lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
Αρα εισαι, παρα πολυ ΝΕΟΣ !!!
Αρα εισαι, παρα πολυ ΝΕΟΣ !!!
Καλησπέρα.Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς το post κάποιου άλλου.Κάτω γράφει ''απάντηση'' με κόκκινα γράμματα.Πάτα εκεί και γράψε.
τι θα παμε και διακοπεσ τωρα μωρο ?δεν μαφινι η αντζελα να φιγο
Ευτυχως το καταλαβες !!!
με το λίγο μυαλό που μου έχει μείνει γιατί το πιο πολύ μου το χει πάρει η ελένη κ η κέλλυ...Ευτυχως το καταλαβες !!!
Και εγω απογευμα ειμαι, φτου ρε γαμωτο !!!
τερμα οι αδειες οσες πηραν πηραν
την αλλη παρασκευη το απογευμα 19/8 εσυ μαζι με την Κελλυ εχετε και βαρδια μαζι μου ;)
κατω τα χερια απο την κελλυ αληταραδεςμε το λίγο μυαλό που μου έχει μείνει γιατί το πιο πολύ μου το χει πάρει η ελένη κ η κέλλυ...
αυτό σκεφτόμουν κ εγώ!!!!Και εγω απογευμα ειμαι, φτου ρε γαμωτο !!!
Δεν θελω να το χασω, αυτο το σκηνικο !!!
Κανονισε, εσυ με stam, taftaar και 5-6 ακομα, και τα ξαναλεμε !!!με το λίγο μυαλό που μου έχει μείνει γιατί το πιο πολύ μου το χει πάρει η ελένη κ η κέλλυ...
κατω τα χερια απο την κελλυ αληταραδες
Του τα λεω, οτι ειναι ακομα νεος και δεν με ακουει !!!κατω τα χερια απο την κελλυ αληταραδες
Σου αρεσουν οι π......ς ??? :'( :'( :'( :'( :'(
ΟΧΙ!!!!Σου αρεσουν οι π......ς ??? :'( :'( :'( :'( :'(
Το ειχα καταλαβει και αυτο !!!ΟΧΙ!!!!
είσαι πολύ έξυπνος... καλό καφεδάκι...Τα λεμε αυριο βραδυ !!!
Παω για τωρα !!!Το ειχα καταλαβει και αυτο !!!
την αλλη παρασκευη το απογευμα 19/8 εσυ μαζι με την Κελλυ εχετε και βαρδια μαζι μου ;)
δύσκολες εποχές για άδειε...τώρα έχει δουλειά δουλειά δουλειά δουλειά δουλεια!!!!για ΟΛΟΥΣ και για ΟΛΕΣ!!!telika tis exeis kopsi se oles mas :'( :'( :'(
κάποιος πρέπει να μας θυμίζει ότι είμαστε και στο δντ!!! άντε...καλά κάνει η άτζελα....είναι μέσα στο κλίμα...Απαπαπα...
τι μεσαιωνικες συνθηκες εργασιας ειναι αυτες κυρια αντζελα?
Για το δντ ενδιαφέρεσαι ή να μην χάσεις το εσύ?κάποιος πρέπει να μας θυμίζει ότι είμαστε και στο δντ!!! άντε...καλά κάνει η άτζελα....είναι μέσα στο κλίμα...