Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Καλησπέρα σε όλη την παρέα  :cheesy:…καλησπέρα και στην τριάδα φωτιά  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Aαστασία Νεφέλη και Ελένη…καλησπέρα και στο υπέροχο αφεντικό την Αντζελα που τα έχει όλα στην εντέλεια  ;)

zhshs

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Kαλησπέρα, διαβαζοντας τις κριτικες σας εδώ, αποφάσισα να παω στο στούντιο και να δοκιμάσω το σπέσιαλ αυταρχικό... Ηθελα να ξέρω απο κάποιον που το εχει δοκιμάσει να μου πει αν τα μαστιγια που εχουν αφήνουν σημάδια... Μη με κράξετε, αλήθεια ρωτάω!!!

Rovral

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
Kαλησπέρα, διαβαζοντας τις κριτικες σας εδώ, αποφάσισα να παω στο στούντιο και να δοκιμάσω το σπέσιαλ αυταρχικό... Ηθελα να ξέρω απο κάποιον που το εχει δοκιμάσει να μου πει αν τα μαστιγια που εχουν αφήνουν σημάδια... Μη με κράξετε, αλήθεια ρωτάω!!!
ρώτα τον φίλο Sarouman.
Mια καλή κυρία δεν κάνει ποτέ σημάδια.

dimitris..

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μισο για να εξηγουμαστε εσυ θεκεις σημαδια η δεν θελεισ?? :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
καλησπέρα!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ωρα για καφε!!!

URL]]

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

εξαρτατε μωρο μου, υπαρχουν αξεσουαρ που αφηνουν σημαδια και αξεσουαρ που δεν αφηνουν σημαδια ;)
θα πεις τι θελεις απο πριν στην κοπελα και αυτη θα σου χρησιμοποιήσει τα ανάλογα  ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
κοπυκλα μου θα τα προτιμουσα απο κοντα να μου τα δοσισ αυτα τα φιλια  ;)
οποτε δεν θα μου γλιτοσισ πλισιαζουν η μερεσ :P :P

Μην ανησυχεις οταν περασω θα εχει και απο τα δυο  :-* :s&m_1: :s&m_1:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
κοπυκλα μου θα τα προτιμουσα απο κοντα να μου τα δοσισ αυτα τα φιλια  ;)
οποτε δεν θα μου γλιτοσισ πλισιαζουν η μερεσ :P :P

σου χρωστάω και εγω μερικα ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ!!

choco_love.jpg

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ελένη αμα θέλεις παντως αντί για σοκολάτα θα σου φέρω Πατσά ψιλοκομμένο!!!

post-3-1102600238.jpg
[/img]

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
φερε οτι θεσ μωρακι μου  ;)αρκι να μιν ειναι τοσο γλυκο οσο εγω ε γιατι θα εχουμε προβλιματα μετα :P :P :P
από ότι βλέπω το όμορφο στούντιο μας τσίμπησε και μια -ας πούμε-ψιλοαρνητική κριτική...ας πούμε ότι οφείλεται σε άσχημη μέρα... :-

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
κοίτα, αρνητικές κριτικές πάντσ θα υπάρχουν. Οπως εχει πει και η Αντζελα, δυστηχώς δεν μπορεί να ικανοποιείται το σύνολο των πελατών κάθε μέρα. Κάποιοι θα μείνουν ανικανοποίητοι, πράγμα απόλυτα λογικό αφού όσο καλη αντικειμενικά και να είναι κάποια κοπέλα πάντα υπάρχει και ο παράγοντας προσωπικό γουστο. Αυτό που πιστευω οτι προσπαθούν τα κορίτσια είναι να μειώσουν το ποσοστό των πελατών που δεν θα μείνουν ευχαριστημένοι.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
κοίτα, αρνητικές κριτικές πάντσ θα υπάρχουν. Οπως εχει πει και η Αντζελα, δυστηχώς δεν μπορεί να ικανοποιείται το σύνολο των πελατών κάθε μέρα. Κάποιοι θα μείνουν ανικανοποίητοι, πράγμα απόλυτα λογικό αφού όσο καλη αντικειμενικά και να είναι κάποια κοπέλα πάντα υπάρχει και ο παράγοντας προσωπικό γουστο. Αυτό που πιστευω οτι προσπαθούν τα κορίτσια είναι να μειώσουν το ποσοστό των πελατών που δεν θα μείνουν ευχαριστημένοι.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
απλά καιρό είχε να ακουστεί αντίθετη άποψη...,μες στους διθυράμβους είμαστε συνέχεια...ίσως βέβαια αν ο παίκτης δοιμάσει τα βαριά πυροβολικά να αλλάξει γνώμη...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
δεν νομίζω οτι το σχόλιο "βαριύ πυροβολικό" είναι σωστό. Τα κορίτσια του στούνιο είναι ένα-ένα και δεν θέλω να πιστέυω οτι υπάρχουν στάρ και οι άλλες απλά γεμίζουν τις βάρδυες ή οτι έχει δύο-τρείς καλές και οι υπόλοιπες μέτριες. Η Αντζελα τόσα χρόνια επιλέγει τόπ κοπέλες και τις διαφημίζει μεσω της σελίδας της το ίδιο καλά. Απλά όπως και ξαναείπα πάντα θα υπάρχουν κάποιες αρνητικές κριτικές.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom