TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Καλημέρα γοητευτική γυναίκα Καλημερα σε ολουςkalimera se olous...
Καλημέρα γοητευτική γυναίκα Καλημερα σε ολουςkalimera se olous...
καλημέρα δημητρό!!!! τ γίνεσαι?? βλέπω είσαι με την αναστασία ε?? με το δίκιο σου... ;)
Φίλε μου η αλήθεια είναι ότι την Αναστασία μόνο εξόψεως την ξέρω, όταν την είδα μιά από τις φορές που πήγα στη Φ104. Είχα ψυχολογικά προετοιμαστεί για άλλες κοπέλες εκείνη την επίσκεψη και έτσι δεν την γνώρισα –ναι καλά κατάλαβες μπήκα με άλλες-. Κάποια άλλη φορά ελπίζω να τη γνωρίσω για τα καλά.
Είδα όμως ότι εσείς οι φίρμες (τίτλος τιμής είναι, δεν ειρωνεύομαι) πιθανόν να το ξενυχτήσατε χτες με …σέξαλλα πράγματα και είπα της κάνω λίγη ιντερνετική παρέα μέχρι να πάρετε τη σκυτάλη.
Καλημέρα όλη μέρα σε όλο τον κόσμο και πάλι!
Καλημερα στην bella Aναστασια, την Γιασμιν και την sexy σεβιτορα Νεφελη, που λογικα εργαζονται αυτη την στιγμη.
Την καλημερα μου και στους κύριους της παρεας.
Καλη Κυριακη.
Καλημέρα γοητευτική γυναίκα Καλημερα σε ολους
Δεν υπαρχουν φιρμες ή μελη πρωτης και δευτερης κατηγοριας.Είδα όμως ότι εσείς οι φίρμες (τίτλος τιμής είναι, δεν ειρωνεύομαι) .......
Δεν υπαρχουν φιρμες ή μελη πρωτης και δευτερης κατηγοριας.
Ουτε ειμαστε στον Μεσαιωνα για να εχουμε τιτλους τιμης.
Μια παρεα ειμαστε ολοι.
;) ;) ;) ;) ;) ;)
ε οχι και ολοι ιδιοι σε παρακαλω
το ιδιο ειμαι εγω το ιδιο και ταρτουφος
Κυριος πανταΔεν υπαρχουν φιρμες ή μελη πρωτης και δευτερης κατηγοριας.
Ουτε ειμαστε στον Μεσαιωνα για να εχουμε τιτλους τιμης.
Μια παρεα ειμαστε ολοι.
;) ;) ;) ;) ;) ;)
Κυριος παντα
ε οχι και ολοι ιδιοι σε παρακαλω
το ιδιο ειμαι εγω το ιδιο και ταρτουφος
αυτος καταλαβε και με παρεθεσεΠοιος ειναι ο ταρτουφος
Ρε αληταρά μόνος σου το έβγαλες μόνος σου το λες ….σου μοιάζω εγώ για μοχθηρό ή ειμαι υποκριτής?…αυτος καταλαβε και με παρεθεσε
να τον προσεχεις τον ταρτουφο ιδιος παλιοχαρακτηρας ειναι
σαν των ηρωα του μολλιερου
θα εχεις ενημέρωση σύντομα….Εσυ που εισαι διπλα, δοκιμασες η περασες να δεις απο κοντα την Σαρα?