TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
τι φιογκο? στραπονακιΑσε τον Σταμ γιατι το Κελακυ θα τον εχει δεσει φιογκο!
τι φιογκο? στραπονακιΑσε τον Σταμ γιατι το Κελακυ θα τον εχει δεσει φιογκο!
ε ναι...δε θυμάσαι χτες την πλάκα στο φόρουμ?? διάβασε και την κριτική μου...σου εριξε κλωτσια το ελενακι? :o
σου εριξε κλωτσια το ελενακι? :o
θα παο εγω να τον λθυσο και θα του δοσο και ενα στραπον να εχει δυο και να εχεισ να διαλεξισ το φισικο η το ψεφτοκοΑσε τον Σταμ γιατι το Κελακυ θα τον εχει δεσει φιογκο!
θα παο εγω να τον λθυσο και θα του δοσο και ενα στραπον να εχει δυο και να εχεισ να διαλεξισ το φισικο η το ψεφτοκο
θα εχο μωρο και γω αλα εγω θα εχο ξυλακια και εσει το κουτσουροτζάκι ε?? θέλει και ξύλο για να μείνει αναμμένο το τζάκι...κούτσουρο καλό...
πειράζει που εγώ δίνω μεγαλύτερη σημασία στο δικό σου τζάκι...θέλω να στο ανάψω και να σβήσει μετά από πολύ ώρα...αργά και ήρεμα...θα εχο μωρο και γω αλα εγω θα εχο ξυλακια και εσει το κουτσουρο
ελα μωρε εγω 5 φορές και περασα ωραιαΤο Κελλακυ ομως.....................τσιγκινο σωβρακο σου λεω!!
να προσεχεισ απο φτον σου λεο ξερι πολα πραγματα ;)ελα σταμ που εισαιΝαι καλα, το Σταμ δεν τον φοβαμαι! Το Κελλακυ ομως.....................τσιγκινο σωβρακο σου λεω!!
πειράζει που εγώ δίνω μεγαλύτερη σημασία στο δικό σου τζάκι...θέλω να στο ανάψω και να σβήσει μετά από πολύ ώρα...αργά και ήρεμα...
ελα μωρε εγω 5 φορές και περασα ωραια
Εμενα θαβετε ρε αλητες και μου εκατσε το ροδακινο στο λαιμο
οχει ρε μωρο δεν μπιραζι αλα θα μασ εχει παραπονα το αλικακη για φτο θα τιν προσεχουμε και αυτιν ;)πειράζει που εγώ δίνω μεγαλύτερη σημασία στο δικό σου τζάκι...θέλω να στο ανάψω και να σβήσει μετά από πολύ ώρα...αργά και ήρεμα...
δεν πρέπει να αφήσουμε καμία παραπονεμένη...για όλους υπάρχει χώρος..οχει ρε μωρο δεν μπιραζι αλα θα μασ εχει παραπονα το αλικακη για φτο θα τιν προσεχουμε και αυτιν ;)
όχι κ καρπούζι...πολλά κουκούτσια...Να τρως καρπουζι!!