casteliano
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
αμαν τιν τουτα δε ξερεις ποιο να διαλεξεις
η κορδελα στο ποδι ειναι ολα τα λεφτα
η κορδελα στο ποδι ειναι ολα τα λεφτα
Αχ αμαν τι ζημια μου κανατε. Τωρα πρεπει να περασω απο το μαγαζι
Τι λές βρε φίλε? Γιατί " και οι παντρμένοι έχουν ψυχή" (σήριαλ με τον καφετζόπουλο πριν μερικά χρόνια στον ρόλο του ακάλυπτου θυμάσαι?)και μάλιστα οι παντρεμένοι κάνουν την παρανομία πιο συχνά απο τους ανύπαντρους.εσείς μου φένεται έχετε βαλθεί να μασ στείλετε αδιάβαστους. Ευτυχώς που δεν έχω παντρευτεί και μπορώ να γεύομαι έλεύθερα χωρίς ηθικούσ ενδοιασμούς
Αγαπούλα μου Αντζελα είσαι η καλύτερη απο τις τρείς και φαίνεται απόλες τις πλευρές, όπως και το δεί κάποιος. Ετσι δεν είναι φίλε οσιε?
Τζενη-Ατζελα-Τατιανα
πολλα φιλακια
εμένα πάντως με "κατέστρεψες" μου χεις κλέψει την καρδιά και το νού και δεν ξέρω τι να κάνω μωρό μου!!!αμα βρε κουκλι μου όμορφο σου καναμε ζημιά με μια απλή φωτογραφία στο μαγαζι μάλλον θα σε καταστρέψουμε ;)
πολλα φιλάκια
μωρό μου και χωρίς τις καλτσοδέτες είσαι το Νο 1 σέξυ μωρό στην Αθήνα, Αν βάλεις και τις καλτσοδέτες τότε με βλέπω να γίνω ταύρος σε υαλοπωλείο!!!ναι οι καλτσοδετες ματάκια μου ειναι απ τα πιο ωραια και θυληκά αξεσουαρ μιας sexy εμφανισης ;)
πολλα φιλάκια
αμα βρε κουκλι μου όμορφο σου καναμε ζημιά με μια απλή φωτογραφία στο μαγαζι μάλλον θα σε καταστρέψουμε ;)
πολλα φιλάκια
Γκρινιάρη? πες αλεύρι!!! Ο Δρακουμέλ σε γυρεύει!!!άμα σε πιάσω...δηλαδή σου θυμίζω στρουμφάκι;
εμένα πάντως με "κατέστρεψες" μου χεις κλέψει την καρδιά και το νού και δεν ξέρω τι να κάνω μωρό μου!!!
μωρό μου και χωρίς τις καλτσοδέτες είσαι το Νο 1 σέξυ μωρό στην Αθήνα, Αν βάλεις και τις καλτσοδέτες τότε με βλέπω να γίνω ταύρος σε υαλοπωλείο!!!
φιλάκια πολλά!!!
Aυτο ειναι σιγουρο, αλλα εγω τις θελω και τις τρεις μαζι. Εχεις κρεβατι στο μαγαζι για 4 ?
καλημέρα φίλε. Αν είναι κόντα ο Δρακουμέλ, πρέπει να προστατέψω τη Στρουμφίτα μου...
απαπα
δεν τον θελω τον Δρακουμελ τον φοβαμαι
πολλα φιλακια
Δυνατό team για σήμερα!!!!!! ;) ;) ;)
Σημερα Κυριακη
τωρα δουλευει η Τζενη
το απογευμα η Νικολ
πολλα φιλακια
Καλά ρε ανεπρόκοποι κανένας δεν σκευτηκε να φτιάξει στην κοπελούδα πρωινό; Μας τρέχουν τα σάλια απο τις φωτογραφίες και ξεχνάμε τους τρόπους μας!
ορίστε κυρία μου ο καφες σας με ενα καραβάκι ζωγραφισμένο ειδικά για εσας!
http://[URL unfurl="true"]www.gcfoodguide.com.au/blog/wp-content/uploads/2008/03/coffee-boat.jpg[/img[/URL]]
και κρουσανάκια για εσένα και τα κορίτσια (με ρέγουλα όμως! ;D)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.dunbarsystems.com/Images/enlarge/croissant1-enlarge(0byyf3).jpg[/img[/URL]]
[/quote]
"Aσπρα καραβια τ ονειρα μαs...."
χωρίς τα όνειρα δεν θα είχαμε (εν μέρη) λόγω ύπαρξης...ακόμα και έτσι φίλε, είναι ωραία να μπορείς να ονειρεύσαι...
Αγαπητη Αντζελα,
Θα ηθελα να σου πω οτι βασικα εχεις σε μεγαλο βαθμο γκρεμισει την αποψη που ειχα για τα εκδιδομενα προσωπα και ειναι η γνωστη στερεοτυπη που εχει αρκετος κοσμος. Διαβαζω καποια απο τα post σου και βλεπω οτι περα απο τα public relations που κανεις με τους πελατες, οτι εισαι ενα ατομο με συγκροτημενη σκεψη,ετοιμολογο, με ωραιο χιουμορ,γραφεις σωστα ελληνικα,εχεις αμεσοτητα στο λογο σου και γενικα μου δινεις την εντυπωση ατομου καλλιεργημενου με προσωπικοτητα ισχυρη που μπορει να κανει και πολυ καλη παρεα.