Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Μπραβο Αντζελα! Σ'ευχαριστουμε για την ποιοτητα αλλα και την ασφαλεια υγιεινης που παρεχεις τοσο σε μας, οσο και στους πελατες μας! Αυτος δεν ειναι ενας απλος οικος ανοχης πλεον αλλα ξενοδοχειο πολλων (ερωτικων) αστερων!!!

5* αστέρων ;)

το βράδυ με την μαρινα που εισαι θα δεις διαφορα ;)
ήδη οι πρωινες εχουν ενθουσιαστει :cheesy:
stars θαμαστε πια εκει μωρο μου ,θαχουμε μια υπηρεσια για να μας φτιαχνει τον καφε μας και μια καθαριστρια για να μας καθαριζει :cheesy:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
5* αστέρων ;)

stars θαμαστε πια εκει μωρο μου ,θαχουμε μια υπηρεσια για να μας φτιαχνει τον καφε μας και μια καθαριστρια για να μας καθαριζει :cheesy:
πολυτέλειες σε καιρό κρίσης??? το δντ καραδοκεί... :rolleyes:

Alikh

Ιερόδουλη
Εγγρ.
3 Φεβ 2011
Like
0
5* αστέρων ;)

Μπραβο και παλι μπραβο Αντζελινα! Γουσταρω τρελα! Εχουμε ανεβει πολλα επιπεδα εκει μεσα...ετσι?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Μπραβο και παλι μπραβο Αντζελινα! Γουσταρω τρελα! Εχουμε ανεβει πολλα επιπεδα εκει μεσα...ετσι?
η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά...η άλλη μισή είναι τα ευγενικά κορίτσια του μαγαζιού!!! :rockon:

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Μπράβο στην ιδιοκτησία. Η καθαριότητα των δωματίων είναι ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας (και η περιοχή) για να πραγματοποιήσει κάποιος επίσκεψη αφού οι κοπέλες είναι υψηλού επιπέδου

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
πολυτέλειες σε καιρό κρίσης??? το δντ καραδοκεί... :rolleyes:

ενταξυ μωρε σιγα την πολυτελεια μια καθαριστρια.....
την ταινια "τα κοκκινα φαναρια" να δεις που γυριστικε νομιζω το 60 και η ιστορια της εξελισετε  σε εναν οικο ανοχης του 50, θα δεις οτι και τοτε ειχαν καθαριστρια μεσα στο σπιτι την ωρα της λειτουργιας τους ;)
και τωρα εχουμε 2011 και μεχρι χθες περιμεναμε απο μια υπηρεσια 55-65 χρονων να κανει τον superman να βγαινει σαλονι στους πελατες και να καθαριζει σωστα κιολας τα δωματια :(
ε δεν γινετε αυτο o superman ειναι μονο για το σινεμα
τωρα οκ ολα αυτα καθαριστριες, σεντονια ανα πελατη εχουν και ενα επιπλεον κοστος, σαν αισιοδοξος ανθρωπος και σαν επιχειρηματιας που μου αρεσουν τα ρισκα θεωρω οτι θα το καλυψουμε απο τους πελατες μας που θα εκτιμησουν το κατι παραπανω και ισως ερθουν σε εμας περισσοτερες φορες....
τωρα αν δεν γινει αυτο, δεν εγινε και κατι αν αντι για 100δρχ βγαλουμε 80 τουλαχιστον εκει μεσα εμεις οι ιδιες αλλα και οι πελατες μας θα νιωθουμε πολυ πιο ανθρωπινα πραγμα ανεκτιμιτο ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
την ταινια "τα κοκκινα φαναρια" να δεις που γυριστικε νομιζω το 60 και η ιστορια της εξελισετε  σε εναν οικο ανοχης του 50, θα δεις οτι και τοτε ειχαν καθαριστρια μεσα στο σπιτι την ωρα της λειτουργιας τους ;)
και τωρα εχουμε 2011 και μεχρι χθες περιμεναμε απο μια υπηρεσια 55-65 χρονων να κανει τον superman να βγαινει σαλονι στους πελατες και να καθαριζει σωστα κιολας τα δωματια :(
τωρα οκ ολα αυτα καθαριστριες, σεντονια ανα πελατη εχουν και ενα επιπλεον κοστος, σαν αισιοδοξος ανθρωπος και σαν επιχειρηματιας που μου αρεσουν τα ρισκα θεωρω οτι θα το καλυψουμε απο τους πελατες μας που θα εκτιμησουν το κατι παραπανω και ισως ερθουν σε εμας περισσοτερες φορες....
τωρα αν δεν γινει αυτο, δεν εγινε και κατι αν αντι για 100δρχ βγαλουμε 80 τουλαχιστον εκει μεσα εμεις οι ιδιες αλλα και οι πελατες μας θα νιωθουμε πολυ πιο ανθρωπινα πραγμα ανεκτιμιτο ;)
ούτε ο τσακ νόρρις τα καταφέρνει!!! άντζελα προχώρα σε θέλει η χώρα!!!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
ε σιγά ρε άντζελα...το πολύ πολύ αύξησε λιγάκι κανά 10ευρω την τιμή για να καλύψεις το εξτρα κόστος...δεν νομίζω να έχει κανένας πρόβλημα... ότα δίνουμε σε πατσαβούρες 200-300 ευρώ νομίζω ότι θα το αντεξουμε!!!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
ε σιγά ρε άντζελα...το πολύ πολύ αύξησε λιγάκι κανά 10ευρω την τιμή για να καλύψεις το εξτρα κόστος...δεν νομίζω να έχει κανένας πρόβλημα... ότα δίνουμε σε πατσαβούρες 200-300 ευρώ νομίζω ότι θα το αντεξουμε!!!

δεν υπαρχει λογος μωρο μου να αυξηθει καμια τιμη  ;)

Alikh

Ιερόδουλη
Εγγρ.
3 Φεβ 2011
Like
0
Συμφωνω. Η καθαριοτητα δεν ειναι ειδος πολυτελειας, αλλα ειδος πρωτης αναγκης ειδικα σε τεοιους χωρους.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Δε λέω, οι περισσότεροι πελάτες έχουν γράψει τα καλύτερα για το συγκεκριμένο studio, αλλά μήπως είναι καιρός η τιμή να πέσει στα 40 Ευρώ το "απλό"? Θεωρώ πολλά χρήματα 50 Ευρώ για μια ολιγόλεπτη συνεύρεση όσο αξιοπρεπής κι αν είναι ο χώρος. Βάσει των συνθηκών, πρέπει κι εσείς να δείξετε ότι αφουγκράζεστε την κατάσταση και τιμάτε την προτίμηση των πελατών σας.Θα μου πείτε, ότι αν δεν τα 'χω να μην έρχομαι σε σας, ΟΚ, απλά όλες οι "επιχειρήσεις" πρέπει να δείξουν ότι κατανοούν την κατάσταση.Εξάλλου όπως και να 'χει η περιοχή δεν είναι και ό,τι καλύτερο.Είμαι σίγουρος ότι η αύξηση της πελατείας σας θα αποφέρει πολύ περισσότερα έσοδα και θα υπερκαλύψει τη μείωση των 10 Ευρώ.Μια απλή γνώμη.Ευχαριστώ.

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
''Απο εμενα μετα απο αυτο η υπηρεσια της βαρδιας σου πηρε ενα εξτρα ρεπο αυτην την εβδομαδα (χανωντας φυσικα το μεροκαματο της) ετσι ωστε να παει σπιτι της λιγο να ξεκουραστει μηπως και την επομενη φορα κανει τη δουλεια της καλυτερα''

''και μεχρι χθες περιμεναμε απο μια υπηρεσια 55-65 χρονων να κανει τον superman να βγαινει σαλονι στους πελατες και να καθαριζει σωστα κιολας τα δωματια
ε δεν γινετε αυτο o superman ειναι μονο για το σινεμα''

3/8/11 η πρώτη,23/8/11 η δεύτερη.Μήπως ήσουν λίγο αυστηρή μαζί της;
Πάντως μπράβο για την κίνηση σου,στο έγραψα και χθες...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Δε λέω, οι περισσότεροι πελάτες έχουν γράψει τα καλύτερα για το συγκεκριμένο studio, αλλά μήπως είναι καιρός η τιμή να πέσει στα 40 Ευρώ το "απλό"? Θεωρώ πολλά χρήματα 50 Ευρώ για μια ολιγόλεπτη συνεύρεση όσο αξιοπρεπής κι αν είναι ο χώρος. Βάσει των συνθηκών, πρέπει κι εσείς να δείξετε ότι αφουγκράζεστε την κατάσταση και τιμάτε την προτίμηση των πελατών σας.Θα μου πείτε, ότι αν δεν τα 'χω να μην έρχομαι σε σας, ΟΚ, απλά όλες οι "επιχειρήσεις" πρέπει να δείξουν ότι κατανοούν την κατάσταση.Εξάλλου όπως και να 'χει η περιοχή δεν είναι και ό,τι καλύτερο.Είμαι σίγουρος ότι η αύξηση της πελατείας σας θα αποφέρει πολύ περισσότερα έσοδα και θα υπερκαλύψει τη μείωση των 10 Ευρώ.Μια απλή γνώμη.Ευχαριστώ.

