TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Αν βαλεις και φαγητο ................................ερχομαι και εγω!
ναι μην φας αγαπουληαυτήν την πέμπτη θα χορέψω με σένα!!! κρύβε λόγια...
Αν βαλεις και φαγητο ................................ερχομαι και εγω!
ναι μην φας αγαπουληαυτήν την πέμπτη θα χορέψω με σένα!!! κρύβε λόγια...
την πέμπτη κερνάω
Σε θέλω ντούρο κουνελάκι την πέμπτη …να κανείς τα χορευτικά σου με την Νεφέλη…
αφού σε είδα πόσο λάγνα με κοίταζες...ναι μην φας αγαπουλη
ναι μην φας αγαπουλη
θέλω να ναι κοντά στην πίστα όπου θα χορεύεις εσύ παρέα με την ελένη και τον ταφτάρ ανάμεσά σας και γω να σας ραίνω με λουλούδια!!!ωραια θα σου κλεισω τραπεζι ;)
κανά σουβλάκι, γύρο ντομάτα πατάτα, τζατζίκι...
Ρε εσύ ρε εσύ …εσένα κοιτούσα ή τις κούκλες γύρω μουαφού σε είδα πόσο λάγνα με κοίταζες...
από την αλεξάντρα να δες... :oΑσε γιατι ειναι επικυνδινο! Μπορει και να φαει κανενα .................ξοφαλτσο βυζοσκαμπιλο απο το Νεφελακι!
αδερφούλη?? εννοείς??
ΕΜΕΝΑ φυσικά που είχα την κούκλα κολλημένη πάνω μου....ξέρεις που...Ρε εσύ ρε εσύ …εσένα κοιτούσα ή τις κούκλες γύρω μου
θα έρθεις πέμπτη??σε πειραζω για το κερασμα βρε ;)
Λουκά , σου έχω την συνέχεια του σεναρίου την ταινίας που θα πρωταγωνιστήσεις...Στο αλλο τετραγωνο εχει ενα σουβλαντζιδικο, αλλα χωρις......................τζατζικι. Να μην βρωμαμε κιολας στα μωρα!
Ρε εσύ ρε εσύ …εσένα κοιτούσα ή τις κούκλες γύρω μου
Άμα σου καθόταν δυο ώρες στα ποδιά σου η Νεφέλη δεν θα αλληθώριζες εσυ?Αλληθωριζεις????
θέλω να ναι κοντά στην πίστα όπου θα χορεύεις εσύ παρέα με την ελένη και τον ταφτάρ ανάμεσά σας και γω να σας ραίνω με λουλούδια!!!
Άμα σου καθόταν δυο ώρες στα ποδιά σου η Νεφέλη δεν θα αλληθώριζες εσυ?
Αυτό είναι πασίγνωστο πια ....
ασε τα λουλουδια ειναι ειδικοτητα μαρινας-κελλυς ,δε νομιζω να υπαρχει μετρ απο μπουζουκια στην αθηνα που να μην τις ξερει
ασε τα λουλουδια ειναι ειδικοτητα μαρινας-κελλυς ,δε νομιζω να υπαρχει μετρ απο μπουζουκια στην αθηνα που να μην τις ξερει