Που ειναι τα κοριτσια, ΟΕΟ ???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
μεροκάματο!!!Που ειναι τα κοριτσια, ΟΕΟ ???
Σωστα !!!μεροκάματο!!!
Μου διεφυγε !!!
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Το ξέρω Κομοτηνή τσάμπα το μου.. λένε φανταριλικη εκεί το πέρασα …αλλά πάω για διάφορες υποχρέωσης δυστυχώς και όχι για διακοπές …θα κάνω και εγώ city tour μετά πάω Θεσσαλονίκη Κατερίνη Λάρισα βόλο και τέλος!Γιατι ρε, θα φυγεις χριστιανος και θα γυρισεις μουσουλμανος ???
Φιλε καλα να περασεις, ειναι πολυ ωραια η Κομοτηνη, εχει πολλα ταβερνακια φτηνα, που κανουν κατι μεζεδες αλλα και κατι φαγητα ονειρο !!!
Εχει και ωραιες κοπελες, θα βρεις και μπυρες !!!
Αρε ρε κολοφαρδε, να ημουν στην θεση σου !!!Το ξέρω Κομοτηνή τσάμπα το μου.. λένε φανταριλικη εκεί το πέρασα …αλλά πάω για διάφορες υποχρέωσης δυστυχώς και όχι για διακοπές …θα κάνω και εγώ city tour μετά πάω Θεσσαλονίκη Κατερίνη Λάρισα βόλο και τέλος!
16 ΧΡΟΝΙΑ, εκανα τον προισταμενο πωλησεων, σε μεγαλη εταιρεια με ειδη υγιεινης, απο αυτα που τρωει και η Αντζελα Δημητριου !!!
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Να προσέχετε τα κορίτσια εδώ μέσα να είστε οι φύλακες ώσπου να γυρίσω και εγώΑρε ρε κολοφαρδε, να ημουν στην θεση σου !!!
16 ΧΡΟΝΙΑ, εκανα τον προισταμενο πωλησεων, σε μεγαλη εταιρεια με ειδη υγιεινης, απο αυτα που τρωει και η Αντζελα Δημητριου !!!
Ναι, του κολου τα εννιαμερα, ολοι φευγετε και οταν γυρισετε, θα ζηταται και που θα ριξεται τις ευθυνες !!!Να προσέχετε τα κορίτσια εδώ μέσα να είστε οι φύλακες ώσπου να γυρίσω και εγώ
ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ???
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Ε τότε στον Σταμ που είναι αρχηγός μαςΝαι, του κολου τα εννιαμερα, ολοι φευγετε και οταν γυρισετε, θα ζητζται και που θα ριξεται τις ευθυνες !!!
ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ???
Τι να κανει ο stam_90 και αυτος ο δολιος ???Ε τότε στον Σταμ που είναι αρχηγός μας
Ξεχασα να σε ρωτησω, υπερωριες στους φυλακες δινεις ??? α, τοσο καλα !!!Να προσέχετε τα κορίτσια εδώ μέσα να είστε οι φύλακες ώσπου να γυρίσω και εγώ
BONUS ??? , oχι εεεεεεεεεεεεεε ???
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Θα δώσω πρόγραμμα των 200 ευρω για το 104Ξεχασα να σε ρωτησω, υπερωριες στους φυλακες δινεις ??? α, τοσο καλα !!!
BONUS ??? , oχι εεεεεεεεεεεεεε ???
Aρα υπερωριες δεν εχει και εχει bonus !!!Θα δώσω πρόγραμμα των 200 ευρω για το 104
Καλο ακουγεται !!!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
αρχηγέ εδώ είμαι...ε΄χα πάει για και μετά ψιλοέμπλεξα με μια φίλη στο τηλέφωνο η οπία μου το έφερνε απεξω απέξω για . αλλά είναι καλή μου φίλη και μόλις χώρισε...lagonisian σε πηρε ο ???
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
κρίση με πιάνει κρίση!!! το κεφάλαιο πατάει κάτω το προλετάριο και το ξεζουμίζει!!!Τι εγινε ρε παιδια ???
Φορτωσε η Αντζελα και τα εχει χωσει σε ολες ???
Πολυ ησυχια, στο μετωπο του 104 !!!
Κατι δεν μου αρεσει !!!
Παλι Ψυχικο, θα κανεις ???αρχηγέ εδώ είμαι...ε΄χα πάει για και μετά ψιλοέμπλεξα με μια φίλη στο τηλέφωνο η οπία μου το έφερνε απεξω απέξω για . αλλά είναι καλή μου φίλη και μόλις χώρισε...
Τελικα εισαι lagonisian, η ψυχισιασαν ???
Αυτο ειναικρίση με πιάνει κρίση!!! το κεφάλαιο πατάει κάτω το προλετάριο και το ξεζουμίζει!!!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
τι να σου πω...η ζωή τα φέρνει περίεργα...μιλάμε μετην κοπέλα είμαστε από το δημοτικό φίλοι και τώρα που είναι ευάλωτοι άρχισε να μου λέει ότι μακάρι να έβρισκε κάποιον σαν κ μένα, με το δικό μου χαρακτήρα ότι τα ζευγάρια που στεριώνουν είναι εκείνα που ξεκίνησαν από φίλοι...τι ν πω?? να μπλέξω τα πράγματα???Παλι Ψυχικο, θα κανεις ???
Τελικα εισαι lagonisian, η ψυχισιασαν ???
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!Αυτο ειναι???