lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
την πέμπτη.... ;)καλησπερα...αυτα δεν λεγονται εδω....
την πέμπτη.... ;)καλησπερα...αυτα δεν λεγονται εδω....
καλησπέρα ταφ...ακόμα δεν μου έχεις πει τι επαγγέλεσσαι...να ανταλλάξουμε απόψεις για την κρίση στην αγορά....
καλώς σε βρήκα...η κρ΄ση ήταν η πρόφαση για να γίνει η πιο βίαιη αναδιανομή εισοδήματος και για να εξαφανιστεί η μεσαία τάξη στην ελλάδα...Λαγονήσι καλως όρισες στην παρέα απόψε. Ελπίζω να είστε καλύτερα!
Έχω άποψη για την κρίση, αλλά δεν είναι καθόλου αισιόδοξη (όπως και του περισσότερου κόσμου δηλ.). Το θέμα είναι δομικό και παγκόσμιο νομίζω. Απλώς εμείς είμασταν μικρό καραβάκι σε μεγάλες φουρτούνες.
Μπορείς να μου πεις πώς βγάζεις τέτοια αυθαίρετα συμπεράσματα ;...
ειδες...οπως λες και εσυ ΚακοήθειεςΓιατί -αντα και όχι -ηντα ;...
καλώς σε βρήκα...η κρ΄ση ήταν η πρόφαση για να γίνει η πιο βίαιη αναδιανομή εισοδήματος και για να εξαφανιστεί η μεσαία τάξη στην ελλάδα...
ειδες...οπως λες και εσυ Κακοήθειες
την πέμπτη κερνάωΒαθύτερη ανάλυση σε δια ζώσης κουβέντα. Θα τα πούμε σε κανένα παρτυ (είναι λίγο διαστροφικό αυτό ε?)
την πέμπτη κερνάω
την πέμπτη κερνάω
Κουβαρντα!!
την πέμπτη κερνάω
ή το κάνεις σωστά ή καθόλου...Κουβαρντα!!
Καληνύχτα...Κύριοι μου ο ...κούκος αποχωρεί, θα μείνετε οι τρεις. Ωραία η παρέα σας αλλά πάω για νανι. Καληνύχτα σας!
Καλή βάρδια στις κοπέλες!
Σε θέλω ντούρο κουνελάκι την πέμπτη …να κανείς τα χορευτικά σου με την Νεφέλη…την πέμπτη κερνάω
αδερφούλη?? εννοείς??αδερφουλη τι κανεις ? ολα καλα ?
ή το κάνεις σωστά ή καθόλου...
αυτήν την πέμπτη θα χορέψω με σένα!!! κρύβε λόγια...Σε θέλω ντούρο κουνελάκι την πέμπτη …να κανείς τα χορευτικά σου με την Νεφέλη…
κανά σουβλάκι, γύρο ντομάτα πατάτα, τζατζίκι...Αν βαλεις και φαγητο ................................ερχομαι και εγω!