You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Kαλησπέρα, διαβαζοντας τις κριτικες σας εδώ, αποφάσισα να παω στο στούντιο και να δοκιμάσω το σπέσιαλ αυταρχικό... Ηθελα να ξέρω απο κάποιον που το εχει δοκιμάσει να μου πει αν τα μαστιγια που εχουν αφήνουν σημάδια... Μη με κράξετε, αλήθεια ρωτάω!!!
ρώτα τον φίλο Sarouman.Kαλησπέρα, διαβαζοντας τις κριτικες σας εδώ, αποφάσισα να παω στο στούντιο και να δοκιμάσω το σπέσιαλ αυταρχικό... Ηθελα να ξέρω απο κάποιον που το εχει δοκιμάσει να μου πει αν τα μαστιγια που εχουν αφήνουν σημάδια... Μη με κράξετε, αλήθεια ρωτάω!!!
Mια καλή κυρία δεν κάνει ποτέ σημάδια.
dimitris..
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μισο για να εξηγουμαστε εσυ θεκεις σημαδια η δεν θελεισ??Kαλησπέρα, διαβαζοντας τις κριτικες σας εδώ, αποφάσισα να παω στο στούντιο και να δοκιμάσω το σπέσιαλ αυταρχικό... Ηθελα να ξέρω απο κάποιον που το εχει δοκιμάσει να μου πει αν τα μαστιγια που εχουν αφήνουν σημάδια... Μη με κράξετε, αλήθεια ρωτάω!!!
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Kαλησπέρα, διαβαζοντας τις κριτικες σας εδώ, αποφάσισα να παω στο στούντιο και να δοκιμάσω το σπέσιαλ αυταρχικό... Ηθελα να ξέρω απο κάποιον που το εχει δοκιμάσει να μου πει αν τα μαστιγια που εχουν αφήνουν σημάδια... Μη με κράξετε, αλήθεια ρωτάω!!!
εξαρτατε μωρο μου, υπαρχουν αξεσουαρ που αφηνουν σημαδια και αξεσουαρ που δεν αφηνουν σημαδια ;)
θα πεις τι θελεις απο πριν στην κοπελα και αυτη θα σου χρησιμοποιήσει τα ανάλογα ;)
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
καλησπερα στιν παρεα μασ :-* :-* :-* :-*
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
καλησπερα στιν παρεα μασ :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-*
To βράδυ στο studio Nεφέλη + Αλεξάνδρα
www.postimage.org/] [/url]
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
κοπυκλα μου θα τα προτιμουσα απο κοντα να μου τα δοσισ αυτα τα φιλια ;):-* :-* :-* :-*
[/b]
οποτε δεν θα μου γλιτοσισ πλισιαζουν η μερεσ
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
κοπυκλα μου θα τα προτιμουσα απο κοντα να μου τα δοσισ αυτα τα φιλια ;)
Μην ανησυχεις οταν περασω θα εχει και απο τα δυο :-*
κοπυκλα μου θα τα προτιμουσα απο κοντα να μου τα δοσισ αυτα τα φιλια ;)
σου χρωστάω και εγω μερικα ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ!!
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
ναι μωρακι μου δεν σου τα ξεχναο μιν ανχονεσε ;) :-* :-* :-* :-* :-*σου χρωστάω και εγω μερικα ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ!!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
ναι μωρακι μου δεν σου τα ξεχναο μιν ανχονεσε ;) :-* :-* :-* :-* :-*
Κανει πολυ ζεστη για σοκολατακια μωρο..........................πες του να σου φερει κανενα καταιφι!!
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
φερε οτι θεσ μωρακι μου ;)αρκι να μιν ειναι τοσο γλυκο οσο εγω ε γιατι θα εχουμε προβλιματα μεταΕλένη αμα θέλεις παντως αντί για σοκολάτα θα σου φέρω Πατσά ψιλοκομμένο!!!
[/img]
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
από ότι βλέπω το όμορφο στούντιο μας τσίμπησε και μια -ας πούμε-ψιλοαρνητική κριτική...ας πούμε ότι οφείλεται σε άσχημη μέρα... :-φερε οτι θεσ μωρακι μου ;)αρκι να μιν ειναι τοσο γλυκο οσο εγω ε γιατι θα εχουμε προβλιματα μετα
κοίτα, αρνητικές κριτικές πάντσ θα υπάρχουν. Οπως εχει πει και η Αντζελα, δυστηχώς δεν μπορεί να ικανοποιείται το σύνολο των πελατών κάθε μέρα. Κάποιοι θα μείνουν ανικανοποίητοι, πράγμα απόλυτα λογικό αφού όσο καλη αντικειμενικά και να είναι κάποια κοπέλα πάντα υπάρχει και ο παράγοντας προσωπικό γουστο. Αυτό που πιστευω οτι προσπαθούν τα κορίτσια είναι να μειώσουν το ποσοστό των πελατών που δεν θα μείνουν ευχαριστημένοι.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
απλά καιρό είχε να ακουστεί αντίθετη άποψη...,μες στους διθυράμβους είμαστε συνέχεια...ίσως βέβαια αν ο παίκτης δοιμάσει τα βαριά πυροβολικά να αλλάξει γνώμη...κοίτα, αρνητικές κριτικές πάντσ θα υπάρχουν. Οπως εχει πει και η Αντζελα, δυστηχώς δεν μπορεί να ικανοποιείται το σύνολο των πελατών κάθε μέρα. Κάποιοι θα μείνουν ανικανοποίητοι, πράγμα απόλυτα λογικό αφού όσο καλη αντικειμενικά και να είναι κάποια κοπέλα πάντα υπάρχει και ο παράγοντας προσωπικό γουστο. Αυτό που πιστευω οτι προσπαθούν τα κορίτσια είναι να μειώσουν το ποσοστό των πελατών που δεν θα μείνουν ευχαριστημένοι.
δεν νομίζω οτι το σχόλιο "βαριύ πυροβολικό" είναι σωστό. Τα κορίτσια του στούνιο είναι ένα-ένα και δεν θέλω να πιστέυω οτι υπάρχουν στάρ και οι άλλες απλά γεμίζουν τις βάρδυες ή οτι έχει δύο-τρείς καλές και οι υπόλοιπες μέτριες. Η Αντζελα τόσα χρόνια επιλέγει τόπ κοπέλες και τις διαφημίζει μεσω της σελίδας της το ίδιο καλά. Απλά όπως και ξαναείπα πάντα θα υπάρχουν κάποιες αρνητικές κριτικές.