baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
telia :-* :-* :-* :-* :-*Πολύ ωραία, ανέβηκες πολύ στην εκτίμηση μου.
Πρέπει να σε γνωρίσω να ανταλλάξουμε απόψεις, όχι μόνο για μουσακά.
telia :-* :-* :-* :-* :-*Πολύ ωραία, ανέβηκες πολύ στην εκτίμηση μου.
Πρέπει να σε γνωρίσω να ανταλλάξουμε απόψεις, όχι μόνο για μουσακά.
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*κυριε μου καλο βραδυ
Πιστευω πως μεγαλύτερη σημασία εχει το νόημα αυτων που γραφονται, παρά η ορθογραφία αυτων που γραφει κάποιος στο συγκεκριμένο forum.
Εξ΄αλλου δεν ειναι το forum του Πανεπιστημίου για αλλάθητα κείμενα.
Δεν ειχαν ολοι την τυχη, ή την δυνατότητα να σπουδάσουν.
Ο πραγματικά μορφωμένος δεν κάνει επίδειξη γνώσεων.
Ετσι τουλάχιστον πιστευω εγω.
Εξ΄αλλου και οι αρχαίοι υμων προγονοι ειχαν πει :
"Το σφάλειν ανθρώπινον εστί"
ευχαρηστω
ευχαρηστω
εχω πιομα σημερα δεν γινεται μια αλλη φωρα σε ευχαρηστω παντος
telia :-* :-* :-* :-* :-*
Σε λίγο στο Φ104 στα παρτυ εκτός από τα ποτά θα έχετε και φαγητά με τόσους σεφ, χαχαχα!
Έτσι είναι πολύ μεγάλη παρέα…κανονικούς ,κλώνους …α και ένας που είναι μια κατηγορία μόνος του…. ;)χε χε με οσα βλεπο αφτι η ομαδα μεγαλονι πιο πολυ ;)
χε χε με οσα βλεπο αφτι η ομαδα μεγαλονι πιο πολυ ;)
φαγητα δεν ξερω...αλλα τα σοκολατακια τους ειναι τελειαΣε λίγο στο Φ104 στα παρτυ εκτός από τα ποτά θα έχετε και φαγητά με τόσους σεφ, χαχαχα!
φαγητα δεν ξερω...αλλα τα σοκολατακια τους ειναι τελεια
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Δοκίμασα τα αμυγδαλωτά (1ο) και τα γλυκά (2ο παρτυ). Pas mal, pas mal! Εγώ που είμαι και γλυκατζής.....
Έτσι είναι πολύ μεγάλη παρέα…κανονικούς ,κλώνους …α και ένας που είναι μια κατηγορία μόνος του…. ;)
βρε bottom βρε bottom ποίος σου είπε ότι αναφέρομαι σε σένα…υπάρχουν και άλλοι εδώ μέσα… και ζουν αναμεσα μας....Ελα βρε Ταφτααράκο ,αφού ήταν έξυπνο...
Αλήθεια τώρα , δεν σου άρεσε ;...
βρε bottom βρε bottom ποίος σου είπε ότι αναφέρομαι σε σένα…υπάρχουν και άλλοι εδώ μέσα… και ζουν αναμεσα μας....
Πόσο χρονών είσαι?Σου άρεσε ;
και εσυ γλυκο εισαι :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Πόσο χρονών είσαι?
ελα τωρα κυριος εισαι ....και εισαι καπου στα -αντα ;)Δεν κάνουν τέτοιες ερωτήσεις σε μία κυρία...