Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Και ποια/ος ειναι που δεν θελη παρηγορια,αλλα εσυ θα θελης ακομη περισσοτερη ;) ;) ;)
ναι ναι.....θελω πολυ παριγορια ;) ;) ;) ;) ;) ;)
μακια
Και ποια/ος ειναι που δεν θελη παρηγορια,αλλα εσυ θα θελης ακομη περισσοτερη ;) ;) ;)
τι κριμα βρε μωρακι μου δεν εχω..... αλλα μπορεις να γινεις ο κουμπαρος μας ;) ;)
παλι μια μεγαλη οικογενια θα ειμαστε
μακια
Ti καλα τι καλά!!!!
Και γώ παράνυφος!!!!
Οποτε πρεπη να ερθω απο εκει να σε παρηγορησωναι ναι.....θελω πολυ παριγορια ;) ;) ;) ;) ;) ;)
μακια
Οποτε πρεπη να ερθω απο εκει να σε παρηγορησω
καλημερα και πολλα φιλακια σε ολους :-* :-* :-* :-*
ναι ειναι πραγματικα ομορφα....ειναι απο τα καινουρια μας ;) ;) ;)
αγοπαραζουμε απο διαφορα μερη....ενα καλο μαγαζι με φετιχ πεδιλα και μποτες εχει στην πατησιων ;) ;) ;) ;)
μακια
Α ναι... κατάλαβα ποιο μαγαζί λες..
θα το έχω στα υπόψιν μου....
Αφού ψωνίζετε εσείς από κει, πρέπει να είναι καλό... ;)
παρανυφουλες θα ειναι τα κοριτσια του μαγαζιου
εσυ μαναρακι μου μπορεις να εισαι ο οδηγος μου για την εκκλησια που θα με παραδωσει προσωπικά στον γαμπρό ;)
πολλα φιλακια
προδοσία!
Που την ειδες την προδοσια, εκτος απο τον γαμπρο που δεν θα μπορη λογω επαγκελματικων υποχρεωσεων οι υπολοιπη κουμπαρος παρηγορητις κλπ ειναι ολοι διαθεσιμοιπροδοσία!
μαναρακι μου τι κανεις? :-* :-* :-* :-*
πολλα φιλια
Που την ειδες την προδοσια, εκτος απο τον γαμπρο που δεν θα μπορη λογω επαγκελματικων υποχρεωσεων οι υπολοιπη κουμπαρος παρηγορητις κλπ ειναι ολοι διαθεσιμοι
εσύ κεραμιδόγατε, μη δεις κορίτσι μόνο του....
Μονο παρηγορια με λιγο ο γατος ξερη να κανη καλη δουλεια μιας και κανη πολλες φορες τον χρονο ενω εσυ το δελφινι μια φορα στα 2-3 χρονια τι να ξερηεσύ κεραμιδόγατε, μη δεις κορίτσι μόνο του....
Μονο παρηγορια με λιγο ο γατος ξερη να κανη καλη δουλεια μιας και κανη πολλες φορες τον χρονο ενω εσυ το δελφινι μια φορα στα 2-3 χρονια τι να ξερη
Αυτο θα τρομαξη μονο απο την ουρα μου,το μπλε ματι θα φευγη για αλλου και αλλου το καστανονα τι έφερα
Αυτο θα τρομαξη μονο απο την ουρα μου,το μπλε ματι θα φευγη για αλλου και αλλου το καστανο
να στον συστήσω ο Τούρκος!
σε λίγο μόνο στην Ιστορία θα αναφέρεσαι...
ο Αθανάσιος Διάκος, ο Γιώργος Γάτος