μίλησε κανείς??
Λοιπόν,η συνέχεια του σεναρίου έχει ως εξής…
Βρίσκεστε μέσα στο τσαντίρι.Εσύ ως Buck και ο νεαρός τσιγγάνος που επιθυμεί να τον φωνάζεις Amanda ... Σου θυμίζει κάτι;...
Το όνομα του σημαίνει αυτό ακριβώς που πιστεύει για τον εαυτό του,ότι δηλαδή αξίζει ν’αγαπηθεί... (Amanda :worthy of love ,deserving to be loved ) από έναν πραγματικό άνδρα , ένα άλφα αρσενικό, όπως εσύ…
Όταν προχωρήσετε στις ερωτικές πράξεις , έχοντας εσύ φυσικά τον ενεργητικό ρόλο , αυτές πρέπει να κρατήσουν τουλάχιστον 15 λεπτά...
Τώρα πώς θα γίνει αυτό , ο Θεός και η ψυχή του....Θα δούμε...
Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες, αλλά θα συμπεριλάβεις όσες περισσότερες στάσεις μπορείς…Στην ανάγκη, θα σε ντουμπλάρει κάποιος άλλος συνάδελφος.Μην αγχώνεσαι…
Το σημαντικό είναι ότι στο τέλος της ερωτικής σκηνής ,ο νεαρός τσιγγάνος με το όνομα Amanda θα σου πει , "It was good. Can we do it again?"... Σου θυμίζει κάτι;...
και συ ,θα πρέπει να βρεις το κουράγιο για άλλον ένα γύρο…
Φυσικά,η ταινίες στο machofucker.com συμπεριλαμβάνουν και έμμεση διαφήμιση,οπότε σε κάποιες σκηνές θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις προφυλακτικά.
Και εγω εχω σπασει 3 καποτες (και οι 3 Durex) και ημουν πολυ τυχερος που δεν κολησα τιποτε.
Τους έγινε γνωστό από εμένα, ότι αντιμετωπίζεις πρόβλημα με μία συγκεκριμένη μάρκα και γιά να μην έχουμε κανένα ατύχημα επιλέχτηκε να διαφημίσεις την αγαπημένη σου μάρκα προφυλακτικών...
Το καλυτερο MANIX Το μονο που χρησιμοποιει ο Piere Woodman
Αυτή θα είναι η πρώτη πράξη του έργου , " My name is Buck and I am here for a ..... FUCK"...
Θ' ακολουθήσει και η δεύτερη πράξη, που θα ''δέσει'' με την πρώτη και θα ολοκληρωθεί η πρώτη σου ταινία για το