Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
θα εχεις ενημέρωση σύντομα….
Ετσι σε θελω, και το πρωτο σκουτινγκ!!
ΥΓ. Πολυ μαναρι αυτη η Σαρα, μου φαινεται οτι θα ερωτευθω παλι!!
θα εχεις ενημέρωση σύντομα….
ο χρονος θα δειξη εγω παντος δεν εχω τετοιο φοβοΥΓ. Πολυ μαναρι αυτη η Σαρα, μου φαινεται οτι θα ερωτευθω παλι!!
Σε περιμεναμε την περασμενη Πεμπτη, αλλα οπως φανηκε τελιακ δεν μπορεσες να ελθεις.Αναστασία μου... σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου!
Πέρασα τέλεια!
Δώσε τις ευχαριστίες μου και στη Νεφέλη και πολλά φιλιά! :-* :-* :-*
(Νεφέλη είσαι φοβερό τυπάκι! αν μπορέσω θα τα πούμε από κοντα την Πέμπτη)
Και φυσικά αυτή που τα κανονίζει όλα...της στέλνω τα καλύτερα φιλιά μου! :-* :-* :-*
Χαιρετώ όλη την παρέα...
αυτήν την πέμπτη θα έχουμε απαρτία... ;)Σε περιμεναμε την περασμενη Πεμπτη, αλλα οπως φανηκε τελιακ δεν μπορεσες να ελθεις.
Ελπιζω αυτη την πεμπτη αν τα καταφερεις. ;)
σε θέλω αντικειμενικό όμως...θα εχεις ενημέρωση σύντομα….
Σε περιμεναμε την περασμενη Πεμπτη, αλλα οπως φανηκε τελιακ δεν μπορεσες να ελθεις.
Ελπιζω αυτη την πεμπτη αν τα καταφερεις. ;)
πως θα σε γνωρίσουμε??Είχα προβλήματα την προηγούμενη Πέμπτη... και επρεπε να πάρω κάποιες αποφάσεις..
Αυτή την Πέμπτη θα έρθω σίγουρα! Ελπίζω να σε πετύχω...αν και σε κάποιο post σου διάβασα δουλεύεις ως αργά..Οπως και να χει θα έρθω πάντως..και θα χαρώ να σε γνωρίσω...
πως θα σε γνωρίσουμε??
ο παλιός είναι αλλιώς...κ εμείς μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για τα κορίτσια...άμα κάνει τις συστάσεις η μπουμπού μια χαρά...κάνε απλό να δεις τι ωράία που είναι... ;)Λογικά θα μας συστήσει η Αντζελα... θα δουμε...
Θα αναγνωρίσεις τα ασπρα μακριά γένια του sarouman....
(α και σπάζοντας την παράδοση θα κάνω κανονικό πρόγραμμα...αν και αυτό μόνο η Μπέτυ με έχει καταφέρει να κάνω!)
Πάντως τα κορίτσια .. επειδή συζητούσαμε σήμερα για το site... μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον Cheyenne... για όλους φυσικά... αλλά στον Cheyenne υπάρχει μια αναγνωρισιμότητα... ;)
καήκαν τα ματάκια μου!
οι δύο ακριανές κυρίες είναι πολύ πολύ ωραίες και τυχερός όποιος συναναστρέφεται μαζί τους....
η μεσαία όμως...εκτός συναγωνισμού!
Συμφωνω και επαυξανω φιλαρακι,εχεις απολυτο δικιο...... ;) ;) ;) ;)
μου παραχωρείτε τη δεξιά ξανθιά κύριε??καήκαν τα ματάκια μου!
οι δύο ακριανές κυρίες είναι πολύ πολύ ωραίες και τυχερός όποιος συναναστρέφεται μαζί τους....
η μεσαία όμως...εκτός συναγωνισμού!
και εσύ καμένος; ;) ;)
το κωλαρακι της μεσαίας κυρίας μου χαμογελάει! νιώθω να με καλεί κοντά του για να με ευλογήσει!
ακόμα να την τιμήσεις?? τι άλλο χρειάζεσαι?? ολόκληρη κριτική έγραψα...Εμενα της σεξυ ξανθιας κυριας τα με καλουν για μασαζ ;) ;) ;) ;) ;)...