lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
μου προτείνεις τριο μικρό ατίθασο κορίτσι??δεν θα μαι απατισισ απλα η αληκη ειναι σινεχια μαζιμου και θα μασ βλεπι κιολασ τιν ωρα
μου προτείνεις τριο μικρό ατίθασο κορίτσι??δεν θα μαι απατισισ απλα η αληκη ειναι σινεχια μαζιμου και θα μασ βλεπι κιολασ τιν ωρα
δεν μπιραζι αγορινα μου εχο το καταλιο αναπτιρα για αυτο το πουρο και θα παρι φοτιαΤο πουρο θα στο φερω εγω, αλλα δεν μου φαινεται οτι θα αναβει μετα!
δεν θα μαι απατισισ απλα η αληκη ειναι σινεχια μαζιμου και θα μασ βλεπι κιολασ τιν ωρα
δεν μπιραζι αγορινα μου εχο το καταλιο αναπτιρα για αυτο το πουρο και θα παρι φοτια
δεν μπιραζι αγορινα μου εχο το καταλιο αναπτιρα για αυτο το πουρο και θα παρι φοτια
και το εργαλείο τι το έχουμε??διακοσμητικό??Ασε τα ψοφια. Αν ειναι για ντουο θελα να σε δω με στραπ ον να παιρνεις την Αλικη
Ασε τα φιλακια, αυτα ειναι για τις δυο σας>
ωρεο δεν θα ειναι μωρο αλα εμενα θα και γω τιν αληκημου προτείνεις τριο μικρό ατίθασο κορίτσι??
δεν μας τα ελεγες αυτα τα κρυβειςωρεο δεν θα ειναι μωρο αλα εμενα θα και γω τιν αληκη
σκεφτόμουν να και τις δυό σας...αν μου επιτρέψεις φυσικά...ωρεο δεν θα ειναι μωρο αλα εμενα θα και γω τιν αληκη
και το εργαλείο τι το έχουμε??διακοσμητικό??
θα έρθεις να βάλεις κανά χεράκι??Εσυ πρεπει να αναπτυξεις την φαντασια σου! Οταν θα την δουλευη την Αλικη στα 4 εσυ θα δουλευεις το Ελενακι
ΥΓ. Μην μας ακουσει και ο ανηλικος τωρα και του μεινει κανενα κουσουρι
τει ειναι δεν σου αρεσι μιν μου κανισ τον δισκολο τωρα η μπορι να εχει λιξι το πουρο σου αυτο το δεχομε τοτε οτι τα λιγμενα δεν μου αρεσουν
ωρεο δεν θα ειναι μωρο αλα εμενα θα και γω τιν αληκη
δεν ντρεπεστε? και με δυο?αχορταγοι αισχος βαρβαροισκεφτόμουν να και τις δυό σας...αν μου επιτρέψεις φυσικά...
θα έρθεις να βάλεις κανά χεράκι??
οχει βεβεα ειπαμε δεν θα με απατισισ μαι καμια η αληκη θα ειναι δωρο για μενασκεφτόμουν να και τις δυό σας...αν μου επιτρέψεις φυσικά...
εσύ κανόνισε τη βιβή!!!Εγω και η κυρια Βιβη θα κανουμε ματι!
τει ειναι δεν σου αρεσι μιν μου κανισ τον δισκολο τωρα η μπορι να εχει λιξι το πουρο σου αυτο το δεχομε τοτε οτι τα λιγμενα δεν μου αρεσουν
εσύ κανόνισε τη βιβή!!!
ναι αλλά θα κοιτάς και θα γλείφεις το αλικάκι και μένα θα με αφήσεις να κοπανιέμαι πάνω σου και δεν θα μου δίνεις καμιά σημασία!!! >οχει βεβεα ειπαμε δεν θα με απατισισ μαι καμια η αληκη θα ειναι δωρο για μενα