You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Εδω φιλε μου,ειμαι στο κυνηγι του χαμενου βυζιουπου εισαι ρε παιχταρα...
Ψαχνω 4αρια σε συνδιασμο με μη χοντρη κοπελα
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Εδω φιλε μου,ειμαι στο κυνηγι του χαμενου βυζιου
Ψαχνω 4αρια σε συνδιασμο με μη χοντρη κοπελα
θες να πιεις γαλατακι να μεγαλώσεις μωρη λινατσα?
Αυτο ειναι SPECIAL MAGNUM 357 !!!Και μια που μιλούσαμε για πιστόλια…να και η κανονιά…. :o :o
Μια τετοια σφαιρα, δεν αφηνει τιποτα οπου παει !!!
Στον κροταφο, και τα μυαλα στα καγκελα ........................ ???
ohi moromu den me kurazi kanis isa isa maresi edo :-*
Σιγά μη δε σου άρεσε κιόλας! Λεφτά μαζεύεις!
εν φιλαρακι περασε απο κει χθες και μου ειπε οτι την πεμπτη εχουν παρτακι?
παιζει δλδ τσαμπα γαμησι?
Ναι πως...απλά τους κερνάνε ένα ποτάκι και νομίζουν ότι πιάσανε γκόμενα! Τι λες ρε φίλε? Απλά "καλό" μαρκετινγκ σε αφελή πελατάκια...
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Ναι πως...απλά τους κερνάνε ένα ποτάκι και νομίζουν ότι πιάσανε γκόμενα! Τι λες ρε φίλε? Απλά "καλό" μαρκετινγκ σε αφελή πελατάκια...
Τύπε εσύ τι ζόρι τραβάς και κοροϊδεύεις συνέχεια τα παιδιά που κάνουν το γούστο τους χωρίς να πειράζουν κανένα?
Πως την έχεις δει? Σε βλέπω και μπαίνεις σε όλα τα thread στουντιο και των κοριτσιών και αρχίζεις το παραλήρημα σου..
Αντε δωσε καμια αρνητικη ψήφο σε καμια κριτκουλα να σου φύγει το άχτι...
Εντάξει είμαστε αφελή πελατάκια...μη μας σώσεις, δε θελουμε...
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
τυπε και τσαμπα ποτο καλο ειναι μπορει να ριχνουν το πρωκτικο κανα 20αρικο ισως παω να τσεκαρω αμα δεν εχω δουλειαΝαι πως...απλά τους κερνάνε ένα ποτάκι και νομίζουν ότι πιάσανε γκόμενα! Τι λες ρε φίλε? Απλά "καλό" μαρκετινγκ σε αφελή πελατάκια...
Τύπε εσύ τι ζόρι τραβάς και κοροϊδεύεις συνέχεια τα παιδιά που κάνουν το γούστο τους χωρίς να πειράζουν κανένα?
Πως την έχεις δει? Σε βλέπω και μπαίνεις σε όλα τα thread στουντιο και των κοριτσιών και αρχίζεις το παραλήρημα σου..
Αντε δωσε καμια αρνητικη ψήφο σε καμια κριτκουλα να σου φύγει το άχτι...
Εντάξει είμαστε αφελή πελατάκια...μη μας σώσεις, δε θελουμε...
Γιατί εγώ πειράζω κανένα? Δεν χρειάζεται να ασχολείται κανείς μαζί μου.Απλά βλέπω κάτι οφθαλμοφανές κατά τη γνώμη μου, την κοροϊδία δηλαδή, και μου φαίνεται απίστευτο πώς τσιμπανε μερικοί! Κι εγώ το γούστο μου κάνω εδώ μέσα, μη νομίζεις.Δημοκρατία υπάρχει.(ΑΚΌΜΑ).Δεν έβρισα κανέναν εξάλλου.
