lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
κορόνα??βρηκα μια μπυριτσα στο ψηγειο καταχωνιασμένη απο το τιποτα καλο ειναι και αυτο
κορόνα??βρηκα μια μπυριτσα στο ψηγειο καταχωνιασμένη απο το τιποτα καλο ειναι και αυτο
οχι βεβαια πρασινηκορόνα??
Ελα και εγω βρηκα, ενα μισο μπουκαλι bacardi και μια coca cola, τυχαιο δεν νομιζω !!!βρηκα μια μπυριτσα στο ψηγειο καταχωνιασμένη απο το τιποτα καλο ειναι και αυτο
όλα πράσινα και κόκκινα σε τούτη τη ζωή!!!οχι βεβαια πρασινη
α εγω δεν θα πιω πολυ εχω ταξιδι αυριοΕλα και εγω βρηκα, ενα μισο μπουκαλι bacardi και μια coca cola, τυχαιο δεν νομιζω !!!
πως σου φαίνεται αυτό που σου είπα?? σου έχει ξανατύχει??Ελα και εγω βρηκα, ενα μισο μπουκαλι bacardi και μια coca cola, τυχαιο δεν νομιζω !!!
Γινε σαφης !!!οχι βεβαια πρασινη
όχι γκρίζα διαφήμιση!!!Γινε σαφης !!!
Πρασινη = Heineken ???
Παραμυθι χωρις ΔΡΑΚΟ, δεν ειναι παραμυθι !!!πως σου φαίνεται αυτό που σου είπα?? σου έχει ξανατύχει??
Εννοείτε ….Γινε σαφης !!!
Πρασινη = Heineken ???
ποιος θα μπορούσε να ναι ο δράκος??Παραμυθι χωρις ΔΡΑΚΟ, δεν ειναι παραμυθι !!!
Ξεχασα να σου πω, οτι μου εχει τυχει πολλες φορες, αλλα μασαει η κατσικα ταραμα ???όχι γκρίζα διαφήμιση!!!
με λίγα λόγια όλα είναι μούφα όσα είπε??Ξεχασα να σου πω, οτι μου εχει τυχει πολλες φορες, αλλα μασαει η κατσικα ταραμα ???
Μωρε μασαει, φτυνει και το κουκουτσι !!!
Σε λαθος μερος, θελεις απαντηση !!!ποιος θα μπορούσε να ναι ο δράκος??
Συ ειπας !!!με λίγα λόγια όλα είναι μούφα όσα είπε??
απλα επιβεβαίωσα την αρχική μου αίσθηση μέσω της έμπειρης ματιάς ενός πιο έμπειρου και μεγάλου άνδρα...πήγα να ξαναπαρασυρθώ ο μαλάκας...την έχω πατήσει το παρελθόν...ευχαριστώ πάντως για το ταρακούνημα!!!Συ ειπας !!!
Που θα πας, τρελο αγορι ???α εγω δεν θα πιω πολυ εχω ταξιδι αυριο
Α εδώ κοντά Κομοτηνή…θα χάσατε την παρουσία μου έως την Τετάρτη εδώ και στο 104Που θα πας, τρελο αγορι ???
ωραία η κομοτηνή...Α εδώ κοντά Κομοτηνή…θα χάσατε την παρουσία μου έως την Τετάρτη εδώ και στο 104
Γιατι ρε, θα φυγεις χριστιανος και θα γυρισεις μουσουλμανος ???απλα επιβεβαίωσα την αρχική μου αίσθηση μέσω της έμπειρης ματιάς ενός πιο έμπειρου και μεγάλου άνδρα...πήγα να ξαναπαρασυρθώ ο μαλάκας...την έχω πατήσει το παρελθόν...ευχαριστώ πάντως για το ταρακούνημα!!!