stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
θα μπουκάρω μεσαεσυ θα ερθεις αλλα η κελλυ θα λειπει το νου σου
θα μπουκάρω μεσαεσυ θα ερθεις αλλα η κελλυ θα λειπει το νου σου
Καμιά τσιπούρα θα φάμε?πάμε από την αρχή, βοηθάμε και στο στήσιμο του μαγαζιού και φεύγουμε μαζί με τις καθαρίστριες παίρνωντας και τα σκουπίδια μαζί!!!
Πρόσεχε μαθαίνω ότι θα έρθει και ο πιστολιαςθα μπουκάρω μεσα
εμμμ δεν μου λες αντζελακυ
οταν ερχονται τα αρωστακια εδω μεσα να σου φανε ολα τα γλυκισματα και τα φυστικια μιας και τρωνε σαν γομαρια
οταν μπαίνει καποιος μεσα να δει, βλεπει αυτα τα ρεμαλια το ενα πανω στον αλλον στο καναπε?
Γιατι εγω θα το παιξω πρακτορας του ΣΔΟΕ , θα τους
Καμιά τσιπούρα θα φάμε? Πρόσεχε μαθαίνω ότι θα έρθει και ο πιστολιας
και τη ωρες πατε?
εγω θα ερθω χωρις ενημερωση καμια μερα , το νου σας
θα δειτε τον σταμ φατσα φορα και θα σας κοπει το αιμα, το νου σας
άμα δεν είσαι η ελένη τσιπούρα δεν θα δεις... ;)Καμιά τσιπούρα θα φάμε? Πρόσεχε μαθαίνω ότι θα έρθει και ο πιστολιας
ε οχι και κακομουτσονος....κουκλος ειναι...συμφωνα με τα λεγομενα καποιαςτόσο κακομούτσουνος είσαι;
οχι ρετόσο κακομούτσουνος είσαι;
αυτή η κάποια έχει έναν καλό λόγο για όλους...ε οχι και κακομουτσονος....κουκλος ειναι...συμφωνα με τα λεγομενα καποιας
πάμε από την αρχή, βοηθάμε και στο στήσιμο του μαγαζιού και φεύγουμε μαζί με τις καθαρίστριες παίρνωντας και τα σκουπίδια μαζί!!!
ε οχι και κακομουτσονος....κουκλος ειναι...συμφωνα με τα λεγομενα καποιας
απλά ανταποδίδω τη ζεστή φιλοξενεία με παροχή μιας μικρής βοήθειας...εγώ είμαι ΚΥΡΙΟΣ!! >Μην θηλυπρεπηζεις βρε λαγονησι!!
ασε ρε ψαρααπλά ανταποδίδω τη ζεστή φιλοξενεία με παροχή μιας μικρής βοήθειας...εγώ είμαι ΚΥΡΙΟΣ!! >
εσυ του κατσες στα ποδια η αυτος εσενα?ασε ρε ψαρα
τώρα θα σε προσβάλλω πολύ άσχημα...βρε άντε πάρε την κέλλυ και πήγαινε σε κανά δωμάτιο να της βγάλεις τα μάτια έξω!!!τέτοιο μαρτύριο θα υποστείς!!!ασε ρε ψαρα
φταιω εγω που σου λεω καλο λογο αγαπουληεσυ του κατσες στα ποδια η εσυ αυτουνου?
εσύ τι λες??εσυ του κατσες στα ποδια η αυτος εσενα?
Δεν μιλάς ωραία > τι κυριος εισαι λεςτώρα θα σε προσβάλλω πολύ άσχημα...βρε άντε πάρε την κέλλυ και πήγαινε σε κανά δωμάτιο να της βγάλεις τα μάτια έξω!!!τέτοιο μαρτύριο θα υποστείς!!!
φταιω εγω που σου λεω καλο λογο αγαπουλη