τι να σου πω μωρο μου
εμενα να σου πω την αληθεια δεν με ελκυει η λογικη της φτηνης τιμης στην δουλεια μου
δεν με ενδιαφρει να ειμαστε στο φτηνοτερο studio στοχος μου ειναι να ειμαστε το καλυτερο
δηλ οκ εχουμε δωρεαν bar, νουζιερες νιπτυρες, πετσετες παντοφλες μιας χρησης ,μεχρι και τζελ μαλλιων και αποσμητικο σωματος ,τωρα μαζι με την υπηρεσια βαζουμε και καθαριστρια ενω τα κοριτσια δινουν τον καλυτερο τους εαυτο
εγω πχ προσωπικα παντως τωρα με την κριση στις επιλογες μου οσον αφορα ρουχα, διασκεδαση, διακοπες, φαγητο εχω στραφει αποκλειστικα στα καλυτερα ανεξαρτητος τιμης και εχω κοψει μετριες λυσεις που δεν με καλυπταν σαν ανθρωπο ποτε απλα λογω σπαταλης ξοδευα σε αυτες, οπως και για το studio μας επισης στοχευω και σε κοσμο που εχει την ιδια λογικη με την δικια μου και εκτιμαει 5-10 πραγματα.
τωρα για το θεμα περιοχης οκ δεν ειμαστε ουτε στο κολωνακι ουτε στην πολιτεια και στη βουλιαγμενη αλλα και ποιο αναλογο μαγαζι ειναι σε αυτες τις περιοχες?
εγω αυτο που βλεπω παρακολουθοντας ειδησεις κτλ ειναι οτι σε ολη την αθηνα πια η κατασταση δεν ειναι και οτι καλυτερο
δηλ ληστειες κτλ γινοντε παντου
τωρα η οδος φυλης εχει 100 σπιτια, σε αυτα σε 3 βαρδιες την μερα δουλευουν 300 κοπελες και 300 υπηρεσιες
δηλ δεν εχουν προβλημα με την περιοχη 600 στο συνολο γυναικες και πηγαινοερχονται καθε μερα μονες τους και μπορει να εχει προβλημα ενας αντρας ηλικιας 20-50?
δεν το νομιζω
ή δεν θελω να το πιστευω

3/8/11 η πρώτη,22/8/11 η δεύτερη.Μήπως ήσουν λίγο αυστηρή μαζί της;
Πάντως μπράβο για την κίνηση σου,στο έγραψα και χθες...

εσυ ή ο οποιοςδηποτε αλλος αν ερθεις σε εμας και μας αφησεις τα ωραια σου χρηματα και εμεις δεν ανταποκριθουμε οπως πρεπει να σου ανταποκριθουμε δεν θα εισαι αυστηρος μαζι μας?
εγω γιατι να μην ειμαι αυστηρη με μια υπηρεσια που δεν εκανε καλα την δουλεια της με αποτελεσμα ενας πελατης μας να φυγει δυσαρεστημενος και ενδεχομενος την επομενη φορα να μην μας επισκευτει......
και ενταξυ εσυ δεν εχεις να χασεις και τιποτα γιατι την επομενη φορα μπορει να πας και καπου αλλου, εμεις ομως χανουμε εσενα ;)

Το απόγευμα στο studio Αλεξάνδρα-Κέλλυ  :smitten: :smitten:

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου,δεν έκανε σωστά την δουλειά της γιατί δεν είναι Superman...

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ίσως φταις περισσότερο εσύ που δεν το ξεκίνησες πολύ νωρίτερα και περίμενες από γυναίκες 55-65 ετών να είναι Supermen ή καλύτερα superwomen...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου,δεν έκανε σωστά την δουλειά της γιατί δεν είναι Superman...
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ίσως φταις περισσότερο εσύ που δεν το ξεκίνησες πολύ νωρίτερα και περίμενες από γυναίκες 55-65 ετών να είναι Supermen ή καλύτερα superwomen...

