Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Για τι ώρες μιλάς?ναι, αλλα τωρα εκλεισε το φροντιστηριο για 2 εβδομαδες, ειχα και πολλες απουσιες, οποτε θα'θελα να κανω μερικα ιδιαιτερα....
Για τι ώρες μιλάς?ναι, αλλα τωρα εκλεισε το φροντιστηριο για 2 εβδομαδες, ειχα και πολλες απουσιες, οποτε θα'θελα να κανω μερικα ιδιαιτερα....
απογευμαΓια τι ώρες μιλάς?
οχι οχι δεν θελω σουσι με τιποτα... μετα το Ταιλανδι δεν ξανατρωω ασιατικα φαγιτα με τιποτα!!!!!
Αν θές να γίνεις πιο συγκεκριμένη (ώρες) και πές και για πόσα μαθήματα μιλάςαπογευμα
καλυτερα θα το συζητησουμε με ΠΜ?Αν θές να γίνεις πιο συγκεκριμένη (ώρες) και πές και για πόσα μαθήματα μιλάς
ok όπως νομίζειςκαλυτερα θα το συζητησουμε με ΠΜ?
ναι, οντος ιταλικα φαγιτα και τα κρασια ωραια ειναι))))))Αν χρειαστεις Ιταλικα, μπορω να σε αναλαβω....
Και μετα το μαθημα θα σου μαγειρεψω και carbonara που ειναι η σπεσιαλιτε μου.....
εχεις ΠΜok όπως νομίζεις
φιλε κομαντο το αγγλικο ειναι μεταξυ αντρων μονοΗξερα οτι υπαρχει Οθωμανικο, Ισπανικο, Γαλλικο κ.λ.π. Το Αγγλικο δεν το ξερω ρε συ. Πως ειναι ακριβως?
λοιπον παιδια, απο τωρα οποιος να'ρθει σε στουντιο ΕΡΩΣ- θα μιλαει μονο αγγλικα))) και εγω θα κανω τη ξενη που δεν ξερει ελληνικα))))))))
αχ θα σας κανω και τημ μαθητρια......)))))))))))))
Ρε συ κοιτα και λιγο τα πμ σου!!!WOW WOW WOW !!!
χεχε,λεω να φερω και τα βιβλια των Αγγλικων μου οταν τα πουμε απο κοντα))) ;) ;) ;)
ναι ναι φερε φερε)) θα φερω και τα δικα μου?))) και θα κανουμε το μαθημα?))))WOW WOW WOW !!!
χεχε,λεω να φερω και τα βιβλια των Αγγλικων μου οταν τα πουμε απο κοντα))) ;) ;) ;)
ναι ναι φερε φερε)) θα φερω και τα δικα μου?))) και θα κανουμε το μαθημα?))))
αχ θα σας κανω και την μαθητρια......)))))))))))))
εχουμε αγριες διαθεσεις αποψε?)))))Μαθητριουλα ομωs τηs παλιαs σχοληs ε????.......Με ποδια μωρο μου!!!!!!!!Αχ τι μου ξυπναs τωρα!!!!!!!!!