθυνο να το παρει και για τη συντροφο του. Θα ηθελα να σου πω οτι δουλευω στο χωρο της υγειας και ξερω καλα οτι εκτος απο τα γνωστα ΗΙV και ηπατιτιδα Β υπαρχουν και πληθος νοσηματων , οχι βεβαια της βαρυτητας των προηγουμενων, που μπορουν να μεταδωθουν ανετοτατα με τη στοματικη επαφη χωρις προφυλακτικο. Ως εκ τουτου εκτιμησα ιδιατερα το γεγονος οτι στο δικο σας καταστημα αυτες οι πρακτικες ειναι αδιανοητες για την ασφαλεια τη δικη σας και των πελατων. Επιπλεον μου δοθηκε η εντυπωση απο το site σας οτι εινει χωρος προσεγμενος οπου καποιος μπορει να αισθανθει ανετα ακομα και αν δεν ειναι "εθισμενος" σε τετοιου τυπυ χωρους.
Θα ηθελα να σου πω οτι βασικα εχεις σε μεγαλο βαθμο γκρεμισει την αποψη που ειχα για τα εκδιδομενα προσωπα και ειναι η γνωστη στερεοτυπη που εχει αρκετος κοσμος. Διαβαζω καποια απο τα post σου και βλεπω οτι περα απο τα public relations που κανεις με τους πελατες, οτι εισαι ενα ατομο με συγκροτημενη σκεψη,ετοιμολογο, με ωραιο χιουμορ,γραφεις σωστα ελληνικα,εχεις αμεσοτητα στο λογο σου και γενικα μου δινεις την εντυπωση ατομου καλλιεργημενου με προσωπικοτητα ισχυρη που μπορει να κανει και πολυ καλη παρεα.
Ολα αυτα μου εχουν εξαψει πολυ την περιεργεια να γνωρισω το καταστημα που εργαζεσαι και θα ελεγα μαλιστα οτι και οι φωτογραφιες που βλεπω στον internet μου εχουν κεντρισει ακομα περισσοτερο το ενδιαφερον. Ειδικοτερα εχω διαβασει πολλα για την Ευα και μου αρεσαν πολυ οι φωτογραφιες που εχετε στο site σας και το γεγονος οτι κανει πρωκτικο κατι που με εξιταρει μεν αλλα το απολαμβανω απο σπανιοτατα εως ποτε. Εργαζομαι στη εξωτερικο και θα επιστρεψω στην Αθηνα στις αρχες Ιουνιου. Θα χαρω πολυ να εχω καποιο feedback οπως φωτογραφιες ή οτιδηποτε αλλο σχετικα με την Ευα.
Φιλια.
[/quote]
Eγω χαιρομαι μαναρακι μου γλυκό που παιρνας ομορφα και ευχάριστα μαζι μας και ειληκρινα οταν μιλάω με παιδιά ειτε απο το εξωτερικο είτε ακομα απο εκτος Αθηνών μου κεντρίζεται ακομα πιο πολύ το ενδιαφέρον.
Θα χαρουμε λοιπον ιδιαιτερα αν μας επισκευτεις ;)
Για τα θεματα υγειας που αναφερεις οι γενικές ανυσιχίες σου ειναι πολύ σωστες γιαυτο οταν καποιος συνευρισκεται με μια κοπέλα αυτου το επαγγελματος αλλα και γενικότερα με μια αγνωστη κατα την αποψη μου καλο θα ειναι να αποφευγει καποια συγκεκριμένα πράγματα.
Σκεψου οτι εγω στην προσωπική μου ζωη πάντα ζηταω απο τον εκαστοτε συντροφο μου πριν προχωρησω σε κατι παραπάνω να μου φέρει πρόσφατες εξετάσεις αιματος ;)
Και αυτο το κάνω και για την προσωπική μου υγεια αλλα και για την επαγγελματικη μου συνεχεια διοτι αν χτυπα ξυλο πάθω κατι δεν θα μπορω οχι μόνο να δουλεψω αλλα ουτε και να κρατησω πια το μαγαζι στο ονομα μου.
Το εχω ξαναγραψει και αρκετες σελίδες πιο πίσω σαν πελατες νομικά εχετε το δικαίωμα σε οποιοδηποτε μαγαζι επισκευτειτε να ζητατε να δειτε το βιβλιαριο υγειας της κοπέλας αν ειναι ενημερωμένο απο τον αρμοδιο γιατρό.
Απαξ και δεν ειναι σφραγισμενο για πάνω απο 15-20 μερες.....φυλικη συμβουλη..μην περασετε δωματιο ;)
Για την παλια αποψη σου για τις ιεροδουλες και αυτον τον χώρο μπορει αυτα τα πραγματα να ισχυαν παλαιοτερα ή ακομα να ισχύουν σε καποιο μικρό βαθμο και στον παρον. Απλες κανονικες κοπέλες ειμαστε που απλα για διαφορετικους λόγους η κάθε μια μας ετυχε να κανουμε αυτη τη δουλειά που στη τελική δεν κανουμε κατι ηθικά ασχημο σε κανεναν ''τρίτο'' πχ δεν εξαπατουμε δεν κλέβουμε κτλ απλα το κορμί μας δίνουμε.
Συγουρα πάντως το επίπεδο μας γενικα εχει αναιβει τα τελευταια χρονια αν σκεφτεις οτι 3 απο τις κοπέλες στο μαγαζι εχουν πτυχίο πανεπιστιμου ;)
Για την Ευα ματια μου οπως θα εχεις διαβάσει η κοπέλα για καποιους λόγους ειχε ενδιασμους να φωτογραφηθει :-την καταφερα να βγαλουμε μερικες γενικές φωτος οποτε σε μια απο της επονες βαρδιες της θα αναιβασω μερικες που μου εχουν μήνει ;)
πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten: