lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
τότε θα πρέπει να δεχτείς και το αποτέλεσμα...mmu aresi
τότε θα πρέπει να δεχτείς και το αποτέλεσμα...mmu aresi
fisika :-* :-* :-*τότε θα πρέπει να δεχτείς και το αποτέλεσμα...
είσαι πολύ άτακτη!!!fisika :-* :-* :-*
είσαι πολύ άτακτη!!!
τι με κοιτάς έτσι?? αφού είσαι!! θες να με οδηγήσεις στην αμαρτία και να έρθω κοντά σου να κάνουμε αγκαλιές...εγώ τέτοια δεν κάνω όμως...
ti athoos ise les oti den suaresiτι με κοιτάς έτσι?? αφού είσαι!! θες να με οδηγήσεις στην αμαρτία και να έρθω κοντά σου να κάνουμε αγκαλιές...εγώ τέτοια δεν κάνω όμως...
μαζί σου λέω να δοκιμάσω και να μπω στην αμαρτία!!!ti athoos ise les oti den suaresi
opote tes edo ime ke se perimeno :-* :-* :-* :-* :-*μαζί σου λέω να δοκιμάσω και να μπω στην αμαρτία!!!
Εγώ είμαι το αθώο και σεμνό παιδάκι εδώ μέσαti athoos ise les oti den suaresi
δεν μου είπες?? λευκάδα πως πέρασες??opote tes edo ime ke se perimeno :-* :-* :-* :-* :-*
glikulimu esena den se xehnaoΕγώ είμαι το αθώο και σεμνό παιδάκι εδώ μέσα
para poli orea boro na po telia ke xecurastika poli xanagirisa me poli orexiδεν μου είπες?? λευκάδα πως πέρασες??
πόρτο κατσίκι πήγες για μπάνιο??para poli orea boro na po telia ke xecurastika poli xanagirisa me poli orexi
vevea moromu to sizitasπόρτο κατσίκι πήγες για μπάνιο??
φαντάζομαι θα έγινε χαμός στην παραλία όταν σε είδαν όλοι με μαγιώ ε?? τι μαγιώ φοράς?? brazilian??vevea moromu to sizitas
ne brazil fisikaφαντάζομαι θα έγινε χαμός στην παραλία όταν σε είδαν όλοι με μαγιώ ε?? τι μαγιώ φοράς?? brazilian??
τι πάθατε όλες οι τσούπρες φέτος με τα μπραζίλ?? σε όποια παραλία και αν πήγαινα όλες το φοράγανε κ το κωλαράκι σε κοινή θέα!!ne brazil fisika
proto epidi emena muaresi ke deftero na sas trelanume ke ligoτι πάθατε όλες οι τσούπρες φέτος με τα μπραζίλ?? σε όποια παραλία και αν πήγαινα όλες το φοράγανε κ το κωλαράκι σε κοινή θέα!!
αυρτό που΄αφήνει τον κώλο ακάλυπτο...είναι πιο μεγάλο από στρινγκ...άσε γαμάτο...τι είναι το μαγιο μπραζιλ;