osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
μου παραχωρείτε τη δεξιά ξανθιά κύριε??
με τις θερμότερες ευχές μου!
μου παραχωρείτε τη δεξιά ξανθιά κύριε??
Εμενα της σεξυ ξανθιας κυριας τα με καλουν για μασαζ ;) ;) ;) ;) ;)...
είστε πραγματικός όσιος!!! μπορείτε να κλειστείτε στο δωμάτιο κ να βγάλετε τα μάτια σας με τη μεσαία μλαχροινή...με την ευχή μου!!!με τις θερμότερες ευχές μου!
κάνε μου μιά χάρη!
ακούμπα το κεφάλι πάνω τους και μετά πες μου τι ένιωσες!
για σένα θα κάνω μια μικρή παραχώρηση...μετακινούμαι προς άκρα αριστερά...Φιλαρακι συμβιβαζεσαι με την δεξια μελαχρινη???Δυστυχως την ξανθια την εχω καπαρωσει εγω ;) ;) ;).Ακομα να την επισκεφτω φιλαρακι,δυστυχως ειναι περιορισμενος ο χρονος μου αυτη την περιοδο,λογω φορτε εργασιας ....
Φιλαρακι συμβιβαζεσαι με την δεξια μελαχρινη???Δυστυχως την ξανθια την εχω καπαρωσει εγω ;) ;) ;).Ακομα να την επισκεφτω φιλαρακι,δυστυχως ειναι περιορισμενος ο χρονος μου αυτη την περιοδο,λογω φορτε εργασιας ....
εγώ ένιωσα ζαλισμένος...κάνε μου μιά χάρη!
ακούμπα το κεφάλι πάνω τους και μετά πες μου τι ένιωσες!
Κατι ξεχνας! ;)φίλε μου η δεξιά μελαχρινή μόνο συμβιβασμός δεν είναι, αν και είναι φανερό πως το εννοούσες! θέλει πολύ ταλέντο για να την οδηγήσεις!
οκ! η μοιρασιά τέλος! το αριστούργημα δικό μου!
εγώ θα πάρω ότι απέμεινε...μαρίνα ακούς?? έλα κοντά μου...φίλε μου η δεξιά μελαχρινή μόνο συμβιβασμός δεν είναι, αν και είναι φανερό πως το εννοούσες! θέλει πολύ ταλέντο για να την οδηγήσεις!
οκ! η μοιρασιά τέλος! το αριστούργημα δικό μου!
Ευχαριστω φιλαρακιγια σένα θα κάνω μια μικρή παραχώρηση...μετακινούμαι προς άκρα αριστερά...
where are the girls????Ευχαριστω φιλαρακι
Κατι ξεχνας! ;)
Φιλαρακια εγω θα σας Καληνυχτησω,καλη συνεχεια και μην αλλαξατε τιποτα,η μοιρασια εγινε τελος .Καλη βαρδια και στις κουκλαρες μας,θα τα ξαναπουμε.....
Συμπτωματικα βρισκομουν το απογευμα στην περιοχη και ειπα να παω να δω την νεα αφιξη του Oriental, την Σαρα.
Η ευγενεστατη υπηρεσια μου την προλόγισε, μιας και ητανσ το δωματιο:
"Εχουμε και μια νεα κοπελα τη Σαρα"
Τα τακουνια ξεπροβαλλαν απο την σκαλα και.........
........μονο νεα κοπελα δεν ηταν για μενα τουλαχιστον
Γνωστη και μη εξαιρετα απο τα παλια, με πολυ καλες σχέσεις.
Αμοιβαια εκπληξη, αγκαλιες, φιλαι και ζεστος χαιρετισμος.
Πρόκειται για την νεαρη κοπελα που ειχα γνωρισει πριν ενα χρονο περιπου στο Μεγαλου Αλεξανδρου 133 και συντομο περασμα στο ιερα οδος 66.
Ψηλη, (με τα τακουνια μου εριχνε ενα κεφαλι/ και δε ειμαι κοντος...).
Γλυκυτατο προσωπο, πιο αδυνατισμενη απ΄οτι την θυμομουν, με μακρυά κασταμοξανθα ραστα μαλλιά.
Οι φωτογραφιες την αδικουν εμφανως.
Η μοναδικη μεχρι τωρα προσωπικη μου εμπειρια μαζι της στα ενδοτερα ηταν πολυ πανω απο τον μεσο ορο, με ειχα αφησει απολυτα ευχαριστημενο.
Εκατσε στα πδια μου και μιλησαμε πολυ, προς εκπληξη της Ελενης, που εκεινη την ωρα εβγαινε απο το διπλανο δωματιο.
"Ολες τις ξερεις εσυ ?" με ρωτησε χαμογελόντας, και εκατσε στην συντροφια μας.
Αντιθετα η Γιασμιν, που συμπληρωνε την τριαδα των κοριτσιων, ηταν πιο ντροπαλη και προτιμησε να καθισει στην κουζινα.
Η Σαρα εχει οντως σωμα μοντελε.Ετσι μπραβο ινδιανε. Μου ελυσες πολλες αποριες για το μωρο. Θελω ομως καλυτερη περιγραφη για σωμα μιας και ειμαι του μοντελε στυλ οπαδος!
Τελιεωσε ...........................θα φαει κερατο το Ελενακι
Η σαρα εχει οντως σωμα μοντελε.
Ειναι αρκετα νεαρη, ψηλη, αδυνατη με μικρο σχετικα στηθος, αξιοπροσεκτη περιφερεια, την οποια διαθετει στο φουλποργραμμα.
Οπως προανεφερα το προσωπο της εχει την νεανικη προστυχια, ας μου επιτραπει να πω, κατι σαν τις λολιτες πτου παλιου σινεμα.
Ειναι πιο αδυνατη απο την Ελενη, και το ολο στυλ της ειναι διαφορετικο και δεν θα ηταν σωστο να κανουμε συγκρισεις........