Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
εγώ λέω ότι η πουτανιά είναι επιστήμη
καλα αυτο ειναι το μονο συγουρο μάτια μου ;)
πολλα φιλακια
εγώ λέω ότι η πουτανιά είναι επιστήμη
Ε, τί να κάνουμε ...δεν είμαστε όλοι Αινστάιν σαν εσένα που δε σου ξεφεύγει τίποτα και πιάνεις πουλιά στον αέρα.
Εμένα μου είπαν ψέματα γιατί θέλουν να με τυλίξουν για γαμπρό, δηλαδή. Δεν το κατάλαβα ο αφελής . Καλά που μου άνοιξες τα μάτια
Εδώ η ιδιοκτήτρια του οίκου στο λέει και εσύ το χαβά σου!
Δηλαδη για σένα δεν είναι η Ντάρια ή η Αλίνα του πανεπιστημίου. Δεν είχαν στον ήλιο μοίρα και κάναν αυτό το επάγγελμα θες να μου πεις...
Όντως,
Y.Γ Να σου κάνω και εγώ μια ερώτηση? Και αν θέλεις την απαντάς...
Έχεις σπουδάσει εσύ τίποτα ?
ματακια μου γλυκα δεν εχω λογο πιστεψε με να πω ψεμματα και συγουρα υπαρχουν αναλογες κοπέλες και σε αλλα μαγαζια του ειδους ;)
απο εκει κει περα ειπα για 3 κοπέλες σε σχεση με τις 11 που ειμαστε συνολο.
οποτε προκειτε για ενα ποσοστο γυρω στο 27%, δεν ειναι δα και κανενα μεγαλο ωστε να σου φαινεται περιεργο ;)
απο εκει και περα ματια μου το οποια στερεοτυπα που εχεις ως προς τη σχεση μεταξυ ιεροδουλου και μορφωσης περιγραφουν μια κατασταση που επικρατουσε αρκετα χρονια πριν, η εποχη μας ομως ματια μου (το 2009 ζουμε) εχει προχωρησει σε ολους τους τομεις (και σε αυτον) και πολλα στερεοτυπα πια εχουν καταρηφθει ;)
Η μορφωση ματια μου δεν κοιταει ουτε εισοδημα ουτε κοινωνικό συνολο ουτε ηλικια ουτε φύλο αλλα ουτε και τη εργασία κανει ο καθένας μας;) και συγουρα η μορφωση δεν συνδιαζεται και με ενα χαρτι πανεπιστημιου μπορει να ειναι και ανεξαρτητη ;)
Να σου θυμίσω μάτια μου οτι υπάρχουν παρα πολλοί ανεργοι και παρα πολλοι ανθρωποι (αντρες-γυναικες) με μεγαλες οικονομικές αναγκες που αναγκαζονται να εξασκησουν ενα επαγγελμα τελειως διαφορετικο απο αυτο που εχουν σπουδάσει.
Τωρα βεβαια το να κανεις ενα επαγγελμα σαν το δικό μας δε λεω ειναι καπως δύσκολο αλλα απαξ και μπεις στο παιχνίδι ειναι δυσκολο να βγεις μιας και το χρηματικο αντιτιμο σε γλυκαινει αλλα αυτο δε σημαινει οτι σαν ανθρωπος ατομικα δεν διαβαζεις ενημερωνεσε παρακολουθεις δεν προοδευεις γενικα σαν ατομο ;)
πολλα φιλακια
Με έπεισες με τα γραφόμενά σου!! Το σενάριο της ταινίας "Πρίτυ Γούμαν" είναι περα για περα αληθινό όπως και το γεγονός οτι υπάρχουν παρθένες που εγκυμονούν!!!
εγω μαναρακι μου γλυκο σου απαντησα πολυ λογικα και ομορφα,
τωρα αν πιστευεις σε ταινιες της δεκαετιας του 90 και σε εξυπνα στοιχακια τιποτα αλλο δεν μπορω να κανω.
πολλα φιλακια
Ωραια κουβεντα ανοιξατε. Να πω μια προσωπικη αποψη μονο και να κλεισω. Στο πρωιν ανατολικο μπλοκ πιστευω οι περισσοτεροι το γνωριζεται οτι οι ευκαιριες για πανεπιστημιακου επιπεδου μορφωση ειναι περισσοτερες και πιο ευκολες απο οτι στον δυτικο μοντερνο κοσμο. Η εκπαιδευση ακομα και τωρα σε πανεπιστημιακο επιπεδο ειναι δωρεαν και μπορει ευκολα καποιος να ισαχθει. Μην ξεχνατε οτι παρα πολλοι ελληνες ιατροι εχουν παρει πτυχιο απο ρουμανικο πανεπιστημιακο ιδρυμα.
Επισης να μην ξεχναμε οτι σε χωρες του πρωην ανατολικου μπλοκ ακομα υπαρχει χαμηλο βιοτικο επιπεδο, οπως επισης και η ιδια η κουλτουρα η στο συγκεκριμενο θεμα η ακομα και το οτι παρεχει μια πολυ καλυτερη ζωη λογο του κερδους.
Οσο για τα πανεπιστημια των Ηνωμενων Πολειτιων, να πω μονο οτι το UC Berkeley, ενα απο τα κορυφαια πανεπηστημιακα ιδρηματα, για παραδειγμα ειναι State University, το οποιο για καποιον αμερικανο πολιτη που πληρη τα κριτηρια εισαγωγης η παρεχωμενη εκπαιδευση ειναι δωρεαν. Το Stanford απο την αλλη ειναι ιδιωτικο οποτε και πληρωνεις. Αν δεν κανω λαθος και το Massachusetts Institute of Technology ειναι και αυτο State University.
Μην αποκλειεται παντως τιποτα και να μην λετε οτι ειναι παραμυθια. Ποτε δεν ξερεις γιατι καποια κανει κατι. Οι λογοι αφορουν μονο αυτην. Στο κατω κατω σε εμας δεν πεφτει κανενας λογος στο να κρινουμε.
P.S I apologize for my spelling mistakes.
Καταλαβαίνω ότι θέλεις να ενισχύσεις το προφίλ του καταστήματός σου ως σωστή επαγγελματίας που είσαι, αλλά μην μας λες ιστορίες για αγρίους!!
το καταστημα μου οπως καλα ξερεις ματια μου ειναι ενα στουντιο περιποιησης αντρων, ή αν προτιμας ενας οικος ανοχης ;)
Το προφίλ ενος τετοιο καταστηματος ενυχιεται ειτε απο μια ομορφη και νεα κοπέλα σαν παρουσια ειτε απο μια κοπέλα πολυ καλή στο δωματιο ;)
Το πως μπορει οπως λες να συνδιαστει το χαρτι πανεπιστημιου με την ερωτικη διαθεση των πελατων και κατα συνεπεια με το τζιρο του μαγαζιου ειναι κατι που θα με ενδιεφερε να μου πεις ετσι ωστε απο εδω και στο εξης να φερνω στο μαγαζι οχι τοσο ευπαρουσιαστες κοπέλες αλλα κοπέλες με διπλωματα για να αυξησω και τις εισπραξεις μου ;)
Επιγραματικα δεν μπορω να καταλαβω αφενος που στηριζεις τα λεγομενα σου με συνεπεια να μην καταλαβαινω και την επιθεση σου. ;)
πολλα φιλακια
Ρε παιδιά.... τι ψάχνετε!!
Για να το λέει η Άντζελα, κάτι θα ξέρει...
και στο κάτω κάτω, μαγκιά των κοριτσιών να κάνουν αυτό που γουστάρουν
εφόσον στη δουλειά τους, ιερόδουλες, σέβονται τον πελάτη κι εμείς περνάμε όμορφες στιγμές,
τα υπόλοιπα περιττεύουν....
φιλιά.... ;)
έφυγα λίγο και κάνατε το θρέντ μαντάρα....Δικαίωμα σας όλοι να πιστεύετε ότι θέλετε, η αλήθεια άλλωστε στο τέλος θα φανεί.
όμως, ειπώθηκε, πιστεύω λανθασμένα ότι η Άντζελα το είπε αυτό για πελατειακούς λόγους, το εκτιμώ ως μέγα λάθος.
για να σας τιμωρήσω πάρτε μια... μπλιαχ... εικόνα:
το κλείνουμε εδώ ή να ανεβάσω κι άλλες;