lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
το πήρες το ipad??kalimera moromu :-* :-*
το πήρες το ipad??kalimera moromu :-* :-*
lipame moromu den ta ime ego sto servirisma :-*Καλημέρα ξανθιά αγαπημένη Παναγιά... μου έλειψες πολύ...την πέμπτη περιμένω ποτάκι σερβιρισμένο από τα χεράκια σου... ;)
ohi moromu :-*το πήρες το ipad??
kalimera moromu ke se sena :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλημερα και σενα κουκλαρα !!! :-* :-*
:o :o :o τι κρίμα....τότε θα τα πούμε σύντομα από κοντά...ξέρεις εσύ πως...κοιμήθηκες καλά χτες το βράδυ??lipame moromu den ta ime ego sto servirisma :-*
ne moromu xecurastika :-* :-* :-* :-* ke se perimeno opote ehis hrono :-* :-* :-*:o :o :o τι κρίμα....τότε θα τα πούμε σύντομα από κοντά...ξέρεις εσύ πως...κοιμήθηκες καλά χτες το βράδυ??
θέλω πρωινή βάρδια, καφεδάκι ωραίο κερασμένο από εμένα, χαμηλά τη μουσική στο στούντιο γιατί δεν μπορώ να αφοσιωθώ σε σένα και εμείς οι 2 αραχτοί στο κρεβάτι να κάνει ο ένας στον άλλο μασάζ και άλλα πράγματα ωραία που ντρέπομαι να τα πω!!ne moromu xecurastika :-* :-* :-* :-* ke se perimeno opote ehis hrono :-* :-* :-*
Να τα πεις ντρεπεσαι, να τα γραψεις ΔΕΝ ντρεπεσαι ???θέλω πρωινή βάρδια, καφεδάκι ωραίο κερασμένο από εμένα, χαμηλά τη μουσική στο στούντιο γιατί δεν μπορώ να αφοσιωθώ σε σένα και εμείς οι 2 αραχτοί στο κρεβάτι να κάνει ο ένας στον άλλο μασάζ και άλλα πράγματα ωραία που ντρέπομαι να τα πω!!
maresiiiθέλω πρωινή βάρδια, καφεδάκι ωραίο κερασμένο από εμένα, χαμηλά τη μουσική στο στούντιο γιατί δεν μπορώ να αφοσιωθώ σε σένα και εμείς οι 2 αραχτοί στο κρεβάτι να κάνει ο ένας στον άλλο μασάζ και άλλα πράγματα ωραία που ντρέπομαι να τα πω!!
scripta manent, verba volent(τα γραπτά μένουν, τα λόγια πετάνε)Να τα πεις ντρεπεσαι, να τα γραψεις ΔΕΝ ντρεπεσαι ???
αν και την τελευταία φορά δεν χαλάρωσες όσο έπρεπε με το μασάζ μου...ήσουν αρκετά στην πρίζα... αλλά αυτή τη φορά θα έχουμε πιο πολύ χρόνο...maresiii
Γι'αυτο το λεω !!!scripta manent, verba volent(τα γραπτά μένουν, τα λόγια πετάνε)
προτιμώ να μένουν....Γι'αυτο το λεω !!!
Σιγουρα, τα γραπτα μενουν !!!προτιμώ να μένουν....
πρέπει να έχεις να έρθεις καιρό στούντιο ε??Τα λεμε κατα τις 14.00 με 14.30 !!!Σιγουρα, τα γραπτα μενουν !!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-*αν και την τελευταία φορά δεν χαλάρωσες όσο έπρεπε με το μασάζ μου...ήσουν αρκετά στην πρίζα... αλλά αυτή τη φορά θα έχουμε πιο πολύ χρόνο...
αν εννοείς στο΄ντιο δεν θα πάω σήμερα...πρέπει να έχεις να έρθεις καιρό στούντιο ε??
έχω σκεφτεί και κάτι που θέλω να κάνουμε...:-* :-* :-* :-* :-* :-*
orea ta mu pis apo kondaέχω σκεφτεί και κάτι που θέλω να κάνουμε...