Επισκέπτης
Ειχε ξανθο το μαλλι της, ηταν ψιλη και φορουσε ασπρες μποτες. Αν θυμαμαι καλα Αννα την λεγανε δεν ειμαι και πολυ σιγουρος.
τα κατουρα ηταν γλυκοπιωτα ?
Εσοδείας 2004. Εξαιρετική χρονιά !
Και καλα...Ελα πλακα σας κανω το μονο παιχνιδι που εκανα ηταν μονο με το Strapon. Ηθελα να δω τις αντιδρασεις σας.
Εγω παντως παιδια πηγα στο Studio Παρασιου 36 στην Αθηνα, και ζητησα απο την κοπελα νε γαμησει πρωτα με τον strapon της ( να μου γαμησει τον κωλο μου ) και στην συνεχεια της ζητησα να με κατουρησει και να με χεσει στο στομα και πραγμα που το δεχτηκε η κοπελα και μου ειπε οτι τις αρεσουν πολυ αυτα τα παιχνιδια και στην συνεχεια το απολαυσα και το ευχαριστηθηκα. Ψαχνω να βρω 2 κοπελες σε studio η Call Girls σε ξενοδοχειο με πολυ μαλλιαρο θαμνος μουνι ( αξυριστο ) και στην συνεχεια να με γαμησουν με το strapon τους και αργοτερα να με κατουρησουν και να με χεσουν. Sorry παιδια. Μου αρεσουν πολυ τα βιτσια και οι ανωμαλιες το εχω στο αιμα μου.
Ελα πλακα σας κανω το μονο παιχνιδι που εκανα ηταν μονο με το Strapon. Ηθελα να δω τις αντιδρασεις σας.
φιλε γιατι ποσταρες στο θρεντ της θεσσαλονικης;θες εγω να γραψω για την αφρουλα στην ημερησια ενημερωση για μπουρδελα; να σε κανω να ψαχνεις...ποια ειναι η οδος κωλετη...Εγω παντως παιδια πηγα στο Studio Παρασιου 36 στην Αθηνα, και ζητησα απο την κοπελα νε γαμησει πρωτα με τον strapon της ( να μου γαμησει τον κωλο μου ) και στην συνεχεια της ζητησα να με κατουρησει και να με χεσει στο στομα και πραγμα που το δεχτηκε η κοπελα και μου ειπε οτι τις αρεσουν πολυ αυτα τα παιχνιδια και στην συνεχεια το απολαυσα και το ευχαριστηθηκα. Ψαχνω να βρω 2 κοπελες σε studio η Call Girls σε ξενοδοχειο με πολυ μαλλιαρο θαμνος μουνι ( αξυριστο ) και στην συνεχεια να με γαμησουν με το strapon τους και αργοτερα να με κατουρησουν και να με χεσουν. Sorry παιδια. Μου αρεσουν πολυ τα βιτσια και οι ανωμαλιες το εχω στο αιμα μου.
Έκανα και εγώ το ατόπημα αρχηγέ, παρασύρθηκα ένεκα Παρασίου 36.φιλε γιατι ποσταρες στο θρεντ της θεσσαλονικης;θες εγω να γραψω για την αφρουλα στην ημερησια ενημερωση για μπουρδελα; να σε κανω να ψαχνεις...ποια ειναι η οδος κωλετη...
οχι ρε συ δεν λεω εσενα και πλακα κανω.....Έκανα και εγώ το ατόπημα αρχηγέ, παρασύρθηκα ένεκα Παρασίου 36.
Απλα να βοηθήσουμε λίγο τα καρντάσια. Σορυ απο εμένα δεν ξαναγίνεται.
Το καλυτερο και πιο επαγγελματικο αυταρχικο προγραμμα το κανει ευτην την στιγμη στην θεσσαλονικη η χριστινα στο studio κεφαλληνιας και ανδρεου γεωργιου 4.ανεβασα και κριτικη με λεπτομερειες που ισχυουν απολυτα.οποιος ενδιαφερεται για κατι τετοιο μπορει να δοκιμασει και να συγκρινουμε εμπειριες.
Απο τις υπολοιπες αυτην την περιοδο στην θεσσαλονικη δοκιμασα με την σαμπρινα στο λαφαμ που ειναι λιγο ερασιτεχνικο αυταρχικο αλλα απολαμβανεις καλα να σου χωνει ενα πιπινι τον δονητη στον κωλο.
Πολυ εμπειρη με κωλοδαχτυλο να προηγειται και μπολικα ρουφηγματα στις ρωγες και τελεια χρηση του στραπον ειναι η μαρια η σλοβακα οποτε την πετυχει κανεις στο λαφαμ.
Με την βυζαρου την σαρα ειχα κανει παλια στο ερως πολυ καλο αυταρχικο με στραπον αλλα δεν ξερω αν κανει τωρα στο αλλο μαγαζι.Παντως τοτε τον δουλευε καλα τον δονητη με την ζωνη και σε καυλωνε απιστευτα.
Οταν μαθω για καποια αλλη που κανει καλο αυταρχικο θα ενημερωσω ή εδω ή με κριτικη μετα απο προσωπικη δοκιμη.
οχι μονο κανω μ'αρεσει κι'ολαςνταρια δεν πιστευω να κανεις και συ αυταρχικο..
σε ειχα για καλο κοριτσι..
ntaria