Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Και μη νομίζεις ότι δε σέβομαι το επάγγελμα της πόρνης, της τσατσάς, ή ό,τι άλλο. Κι εγώ πελάτης είμαι και φέρομαι πάντα άψογα σε κάθε κοπέλα όπως όλοι οφείλουμε. Αλλά μη μου τσαμπουνάς ότι βγάζεις παραπάνω φράγκα από μένα λέγοντάς μου ότι δεν έχω λεφτά να πάρω τα ποτά αυτά γιατί δεν θέλουν όλοι να διαλέγουν τον εύκολο δρόμο. Και όχι, δεν μου λείπει ένα καλό ποτό για να κατέβω στα κατουρημένα δρομάκια της Φυλής προκειμένου να με κεράσουν.
σωπα ρε λορδε εσυ που μενεις δηλαδη...αλλα τι να σου λεω τωρα...εσυ θες να πεσουν οι τιμες για να πλησιασετε αυτού υψηλότατη στα κατουρημένα δρομάκια της φυλής …

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Απαξιώνεις το επάγγελμα της πόρνης...όταν λες ¨θα προτιμούσα να δουλεύω με κλειστά πόδια έστω και σαν καθαρίστρια"... μετά λες ότι το σέβεσαι..
Δικαίωμα σου να μη συμπαθεις τις πουτάνες... αλλά το θέμα είναι τότε τι γυρεύεις εδώ?

Μαλλον δε βλέπω το λόγο να συνεχίσω τη συζητηση μαζι σου.. εχεις εμμονή και δε θα καταλήξουμε πουθενα...
Νασαι καλά πάντως...

ΥΓ. Στα κατουρημένα στενάκια της Φυλής με κέρασαν ποτάκι.. εκεί που υποτίθεται μοσχομύριζε, δεν έδιναν του αγγέλου τους νερο...
Μη βιάζεσαι να κρίνεις τους ανθρώπους...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
σωπα ρε λορδε εσυ που μενεις δηλαδη...αλλα τι να σου λεω τωρα...εσυ θες να πεσουν οι τιμες για να πλησιασετε αυτού υψηλότατη στα κατουρημένα δρομάκια της φυλής …
πες τα ρε ταφ φίλε μου...ν σου πω εγώ για τα ΧΕΣΜΕΝΑ σοκάκια της βουλιαγμένης και της βάρκιζας... :sunglasses: :sunglasses: αφού είναι εναντίον της όλης φάσης τι μας ζαλίζουν τα αρχίδια και δεν την κάνουν?? :think: :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εγώ πιστεύω ότι η αλεξάνδρα και η ελένη με έχουνε ερωτευτεί ειλικρινά επειδή είμαι κούκλος, έχω σφιχτούς κοιλιακούς και γερά μπράτσα...διακρίνανε το σπάνιο του χαρακτήρα μου και με θέλουν κολσμένα στο κρεβάτι και τη ζωή τους...και μάλιστε ζηλεύει τόσο πολύ και η άντζελα που κ εκείνη μπήκε στον αγώνα να με διεκδικήσει...υπάεχει πρόβλημα με αυτό?? γιατί θες να καταστρέψεις τα πάντα χωρίς ρομαντισμό?? :rolleyes: :rolleyes:
σιγα ρε σφιχτερ  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
οχι γλυκε μου οχι και κατουρημενα, εσυ θες γαλατακι  :2on1: :2on1: :2on1:  :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πολυ μπειμπι φεισ η σαρα  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Απαξιώνεις το επάγγελμα της πόρνης...όταν λες ¨θα προτιμούσα να δουλεύω με κλειστά πόδια έστω και σαν καθαρίστρια"... μετά λες ότι το σέβεσαι..
Δικαίωμα σου να μη συμπαθεις τις πουτάνες... αλλά το θέμα είναι τότε τι γυρεύεις εδώ?

Μαλλον δε βλέπω το λόγο να συνεχίσω τη συζητηση μαζι σου.. εχεις εμμονή και δε θα καταλήξουμε πουθενα...
Νασαι καλά πάντως...

ΥΓ. Στα κατουρημένα στενάκια της Φυλής με κέρασαν ποτάκι.. εκεί που υποτίθεται μοσχομύριζε, δεν έδιναν του αγγέλου τους νερο...
Μη βιάζεσαι να κρίνεις τους ανθρώπους...

Δεν απαξιώνω το επάγγελμα της πόρνης.Και αν σέβομαι την επιλογή των ναρκομανών ή των gay για παράδειγμα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνω κι εγώ ναρκομανής ή gay, για να αποδείξω ότι τους σέβομαι! Και ναι, ευχαρίστως θα δεχόμουν από κάπου ένα ποτάκι αν ήξερα όμως ότι δεν αποσκοπούσαν στα λεφτά. Τελοσπάντων. Βλέπω μια ομάδα ανθρώπων που δεν μοιάζουν για πελάτες φυσικά αλλά για αβανταδόρους με το αζημίωτο.Και μην αγχώνεστε, δεν θα ξαναγράψω στο forum αυτό γιατί φυσικά δεν έχει νόημα.Μη σας χαλάω και το promotion.Αντε, καλή δουλίτσα.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
πολυ μπειμπι φεισ η σαρα  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
την είδα από κοντά και πίστεψε με είναι ότι πιο sexy and wild έχω συναντήσει...ανυπομονώ για πέμπτη...θα έχω χτυπήσει κ τα ποτάκια μου με τον φιλαράκο μου τον ταφ και μετά η σάρα θα δει το <<θηρίο>>!! :grin: :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Δεν απαξιώνω το επάγγελμα της πόρνης.Και αν σέβομαι την επιλογή των ναρκομανών ή των gay για παράδειγμα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνω κι εγώ ναρκομανής ή gay, για να αποδείξω ότι τους σέβομαι! Και ναι, ευχαρίστως θα δεχόμουν από κάπου ένα ποτάκι αν ήξερα όμως ότι δεν αποσκοπούσαν στα λεφτά. Τελοσπάντων. Βλέπω μια ομάδα ανθρώπων που δεν μοιάζουν για πελάτες φυσικά αλλά για αβανταδόρους με το αζημίωτο.Και μην αγχώνεστε, δεν θα ξαναγράψω στο forum αυτό γιατί φυσικά δεν έχει νόημα.Μη σας χαλάω και το promotion.Αντε, καλή δουλίτσα.
ρε κολλημένε, ποιο προμόσιον μας τσαμπουνάς??? δεν καταλαβαίνεις ότι είναι μια win-win situation? κάτι πέρνεις κάτι δίνεις...και εδώ κάνουμε χαβαλέ και απλά σπάει ο πάγος πιο εύκολα...και είναι άνθρωποι πάνω από όλα...δεν είναι ρομπότ...

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Όχι βρε….καλή δουλίτσα την κανείς εσύ από αυτούς που σε βάζουν να την κανείς…να περνάς καλά…

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Και μην αγχώνεστε, δεν θα ξαναγράψω στο forum αυτό γιατί φυσικά δεν έχει νόημα.Μη σας χαλάω και το promotion.Αντε, καλή δουλίτσα.

καλα θα κανεις γιατι μας χαλας το προμόσιον και δεν μας αφηνεις να κανουμε την δουλεία μας ελεος πια.

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom