lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
πως είσαι μάτια μου?? όλα καλά??γιασου μωρακι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-*
πως είσαι μάτια μου?? όλα καλά??γιασου μωρακι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-*
πάλι νεύρα έχεις?? ποιος σε πείραξε???
δηλαδή μαυρίσαμε ε?? καλά έκανες!! το βράδυ δουλεύεις??μιαχαρα ειμαι πωρο σημερα απολαφσα και τιν ημερα στιν παραλια οχει να μασ πασ μονο εσυ
pistevo oti teli ena megalo fili ia na tu perasi :-* :-* :-* :-* :-*πάλι νεύρα έχεις?? ποιος σε πείραξε???
τι εχει ο ταφταρ σημερα
δώσε του εσύ...εγώ φιλιά στον ταφτάρ δεν ξαναδίνω!!!pistevo oti teli ena megalo fili ia na tu perasi :-* :-* :-* :-* :-*
Ευχαριστώ κουκλα μου :-* :-*pistevo oti teli ena megalo fili ia na tu perasi :-* :-* :-* :-* :-*
τι εχω? ποτο δεν εχω και βαριεμαι να βγω εξω να παρωτι εχει ο ταφταρ σημερα
ναι γιαφτο σασ αφινο να ετιμαστο για δουλια :-* :-*δηλαδή μαυρίσαμε ε?? καλά έκανες!! το βράδυ δουλεύεις??
να χουμε παράπονο εμείς...αλλά και συ βρε αλήτη?? με 2 κουκλάρες που σε περιποιήθηκαν??τι εχω? ποτο δεν εχω και βαριεμαι να βγω εξω να παρω
ta tu doso den ta ton afiso etiδώσε του εσύ...εγώ φιλιά στον ταφτάρ δεν ξαναδίνω!!!
καλή βάρδια μαυρισμένο μου μωρό!!!ναι γιαφτο σασ αφινο να ετιμαστο για δουλια :-* :-*
ετσι και αλιοσ παρεα εχετε
άλλο το ένα άλλο το άλλονα χουμε παράπονο εμείς...αλλά και συ βρε αλήτη?? με 2 κουκλάρες που σε περιποιήθηκαν??
μονά ζυγά δικά σου ε...είσαι ένας ποταπός πλεονέκτης και εθισμένος στουντιάκιας!!!άλλο το ένα άλλο το άλλο
ela opote ime mazi me ti kelly na dis ti ehume ke ia sena. ime siguri oti den ta ehis parapono :-* :-* :-*να χουμε παράπονο εμείς...αλλά και συ βρε αλήτη?? με 2 κουκλάρες που σε περιποιήθηκαν??
να σου πω ξανθιά κουκλάρα...πόσο να αντέξω ο γέρος(26 χρόνων)?? εγώ ειμαί του ένας εναντίον ένα...ela opote ime mazi me ti kelly na dis ti ehume ke ia sena. ime siguri oti den ta ehis parapono :-* :-* :-*
να σου πω ξανθιά κουκλάρα...πόσο να αντέξω ο γέρος(26 χρόνων)?? εγώ ειμαί του ένας εναντίον ένα...