baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
kalispera :-* :-*τι είναι το μαγιο μπραζιλ;
kalispera :-* :-*τι είναι το μαγιο μπραζιλ;
ti epatesαυρτό που΄αφήνει τον κώλο ακάλυπτο...είναι πιο μεγάλο από στρινγκ...άσε γαμάτο...
αρκεί να έχεις ωραίο κωλαράκι...όχι με κυταρίτιδα και χαλάρωση...proto epidi emena muaresi ke deftero na sas trelanume ke ligo
εισαι απο τα πιο ωραια εχειαρκεί να έχεις ωραίο κωλαράκι...όχι με κυταρίτιδα και χαλάρωση...
σε σκέφτηκα με μπραζίλ μαγιώ και φτιάχτηκα!!ti epates
αν και ολη αυτη η ιστορια σου με κουραζει
να προσπαθεις δηλ να κανεις θεμα απο εκει που δεν υπαρχει
νομιζω σου απαντησα στο προηγουμενο μου μυνημααπο εκει και περα η προισταμενη αυτης της επιχειρησης θα μπορουσε να την ειχε αραξει σπιτι της και να κανει την ζωαρα της
αλλα αντιθετος ασχολειται ολη την μερα με την δουλεια της αλλα και κατεβαινει και η ιδια στις βαρδιες της (ενω δεν εχει καμια αναγκη πια να το κανει) ετσι ωστε να ειναι μεσα στο μαγαζι της και στους πελατες της
υπαρχουν παντως αλλα 100 studio τα περισσοτερα απο αυτα με δικα τους θρεντ κτλ οποτε δεν ειναι αναγκη και τα 140 μυνηματα σου να ειναι για εμας ειτε με ενα στυλ του να μας πεις πως θα κανουμε την δουλεια μας ειτε με ενα στυλ να μειωσεις? να προσβαλεις? ολους τους υπολοιπους που συμμετεχουν εδω, μπορεις λοιπον να ασχοληθεις και με τα υπολοιπα.
σας αφηνω για να προλαβω τα μαγαζια να παρω καινουργια εσωρουχα για την πεμπτη ;)
ela na ton dis apo konda ke ta mu pis tin gnomisuαρκεί να έχεις ωραίο κωλαράκι...όχι με κυταρίτιδα και χαλάρωση...
δεν το είπα για αλεξ βρε...γενικά μιλούσα...εισαι απο τα πιο ωραια εχει
kalispera :-* :-*
ah moromu sefaristo :-* :-* :-*εισαι απο τα πιο ωραια εχει
γενικά μιλούσα μωρό μου...είμαι σίγουρος ότι είσαι τούμπανο!!!ela na ton dis apo konda ke ta mu pis tin gnomisu
ti kanis moromuπερίμενε φίλε. Το στρινγκ αφήνει τον κώλο ακάλυπτο. Τι διαφορά εχει το μπραζιλ με το τάνγκα;
καλησπέρα μωρο.
:-* :-* :-* :-* :-*γενικά μιλούσα μωρό μου...είμαι σίγουρος ότι είσαι τούμπανο!!!
ξεκινάει σαν κανονικό μαγιώ από ψηλά και μπαίνει μέσα πιο χαμηλά...μοιάζει με στρινγκ απλά είναι λίγο πιο <<σεμνό>>...ti kanis moromu
akrivos moromuξεκινάει σαν κανονικό μαγιώ από ψηλά και μπαίνει μέσα πιο χαμηλά...μοιάζει με στρινγκ απλά είναι λίγο πιο <<σεμνό>>...
είδες πως τα ξέρω ε?? να πάμε μαζί για ψώνια θα πάθεις πλάκα!!! να σου πάρω κ γόβες...akrivos moromu
ti kanis moromu
τι να πει κ η καημένη η κοπέλα?? δεν καταλαβαίνεις ότι την φέρνεις σε δύσκολη θέση??Καλησπέρα Αλεξάνδρα...Ποιά είναι η γνώμη σου για την ''διαμάχη'' μου με την Αντζελα;
ta agpimenamu teliaείδες πως τα ξέρω ε?? να πάμε μαζί για ψώνια θα πάθεις πλάκα!!! να σου πάρω κ γόβες...