osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Ξεφυγαμε και χασαμε την κουμπαρα
μάλλον θα είπε "υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια"
πάω να πνίξω το πόνο μου, αντίο..... :'( :'( :'(
Ξεφυγαμε και χασαμε την κουμπαρα
μάλλον θα είπε "υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια"
πάω να πνίξω το πόνο μου, αντίο..... :'( :'( :'(
Εφυγε,εφαγε η γατα το δελφινι;που πας μωρακι μου γλυκο...... :- :- :-
μακια
Εφυγε,εφαγε η γατα το δελφινι;
Λιγες γρατσουνιες τιποτα παραπανωτι του εκανες γατουλη μου το ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ και εφυγε ;)
δεν ειπαμε να εισαι καλος γατουλης
φιλια
παρανυφουλες θα ειναι τα κοριτσια του μαγαζιου
εσυ μαναρακι μου μπορεις να εισαι ο οδηγος μου για την εκκλησια που θα με παραδωσει προσωπικά στον γαμπρό ;)
πολλα φιλακια
εγώ μπορώ να κάνω την τούρτα.
Ακουσα φαι και ηρθα....Θα φαμε την γατουλα ????????????
μμμμμμ...........
για εσενα μαναρακι μου που μου πεινας αυτο θα ειναι το μαμ σου
www.imagefilez.com] [/URL]
πολλα φιλακια
Βρε μωρό το συζητάς? φυσικά και θα σε έχω μαζί μου ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ. Σου το ορκίζομαι!!! Είναι δυνατόν να αφήσω την γυναίκα μου μόνη της, να την φάνε "τα κοράκια" που καραδοκούν? Με τίποτα στον κόσμο δεν το κάνω αυτό. Όσο για τους "εθελοντές παρηγορητές" θα μέινουν με την επιθυμία αφου θαμαστε μαζί 24 ώρες - 365 μέρες!!!Ακούς Γιώργο, dawn, και λοιποί?θα πρεπει ομως ματια μου να με παιρνεις μαζι στα ταξιδια σου γιατι εισαι πολυ ατακτος και δεν θελω να μου ξενοκοιτας τις ξετσιποτες τις ξενες
γιατι αν ειναι να φευγεις μονος σου θα σε στελνω στο ταξιδι τελειως εξουθενομενο, ουτε το γκαζι δεν θα εχεις κοτραγιο να πατησεις ;)
πολλα φιλακια
Κουμπάρε κάτω τα χέρια απο την κουμπάρα γιατί σε έφαγα!!!!τη μεσαία μπορώ να τη φάω εγώ;
Κουμπάρε κάτω τα χέρια απο την κουμπάρα γιατί σε έφαγα!!!!
Η Άντζελα ανήκει σε μένα εντάξει?
Μεινε ανΥΣΗΧΟΣΌσο για το μποιός θα σε πάει νύφη στην εκλησία, θα βάλουμε τον Γιώργο λόγω ηλικίας
Μεινε ανΥΣΗΧΟΣ
Οποτε την αφηνετε σε μενα με σιγουρια για να σφαχτητε εσειςφίλε μου καλέ, μην ανέχεσαι τέτοια προσβολή, σε λέει ανίκανο λόγω ηλικίας.
εμπρός! σφαχτείτε!
πόσοι απομένουν;
μην σφαχτειτε βρε...........κριμα ειναι τετοια παλλικαρια :-
γιατι δεν με ριχνετε σε κλήρο?
πολλα φιλακια