τον δικηγορο του διαβολου κανεις ή απλα θελεις να διμιουργησεις εντυπωσεις? :think:
με τους πελατες εισαι?
με το studio?
ή με τις υπηρεσιες?
εγω παντως ειμαι με το studio και μπροστα στο καλο του studio δεν βαζω μπροστα καμια και κανεναν ουτε καν εμενα την ιδια.
ξερεις ποσα χρηματα βγαζει ενας νεος 25-35 πτυχιουχος σε ενα 8ωρο?
ξερεις ποσα χρηματα βγαζει μια υπηρεσια σε εναν καλο οικο ανοχης στον ιδιο χρονο?
δεν υπαρχει συγκριση
και αφου δεν υπαρχει συγκριση υπαρχει η απαιτηση εστω στα 5 λεπτα που εμπαινε στο δωματιο μια υπηρεσια να καθαρισει εαν εβρισκε ενα προφυλακτικο στο πατωμα να το μαζευε
η συγκεκριμενη τοτε δεν το ειδε? ή το είδε και δεν φιλοτιμοιθηκε να το μαζεψει? οποτε πηγε σπιτι της την επομενη και εχασε το μεροκαματο της μηπως και εβαζε μυαλο και αυτη αλλα και οι υπολοιπες με το παραδειγμα της
η δουλεια αλλωστε ειναι δουλεια και δεν υπαρχουν περιθωρια για λαθη για κανεναν
και στο τελος αποφασιστε και τι θελετε
ενα μαγαζι που ασχολειτε με τα κακως κειμενα του και προσπαθει να τα βλετιωσει...
ή ενα μαγαζι μπουρδελο ονομα και πραμα....
εγω παντως σε μπουρδελο στην ουσια (και οχι στο ονομα) δεν καταδεχομαι να δουλευω

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
τον δικηγορο του διαβολου κανεις ή απλα θελεις να διμιουργησεις εντυπωσεις? :think:
με τους πελατες εισαι?
με το studio?
ή με τις υπηρεσιες?
εγω παντως ειμαι με το studio και μπροστα στο καλο του studio δεν βαζω μπροστα καμια και κανεναν ουτε καν εμενα την ιδια.
ξερεις ποσα χρηματα βγαζει ενας νεος 25-35 πτυχιουχος σε ενα 8ωρο?
ξερεις ποσα χρηματα βγαζει μια υπηρεσια σε εναν καλο οικο ανοχης στον ιδιο χρονο?
δεν υπαρχει συγκριση
και αφου δεν υπαρχει συγκριση υπαρχει η απαιτηση εστω στα 5 λεπτα που εμπαινε στο δωματιο μια υπηρεσια να καθαρισει εαν εβρισκε ενα προφυλακτικο στο πατωμα να το μαζευε
η συγκεκριμενη τοτε δεν το ειδε? ή το είδε και δεν φιλοτιμοιθηκε να το μαζεψει? οποτε πηγε σπιτι της την επομενη και εχασε το μεροκαματο της μηπως και εβαζε μυαλο και αυτη αλλα και οι υπολοιπες με το παραδειγμα της
η δουλεια αλλωστε ειναι δουλεια και δεν υπαρχουν περιθωρια για λαθη για κανεναν
και στο τελος αποφασιστε και τι θελετε
ενα μαγαζι που ασχολειτε με τα κακως κειμενα του και προσπαθει να τα βλετιωσει...
ή ενα μαγαζι μπουρδελο ονομα και πραμα....
εγω παντως σε μπουρδελο στην ουσια (και οχι στο ονομα) δεν καταδεχομαι να δουλευω
ρε άντζελα?? για ένα προφυλακτικό έχασε μια γυναικά τη δουλειά της?? εντάξει καλό έκανες για σένα αλλά μια σύσταση δεν θα ήταν καλύτερα?? κ μην αρπάζεσαι...ανταλλαγή απόψεων γίνεται..

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
ρε άντζελα?? για ένα προφυλακτικό έχασε μια γυναικά τη δουλειά της?? εντάξει καλό έκανες για σένα αλλά μια σύσταση δεν θα ήταν καλύτερα?? κ μην αρπάζεσαι...ανταλλαγή απόψεων γίνεται..
Δεν πάει έτσι….Στα θέματα υγιεινής πρέπει να είσαι αυστηρός που ξέρεις τι είχε αυτός που φορούσε το προφυλακτικό?  :dunno:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom