Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Εγω θα σου εχω καλυτερο δωρο!οχει βεβεα ειπαμε δεν θα με απατισισ μαι καμια η αληκη θα ειναι δωρο για μενα
Εγω θα σου εχω καλυτερο δωρο!οχει βεβεα ειπαμε δεν θα με απατισισ μαι καμια η αληκη θα ειναι δωρο για μενα
γρήγορα ο διάβολος ξαναχτύπησε!!!δεν ντρεπεστε? και με δυο?αχορταγοι αισχος βαρβαροι
δεν ντρεπεστε? και με δυο?αχορταγοι αισχος βαρβαροι
εμα δεν σας φτανει μιαγρήγορα ο διάβολος ξαναχτύπησε!!!
θα αναψου και μαι τιν προτι ακου που σου λεο αλα φοβαμε να μιν τα καψουμε ολα γιατι θα βλεπο τιν αντζελα να μασ τιμορισει και τουσ δυο αφστιρα αν παθουν κατι τα σεντονια απο τιν φοτιαΘα σου φερω φρεσκοτατο, αλλα και αυτα μπορει να μην αναβουν μετα!!
θα αναψου και μαι τιν προτι ακου που σου λεο αλα φοβαμε να μιν τα καψουμε ολα γιατι θα βλεπο τιν αντζελα να μασ τιμορισει και τουσ δυο αφστιρα αν παθουν κατι τα σεντονια απο τιν φοτια
έχεις δίκιο...ουκ εν τω πολλώ το ευ...εμα δεν σας φτανει μια
εκει θα ειναι το νοστιμο πραγμα μωρο να θεσ αλα να μιν μπορισναι αλλά θα κοιτάς και θα γλείφεις το αλικάκι και μένα θα με αφήσεις να κοπανιέμαι πάνω σου και δεν θα μου δίνεις καμιά σημασία!!! >
εμα δεν σας φτανει μια
το παραδέχεσαι δηλαδή ε?? δεν θα μου δινεις καμιά σημασία ε?? μάλιστα οπότε εγώ αποχωρώ...σε αφήνω με την αλίκη...πάω στην κέλλυ!!!εκει θα ειναι το νοστιμο πραγμα μωρο να θεσ αλα να μιν μπορισ
εγω προτεινω ελενη κελλυ και γιασμιν....τι λες πλακα πλακαΕγω θα προτεινα και τρεις!! Δεν το εχω δοκιμασει ακομα!
Η τριτη ποια θα ειναι ομως?
εκει θα ειναι το νοστιμο πραγμα μωρο να θεσ αλα να μιν μπορισ
θα ειναι ο σταμ γιατι η αλεσ ειναι πιαζμενεσ ;)Εγω θα προτεινα και τρεις!! Δεν το εχω δοκιμασει ακομα!
Η τριτη ποια θα ειναι ομως?
εσυ κατω τα χερια απο την κελλυτο παραδέχεσαι δηλαδή ε?? δεν θα μου δινεις καμιά σημασία ε?? μάλιστα οπότε εγώ αποχωρώ...σε αφήνω με την αλίκη...πάω στην κέλλυ!!!
εγω προτεινω ελενη κελλυ και γιασμιν....τι λες πλακα πλακα
ρε μαν είμαι σε απόγνωση...δεν βλέπεις τι ομολογεί το ελενάκι...όλη της η προσοχή στο αλικάκι...και εμένα θα μαι έχει στο φτύσιμο...μέχρι και κλωτσιά έφαγα...αλλά τίποτα εκείνη...τι να κάνω...ωραία...να πάρω αλεξάντρα??εσυ κατω τα χερια απο την κελλυ
θα ειναι ο σταμ γιατι η αλεσ ειναι πιαζμενεσ ;)
οχει ρε μωρο ειπα οτι εγω θα αναψο το τζακι τισ για να παρι μπροσ και μετα εσει για να το εχεισ ετιμο μετατο παραδέχεσαι δηλαδή ε?? δεν θα μου δινεις καμιά σημασία ε?? μάλιστα οπότε εγώ αποχωρώ...σε αφήνω με την αλίκη...πάω στην κέλλυ!!!
σου εριξε κλωτσια το ελενακι? :oρε μαν είμαι σε απόγνωση...δεν βλέπεις τι ομολογεί το ελενάκι...όλη της η προσοχή στο αλικάκι...και εμένα θα μαι έχει στο φτύσιμο...μέχρι και κλωτσιά έφαγα...αλλά τίποτα εκείνη...τι να κάνω...ωραία...να πάρω αλεξάντρα??
τζάκι ε?? θέλει και ξύλο για να μείνει αναμμένο το τζάκι...κούτσουρο καλό...οχει ρε μωρο ειπα οτι εγω θα αναψο το τζακι τισ για να παρι μπροσ και μετα εσει για να το εχεισ ετιμο μετα