lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
αφήνουν...Πώ εγώ γενίκα δεν ξέρω αν αφήνουν να της χύσεις στα πατουσάκια χωρίς σκούφο..
αφήνουν...Πώ εγώ γενίκα δεν ξέρω αν αφήνουν να της χύσεις στα πατουσάκια χωρίς σκούφο..
Έλα ρε!! Που το ξέρεις και εσύ ποδόλαγνος? Έχεις ρωτήσει και σε αφήσαν?αφήνουν...
απ'ότι βλέπω οι περισσότερες βάρδιες έχουν 3 κοπέλες... σε αυτές τις περιπτώσεις, όλοι εμείς ποιά να πρωτοδιαλέξουμε;
Έλα ρε!! Που το ξέρεις και εσύ ποδόλαγνος? Έχεις ρωτήσει και σε αφήσαν?
έχεις μαζέψει ισάξιες πεντάδες...σαν τον παναθηναικό ένα πράμα...δεν λες παλι καλα μωρο που οι Μπετυ-Αλικη ειναι σε αδεια και εφυγε και η Ουρσουλα για κατι δουλειες που ειχε
γιατι μετα οι βαρδιες θα επρεπε να ηταν τετραπλες για να βγει το προγραμμα και να χωρεσουν ολες μαζι οι κοπελες
Θες να μας ξεκάνεις μου φαίνεται Άντζελα.....δεν λες παλι καλα μωρο που οι Μπετυ-Αλικη ειναι σε αδεια και εφυγε και η Ουρσουλα για κατι δουλειες που ειχε
γιατι μετα οι βαρδιες θα επρεπε να ηταν τετραπλες για να βγει το προγραμμα και να χωρεσουν ολες μαζι οι κοπελες
ολόκληρο [size=18pt]χαρέμι[/size] προς τέρψην των απανταχού ηδονιστών!δεν λες παλι καλα [size=18pt]μωρο [/size]που οι Μπετυ-Αλικη ειναι σε αδεια και εφυγε και η Ουρσουλα για κατι δουλειες που ειχε
γιατι μετα οι [size=18pt]βαρδιες[/size] θα επρεπε να ηταν [size=18pt]τετραπλες[/size] για να βγει το προγραμμα και να χωρεσουν ολες μαζι οι κοπελες
οικονομικώς σίγουρα!!!Θες να μας ξεκάνεις μου φαίνεται Άντζελα.....
οικονομικώς σίγουρα!!!
με κάιρο...H λενιω ειναι συνδεδεμενη ????
Πώ εγώ γενίκα δεν ξέρω αν αφήνουν να της χύσεις στα πατουσάκια χωρίς σκούφο..
Buon giorno Anastasia!
Μιά που τα μεγάλα ονόματα κοιμούνται είπα να σού κάνω εγώ παρέα
Καλά λέμε.efharisto moromu...ti kanis...kala itse? :-* :-* :-*
καλημέρα δημητρό!!!! τ γίνεσαι?? βλέπω είσαι με την αναστασία ε?? με το δίκιο σου... ;)Καλημέρα σε όλες & όλους!