lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
μα...άμα πάρουν άδειες μετά ποιον θα μετά??Για το δντ ενδιαφέρεσαι ή να μην χάσεις το εσύ?
μα...άμα πάρουν άδειες μετά ποιον θα μετά??Για το δντ ενδιαφέρεσαι ή να μην χάσεις το εσύ?
Μην στεναχωριέσαι μωρό μου θα έρθω να σε παρηγορήσω εγώ δεν θελω να μου κλαις :'(ειδεσ τι εγινε εεε τωρα θα ειμαι τιμορια μεχρει τιν αλι παρασκεβι :'(
εγώ φταίω που σου φούσκωσα τα μυαλά μωρό μου...συγγνώμη!!!ειδεσ τι εγινε εεε τωρα θα ειμαι τιμορια μεχρει τιν αλι παρασκεβι :'(
telika tis exeis kopsi se oles mas :'( :'( :'(
έλα πες αλήθεια...΄μα πάρουν άδεια ελένη κ κέλλυ θα πέσει η δουλειά 60%!!!!!εμεις θα φυγουμε μαζι μωρο μου τις ιδιες ημερομηνιες εχουμε σχεδον ;)
και οι αλικη-αλεξανδρα θα φυγουν τωρα μες την εβδομαδα ;)
τις αλλες 2 ομως ελενη-κελλυ θα τις κρατησω εδω ετσι για να στρωσουν χαρακτηρα
ελα και εσυ... ολα τα κοριτσια αστερια ειναιέλα πες αλήθεια...΄μα πάρουν άδεια ελένη κ κέλλυ θα πέσει η δουλειά 60%!!!!!
δν είναι όλα τα αστέρια ίδια όμως...δεν προτιμάς να βλέπεις τη μεγάλη άρκτο??ελα και εσυ... ολα τα κοριτσια αστερια ειναι
έλα πες αλήθεια...΄μα πάρουν άδεια ελένη κ κέλλυ θα πέσει η δουλειά 60%!!!!!
όταν λέω παραπάνω για μεγάλη άρκτο εσένα εννοούσα!! πλάκα κάνω βρε...όπως έλεγαν κ οι άρχαιοι ημών πρόγονοι νους υγιής εν σώματι υγιή...ε να τις εχουμε δεμενες τοτε στο υπογειο μερα-νυχτα, χειμωνα-καλοκαιρι :S
δεν γινετε ματια μου αυτη η δουλεια σωστα χωρις διακοπες, διαλειματα και καλοπεραση ;)
μετα το σωμα και το μυαλο παυουν να λειτουργουν σωστα με αντικτυπο και στη δουλεια της καθε κοπελας, εγω ισα ισα που κανω αμαν να φευγουν να αλλαζουν παραστασεις, να ξαναγεμιζουν τις μπαταριες τους και να περναν ωραια γιατι μετα βλεπουν και τη δουλεια τους με πολυ καλυτερη διαθεση και ορεξη ;)
υγ. τωρα για τη δουλεια που λες.... βαζω 5 βαρδιες συνεχομενες δικες μου μεσα σε μια εβδομαδα και ανεβαζω αυτοματα τη δουλεια στο 5νταπλασιο ;)
ε να τις εχουμε δεμενες τοτε στο υπογειο μερα-νυχτα, χειμωνα-καλοκαιρι :S
δεν γινετε ματια μου αυτη η δουλεια σωστα χωρις διακοπες, διαλειματα και καλοπεραση ;)
μετα το σωμα και το μυαλο παυουν να λειτουργουν σωστα με αντικτυπο και στη δουλεια της καθε κοπελας, εγω ισα ισα που κανω αμαν να φευγουν να αλλαζουν παραστασεις, να ξαναγεμιζουν τις μπαταριες τους και να περναν ωραια γιατι μετα βλεπουν και τη δουλεια τους με πολυ καλυτερη διαθεση και ορεξη ;)
υγ. τωρα για τη δουλεια που λες.... βαζω 5 βαρδιες συνεχομενες δικες μου μεσα σε μια εβδομαδα και ανεβαζω αυτοματα τη δουλεια στο 5νταπλασιο ;)
Σταμ ωρα να χαρεις λιγο
Οταν θα εχετε βαρδια Αντζελα, Κελλυ, και Ελλενη, τα δωματια 3, και 4 θα ειναι συνεχως κατειλημμενα!
Σταμ ωρα να χαρεις λιγο
δν είναι όλα τα αστέρια ίδια όμως...δεν προτιμάς να βλέπεις τη μεγάλη άρκτο??
μια χαρα κανει αλικη κραταει θερμοπυλες βαρβαρεΟταν τα δοκιμασεις μπορεις και να εκφρασεις τετοι γνωμη! Εγω εχω το ματι μου στην Αναστασια Καλιεντε και φαινεται φινο μωρο αποτι διαβαζω!
Αχ βρε Αλικη, οποτε περναω μου την κανεις. Μπας και εχεις μυριστει κατι?
Come and get themμια χαρα κανει αλικη κραταει θερμοπυλες βαρβαρε
η αλίκη είναι καλή φίλε μμου? εμφανισιακ΄τα σπάει...αλλά στον αγώνα??μια χαρα κανει αλικη κραταει θερμοπυλες βαρβαρε
Ελα βρε αρχηγε, σε πειραζω!!!!
μια χαρα κανει αλικη κραταει θερμοπυλες βαρβαρε