Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
ναιΝα σαι καιρασο αινα 50ροικω?
ναιΝα σαι καιρασο αινα 50ροικω?
Για απαντηση ρωτησες ???Όχι ρε φίλε, απλά απορώ που τόσος πολύς κόσμος δεν μπορεί να γράψει 1 πρόταση σωστά...
και καληνυχτακιας θα λεγαKαλησπερα Αλεξανδρα! :-*
Καλησπερα στα κοριτσια της Βαρδιας!
Μηπως εχω γινει καλησπερακιας???
ΝΕΦΕΛΑΚΙ ΜΟΥΟΥΟΥ???
Αλλο σημειο για παυση, στον γραπτο σου λογο, δεν εχει ???Όχι ρε φίλε, απλά απορώ που τόσος πολύς κόσμος δεν μπορεί να γράψει 1 πρόταση σωστά...
Λοιπόν, ένα δωρεάν μίνι-μαθηματάκι Γραμματικής:
Όταν λέμε πχ ότι κάποιος "ξεκουράζεται", η κατάληξη γράφεται με "αι".
Όταν μιλάμε σε πληθυντικό πρόσωπο ή τύπο ευγενείας, λέμε "τι θα πάρετε?" κατάληξη με "ε".
Επίσης, δεν υπάρχει "Οκτώμβριος" αλλά "Οκτώβριος".
Αυτά...Θα επανέλθω.Δεν χρειάζεται να με ευχαριστήσετε.Χαρά μου!
Καλησπέρα Αλεξάνδρα, καλησπέρα Κέλλυ! Πώς είστε? Καλή βαρδια και στις δύο σας!
Καλησπέρα σε όλες και σε όλους!
Συγχαρητήρια:
Εκτιμώ πως η Άντζελα θα εκτιμήσει τις άοκνες προσπάθειες σου για την γλωσσική αναβάθμιση του νήματος και θα σε κεράσει ένα σπέσιαλ αυταρχικό.
Φυσικά, όπως καταλαβαίνεις και τα υπόλοιπα κορίτσια θα σχηματίσουν ουρά έξω από την πόρτα του δωματίου για να σε ανταμείψουν.
Λοιπόν, ένα δωρεάν μίνι-μαθηματάκι Γραμματικής:
Όταν λέμε πχ ότι κάποιος "ξεκουράζεται", η κατάληξη γράφεται με "αι".
Όταν μιλάμε σε πληθυντικό πρόσωπο ή τύπο ευγενείας, λέμε "τι θα πάρετε?" κατάληξη με "ε".
Επίσης, δεν υπάρχει "Οκτώμβριος" αλλά "Οκτώβριος".
Αυτά...Θα επανέλθω.Δεν χρειάζεται να με ευχαριστήσετε.Χαρά μου!
Να σαι καιρασο αινα 50ροικω?
Δασκαλε! Εγω το δημοτικο δεν εχω βγαλει, μπορω να γραφω εδω?
Εσύ που μυαλό για διάβασμα, μόνο τα μπούτια της δασκάλας κοίταγες.
Κάτι άλλο ειχε στο μυαλο του να κάνει στην δασκάλα αυτόςΕσύ που μυαλό για διάβασμα, μόνο τα μπούτια της δασκάλας κοίταγες.
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Να πω και εγω μια καλησπερα μωρο μου!
και καληνυχτακιας θα λεγα
glikomu pos ise??? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπέρα και στην γλυκιά Αλεξάνδρα φυσικά :-*
Καλησπέραααα
Θα θυσιαστω για το κοινο καλο.......Πολλοι με ρωταγατε για την Μπέτυ σήμερα μιλησαμε στο τηλ
η κοπελα ειναι μια χαρα ξεκουραζετε χαλαρωνει τα παιρναει σουπερ με την οικογενεια της
4 Οκτωμβριου θα ειναι η επομενη της βαρδια στο studio ;)
*να προσεχετε ομως λιγο μαζι της γιατι οπως μουπε η κοπελα εχει να κανει σεξ απο τον ιουλιο που εφυγε με αδεια και μαλλον θα ειναι λυσσασμενη
καλα κουκλα μου ....εσυ εισαι καλα? ;)glikomu pos ise??? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ετσι ειναι μια παρεα ειμαστε και πρεπει να περναμε καλα εδω μεσα...Γειά σου οσιε και όλοι οι άλλοι! Να είστε καλά που γράφετε και κανένα αστείο διότι κάθε μέρα τα πράγματα γίνονται όλο και δυσκολότερα.
Γειά σου οσιε και όλοι οι άλλοι! Να είστε καλά που γράφετε και κανένα αστείο διότι κάθε μέρα τα πράγματα γίνονται όλο και δυσκολότερα.