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Γιατί εγώ πειράζω κανένα? Δεν χρειάζεται να ασχολείται κανείς μαζί μου.Απλά βλέπω κάτι οφθαλμοφανές κατά τη γνώμη μου, την κοροϊδία δηλαδή, και μου φαίνεται απίστευτο πώς τσιμπανε μερικοί! Κι εγώ το γούστο μου κάνω εδώ μέσα, μη νομίζεις.Δημοκρατία υπάρχει.(ΑΚΌΜΑ).Δεν έβρισα κανέναν εξάλλου.
Μα σοβαρολογείς?
Οταν λες τον άλλον "αφελές πελατάκι" και ειρωνεύεσαι εμμέσως την νοημοσύνη του και την κοπέλα που γράφει, δεν τον πειράζεις?
Χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς και ασχολείσαι με κάτι που έχεις πει ήδη τη γνωμη σου στο thread της Κέλλυς.
Εμένα δεν είναι του χαρακτήρα μου να βρίζω (ακόμα και αν με βρίζουν) αλλά πας γυρεύοντας να τα ακούσεις απο κανένα stam..
Κάνε το γούστο σου..αλλά θα μπορούσες να σχολιάσεις σε κριτικές κλπ..όχι εδω... Μάλλον θες να προκαλέσεις, όχι να πεις απλά τη γνώμη σου...
Κοίτα, επειδή το forum δεν είναι ιδιωτικό αλλά δημόσιο, θεωρώ ότι ό,τι γράφουν οι κοπέλες καθ'υπόδειξη πάντα, απευθύνεται σε όλους τους επισκέπτες. Και βάσει αυτού, σχολιάζω ότι είναι τραγικό να πέφτετε στη λούμπα. Εμμέσως απαντάω στις κοπέλες ότι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που όντως πιστεύουν τα internetoναζάκια τους προκειμένου να ψαρέψουν 50άρικα, αλλά υπάρχουν κι άλλοι που τα βλέπουν αυτά θλιβερά. Δηλαδή πιστεύετε ότι οι κοπέλες αυτές μπαίνουν εδώ για την παρεϊτσα και όχι για να μαζέψουν φράγκα? Χίλιες φορές η σωστή ιερόδουλος που δεν δουλεύει τον κόσμο αλλά κάνει σωστά τη δουλειά της (επαναλαμβάνω τη δουλειά της), παρά αυτό το θέατρο του παραλόγου. Είναι σαν να πηγαίνεις σε στριπτηζάδικο και να νομίζεις ότι οι στριπτηζέζ κάθονται δίπλα σου για να γνωρίσουν το χαρακτήρα σου! Ξυπνήστε ρε παιδιά! Δεν υπονομεύω τις υπηρεσίες του στούντιο, καθότι δεν έχω πάει, και οι περισσότεροι μάλιστα (όσοι γράφουν αληθινά βέβαια) γράφουν καλά σχόλια, απλά σχολιάζω την κοροϊδία αυτή που γίνεται μέσω ιντερνετ.
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Και εγώ σου ξανα-απαντάω (και συγνωμη απο τα υπόλοιπα μέλη για την αντιπαράθεση)..
Είμαστε στο BOURDELA.COM! Δεν ειμαστε σε φορουμ συνοικεσίων!
Φυσικά και οι κοπέλες διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους που ΠΟΥΛΑΝΕ στους πελάτες και φυσικά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα! Που το μεμπτό όμως?!!!
Γιατί, όμως, αυτό είναι απαγορευτικό να γίνει σε ενα πιο ανθρώπινο πλαίσιο...εστω με διαχυτικότητα..εστω και με άνοστα τσιλιμπουρδίσματα?
Τόσο αφελείς νομίζεις είναι αυτοί που γράφουν εδώ μέσα? Σε πληροφορώ πως έχουν μεγαλύτερη εμπειρία στις μπουρδελότσαρκες και απο τους δυο μας μαζί!
Είμαστε στο BOURDELA.COM! Δεν ειμαστε σε φορουμ συνοικεσίων!
