sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
γιασασ και παλι :-* :-* :-* :-*
Καντα χαλια, για να εχεις τον χρονο, να τα ξανακανεις χαλια !!!τι να σου πω...η ζωή τα φέρνει περίεργα...μιλάμε μετην κοπέλα είμαστε από το δημοτικό φίλοι και τώρα που είναι ευάλωτοι άρχισε να μου λέει ότι μακάρι να έβρισκε κάποιον σαν κ μένα, με το δικό μου χαρακτήρα ότι τα ζευγάρια που στεριώνουν είναι εκείνα που ξεκίνησαν από φίλοι...τι ν πω?? να μπλέξω τα πράγματα???
γεια σου :-* :-* :-*γιασασ και παλι :-* :-* :-* :-*
δηλαδή με εξωθείς στην αμαρτία και στην ηδονή??να δράσω με το κάτω κεφάλι??Καντα χαλια, για να εχεις τον χρονο, να τα ξανακανεις χαλια !!!
γιασασ και παλι :-* :-* :-* :-*
Ολο γεια σας και χαρα σας εισται !!!γιασασ και παλι :-* :-* :-* :-*
τι κάνει η μαύρη γαζέλα???γιασασ και παλι :-* :-* :-* :-*
Μην μπερδευεις την με την βουρτσα !!!δηλαδή με εξωθείς στην αμαρτία και στην ηδονή??να δράσω με το κάτω κεφάλι??
logo ???τι κάνει η μαύρη γαζέλα???
τι μου τα θιμιζισ τωρα θα παο να ξεσπασο λιγο στο 4δΟλο γεια σας και χαρα σας εισται !!!
Πηρες απουσιες και αυριο με τον κηδεμονα σου !!!
μίλα ξεκάθαρα!!! να τα κάνω όλα ΠΟΥΤΑΝΑ?? να ορμήσω και ότι γίνει?? ή να παραμείνω ρομαντικός αγαπούλης και πιστός στη φιλία...?? κοίτα είναι ωραίο κορίτσι και ένα μανίκι θα της το έριχνα!!Μην μπερδευεις την με την βουρτσα !!!
τι μου τα θιμιζισ τωρα θα παο να ξεσπασο λιγο στο 4δ
ωραιο το 4δτι μου τα θιμιζισ τωρα θα παο να ξεσπασο λιγο στο 4δ
επειδή μαυρίζει στην παραλία όλη μέρα....logo ???
Exουμε και ελλειψεις ???τι μου τα θιμιζισ τωρα θα παο να ξεσπασο λιγο στο 4δ
Μην τα λεμε ξανα !!!μίλα ξεκάθαρα!!! να τα κάνω όλα ΠΟΥΤΑΝΑ?? να ορμήσω και ότι γίνει?? ή να παραμείνω ρομαντικός αγαπούλης και πιστός στη φιλία...?? κοίτα είναι ωραίο κορίτσι και ένα μανίκι θα της το έριχνα!!
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!επειδή μαυρίζει στην παραλία όλη μέρα....
να δω ποιος θα μαζέψει μετά το χάλι που θα γίνει...αλλά τι στο διάολο?? πρέπει να ζήσουμε τη ζωή μας!!! εσύ έτσι έκανες πάντα??Μην τα λεμε ξανα !!!
ΒΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ !!!
Οταν δημιουργησεις το χαος, εσυ το ελεγχεις !!!να δω ποιος θα μαζέψει μετά το χάλι που θα γίνει...αλλά τι στο διάολο?? πρέπει να ζήσουμε τη ζωή μας!!! εσύ έτσι έκανες πάντα??
πολύ φιλοσοφημένο αυτό!! πάμε για κμιά πράσινη να μου πεις κ άλλες συμβουλές?? κ μετά μια ομαδική συνεδρία στα κορίτσια...για μια έξτρα γνώμη...Οταν δημιουργησεις το χαος, εσυ το ελεγχεις !!!