sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
ε που και που ειναι :'( :'(Τόσο αυστηρή είναι?
ε που και που ειναι :'( :'(Τόσο αυστηρή είναι?
εσυ το χερεσε διλαδι να μασΚαι καλα θα σας κανει !!!
Γιατι εσενα δεν σου αρεσει, ολο για το δωματιο 3 και 4 μιλας !!! :'(εσυ το χερεσε διλαδι να μασ
εσυ το χερεσε διλαδι να μασ
ακουσες μαστιγιο και ηρθες ε?Και εγω το χαιρομαι!! Λιγη τιμωρια για να σε στρωσει δεν ειναι κακο
Και αλλος ψυχοδελικος !!!Και εγω το χαιρομαι!! Λιγη τιμωρια για να σε στρωσει δεν ειναι κακο
ακουσες μαστιγιο και ηρθες ε?
Κατσε καλα Λιονταρι! Θελει στρωσημο η μικρη ζηλιαρογατα!!Και αλλος ψυχοδελικος !!!
Kυριοι και κυριες, η παραστση ελαβε τελος παω για και τα λεμε το πρωι και για , αλλα μετα τις 10.00 πμ !!!Κατσε καλα Λιονταρι! Θελει στρωσημο η μικρη ζηλιαρογατα!!
εσενα λουκα θα σε κανονισο ;) ακου εδο τωρα ολι για μαστικια μου μιλανε και για φτο μου φτεσ εσυΚαι εγω το χαιρομαι!! Λιγη τιμωρια για να σε στρωσει δεν ειναι κακο
ονιρα γλικα αγαπη μου :-* :-* :-* :-*Kυριοι και κυριες, η παραστση ελαβε τελος παω για και τα λεμε το πρωι και για , αλλα μετα τις 10.00 πμ !!!
αχαχαχαχαχα τι τραβαςεσενα λουκα θα σε κανονισο ;) ακου εδο τωρα ολι για μαστικια μου μιλανε και για φτο μου φτεσ εσυ
ασε που μου κλεψαν το βιτσιο του χολικ ειρθε ο αλοσ και μου ζιτουσε αυρολουτρο και του ειπα μονο για εναν πελατι τα χριμοπιο
εσενα λουκα θα σε κανονισο ;) ακου εδο τωρα ολι για μαστικια μου μιλανε και για φτο μου φτεσ εσυ
ασε που μου κλεψαν το βιτσιο του χολικ ειρθε ο αλοσ και μου ζιτουσε αυρολουτρο και του ειπα μονο για εναν πελατι τα χριμοπιο
αχαχαχαχαχα τι τραβας
ασε τωρα θα μου ερθουν ολι μαι γλικα και με πουροαχαχαχαχαχα τι τραβας
ναι αλα αυτα ειναι μονο για τον χολικΘα γινεις η πριγκιπησα των αφρολουτρων στο 104!!
Ειδες τι σου κανουν τα βιτσια του ουμαναχολικ!
τιιιιιιιιι θα τραβιξο εγω η εσυΚαι που να δεις τι θα τραβηξει οταν περασω!!
ασε τωρα θα μου ερθουν ολι μαι γλικα και με πουρο
τιιιιιιιιι θα τραβιξο εγω η εσυ
χαχχαχαχαχαχχαχαχα διλαδι περπατασ και εχεισ το ονομαμου στο στομα ρε παλιοπεδο προσεξε γιατι θα εισαι με γομενα και θα τισ πισ το ονομαμου παει μετα θα τιν χασισΕ τοτε εγω θα ερθω με Κορονα!! Ασε περασα να παρω μερικα για την θαλασσα και ενας τυπος με την γκομενα του με ρωτουσε αν τα μικρα, υπολογισε το μεγεθος του μικρου σου δαχτυλου, ειναι καλα.
Εγω του ειπα οτι για την γκομενα του ειναι οτι πρεπει..........αλλα για την Ελενη μικρα, και με κοιταζε σαν χαζος!!
ΥΓ. Ελπιζω να μην ειναι μελος στο φορουμ!!