Φυσικά και οι κοπέλες διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους που ΠΟΥΛΑΝΕ στους πελάτες και φυσικά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα! Που το μεμπτό όμως?!!!
Γιατί, όμως, αυτό είναι απαγορευτικό να γίνει σε ενα πιο ανθρώπινο πλαίσιο...εστω με διαχυτικότητα..εστω και με άνοστα τσιλιμπουρδίσματα?
Τόσο αφελείς νομίζεις είναι αυτοί που γράφουν εδώ μέσα? Σε πληροφορώ πως έχουν μεγαλύτερη εμπειρία στις μπουρδελότσαρκες και απο τους δυο μας μαζί!
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
1) Aν ξερεις και αλλα μερη ειτε οικους ανοχης ειτε δεν ξερω και εγω τι που κερνανε απο σαμπανια Venue Clicquot Ponsardin και βοτκα Grey goose μεχρι ουσικι Glenfiddich 16ετων ,να τα πεις εδω στο φορουμ ετσι ωστε ο κοσμος να εχει και αλλες επιλογες
* Τις λιανικες ολων αυτων των ποτων στην καβα φανταζομαι δεν θα τις ξερεις γιατι δεν θα ξερεις και αυτα τα ποτα οποτε μπορεις να τις δεις εδω
2) Μαρκετινγκ ξεμαρκεντινγκ η αγορα με αυτους τους ορους δουλευει εδω και χρονια, απο την ψησταρια της γειτονιας μας που θα μας μοιρασει το φυλλαδιο delivery στην πολυκατοικεια μεχρι την cosmote που θα πληρωσει το διαφιμιστικο κλιπ στην τηλεοραση μετα τις ειδησεις των 9. Το κακο που ειναι? Εχεις καμια καλυτερη λυση να προτεινεις στις επιχηρησεις? Δεν νομιζω γιατι αμα ειχες θα την εγραφες σε ενα βιβλιο και αμα ηταν και καλη θα γινοσουν και πλουσιος....
3)Κατα τη γνωμη μου παντα αφελης ειναι αυτος που νομιζει οτι στην Ελλαδα το ετος 2011 με ολα αυτα που γινονται στην οικονομια μας υπαρχουν αφελης πελατες-πολιτες, Παρα ειναι υποψιασμενος ο κοσμος στις μερες μας στο σε τι θα ξοδεψει και σε τι δεν θα ξοδεψει.......
1) Aν ξερεις και αλλα μερη ειτε οικους ανοχης ειτε δεν ξερω και εγω τι που κερνανε απο σαμπανια Venue Clicquot Ponsardin και βοτκα Grey goose μεχρι ουσικι Glenfiddich 16ετων ,να τα πεις εδω στο φορουμ ετσι ωστε ο κοσμος να εχει και αλλες επιλογες
* Τις λιανικες ολων αυτων των ποτων στην καβα φανταζομαι δεν θα τις ξερεις γιατι δεν θα ξερεις και αυτα τα ποτα οποτε μπορεις να τις δεις εδω
2) Μαρκετινγκ ξεμαρκεντινγκ η αγορα με αυτους τους ορους δουλευει εδω και χρονια, απο την ψησταρια της γειτονιας μας που θα μας μοιρασει το φυλλαδιο delivery στην πολυκατοικεια μεχρι την cosmote που θα πληρωσει το διαφιμιστικο κλιπ στην τηλεοραση μετα τις ειδησεις των 9. Το κακο που ειναι? Εχεις καμια καλυτερη λυση να προτεινεις στις επιχηρησεις? Δεν νομιζω γιατι αμα ειχες θα την εγραφες σε ενα βιβλιο και αμα ηταν και καλη θα γινοσουν και πλουσιος....
3)Κατα τη γνωμη μου παντα αφελης ειναι αυτος που νομιζει οτι στην Ελλαδα το ετος 2011 με ολα αυτα που γινονται στην οικονομια μας υπαρχουν αφελης πελατες-πολιτες, Παρα ειναι υποψιασμενος ο κοσμος στις μερες μας στο σε τι θα ξοδεψει και σε τι δεν θα ξοδεψει.......
1)Έχεις δίκιο στο ότι δεν τα ξέρω τα ποτά αυτά και τις τιμές τους γιατί κι αν ήμουν γυναίκα δεν θα έβγαζα τόσα λεφτά όσα εσύ για να τα αγοράσω, γιατί θα προτιμούσα να δουλεύω με κλειστά πόδια έστω και σαν καθαρίστρια.
2)Δεν υπάρχει κακό από πλευράς νόμων.Ελπίζω φαντάζομαι αν τηρείτε τους ιατρικούς ελέγχους.Το "κακό" είναι από ηθικής πλευράς να προσπαθείτε να πείσετε ότι οι κοπέλες γράφουν χαζολογάκια εδώ από μόνες τους και για την πλάκα τους και όχι για την πελατεία. Αλλά καλά κάνετε στο φινάλε, αφού υπάρχουν τόσοι που τα χάφτουν.
3) Δηλαδή θες να μας πεις ότι δεν υπάρχουν αφελείς πελάτες?! Μας έπεισες...Ναι, δυστυχώς παραείναι υποψιασμένος ο κόσμος σήμερα στο τι θα ξοδέψει.Και καλά κάνει.
Κι αφού είστε τόσο καλές και γλυκούλες και τόσο αγαπάτε τους πελάτες σας, γιατί μια που κι εσύ ή ίδια λες ότι τόσα γίνονται στην οικονομία, δεν μειώνετε τις τιμές σας? Ε μολό μου?...
Και μη νομίζεις ότι δε σέβομαι το επάγγελμα της πόρνης, της τσατσάς, ή ό,τι άλλο. Κι εγώ πελάτης είμαι και φέρομαι πάντα άψογα σε κάθε κοπέλα όπως όλοι οφείλουμε. Αλλά μη μου τσαμπουνάς ότι βγάζεις παραπάνω φράγκα από μένα λέγοντάς μου ότι δεν έχω λεφτά να πάρω τα ποτά αυτά γιατί δεν θέλουν όλοι να διαλέγουν τον εύκολο δρόμο. Και όχι, δεν μου λείπει ένα καλό ποτό για να κατέβω στα κατουρημένα δρομάκια της Φυλής προκειμένου να με κεράσουν.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
εγώ πιστεύω ότι η αλεξάνδρα και η ελένη με έχουνε ερωτευτεί ειλικρινά επειδή είμαι κούκλος, έχω σφιχτούς κοιλιακούς και γερά μπράτσα...διακρίνανε το σπάνιο του χαρακτήρα μου και με θέλουν κολσμένα στο κρεβάτι και τη ζωή τους...και μάλιστε ζηλεύει τόσο πολύ και η άντζελα που κ εκείνη μπήκε στον αγώνα να με διεκδικήσει...υπάεχει πρόβλημα με αυτό?? γιατί θες να καταστρέψεις τα πάντα χωρίς ρομαντισμό??Και μη νομίζεις ότι δε σέβομαι το επάγγελμα της πόρνης, της τσατσάς, ή ό,τι άλλο. Κι εγώ πελάτης είμαι και φέρομαι πάντα άψογα σε κάθε κοπέλα όπως όλοι οφείλουμε. Αλλά μη μου τσαμπουνάς ότι βγάζεις παραπάνω φράγκα από μένα λέγοντάς μου ότι δεν έχω λεφτά να πάρω τα ποτά αυτά γιατί δεν θέλουν όλοι να διαλέγουν τον εύκολο δρόμο. Και όχι, δεν μου λείπει ένα καλό ποτό για να κατέβω στα κατουρημένα δρομάκια της Φυλής προκειμένου να με κεράσουν.