αμα δεν ξεχοριζεις οταν κανω πλακα και οταν μιλαω σοβαρα...Kαλα ενταξει...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kastrato
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 87
- Πόντοι
- 0
υπάρχουν και οι "στραβοί" που φεύγουν λόγο του ότι τους άρεσες πολύγουστα ειναι αυτα ρε παιδια και το σεβομαι, σε οποιον δεν αρεσω- θα παει αλλου, ειναι μεγαλη η αγορα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω.
Και σε μενα εχει τυχει να μιλησει ασχημα κοπελα, ή υπηρεσια να δεν περασω.Οχι στο studio Eros.
Αυτο πιστευω το κανουν απο τα νευρα τους, επειδη δεν εχουν δουλεια και "τους την δινει" που χανουν την ευκαιρια για ενα πελατη.
Εαν ομως ενα μαγαζι παει καλα, ποιος ο λογος να βρισουν ?
Αν ομως δεν ακουσετε βρισιες η κατι αναλογο οταν φευγετε, ή εαν δεν σας το πει καποιος που εμεινε, πως ξερετε οτι βριζουν, η οποσο μαλλον οτι το λενε απο μεσα τους ?
Και σε μενα εχει τυχει να μιλησει ασχημα κοπελα, ή υπηρεσια να δεν περασω.Οχι στο studio Eros.
Αυτο πιστευω το κανουν απο τα νευρα τους, επειδη δεν εχουν δουλεια και "τους την δινει" που χανουν την ευκαιρια για ενα πελατη.
Αν ομως δεν ακουσετε βρισιες η κατι αναλογο οταν φευγετε, ή εαν δεν σας το πει καποιος που εμεινε, πως ξερετε οτι βριζουν, η οποσο μαλλον οτι το λενε απο μεσα τους ?
οκ αυτο πρωτη φορα το ακουωυπάρχουν και οι "στραβοί" που φεύγουν λόγο του ότι τους άρεσες πολύ
Ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω.
Γιατί κάποιες πουτάνες και τσατσάδες μισούν τους πελάτες.Έτσι απλά.
Η αλήθεια είναι πως υπάρχει και αυτό στα μπουρδέλα...
γιατι τους μισουν ρε παιδακι μου? αφου απο του πελατες τρωνε το ψομι τους....Γιατί κάποιες πουτάνες και τσατσάδες μισούν τους πελάτες.Έτσι απλά.
Η αλήθεια είναι πως υπάρχει και αυτό στα μπουρδέλα...
ενταξει ειναι διεφορετικοι και οι πελατες... δεν ειναι ολα ωραια και ευγενικα παιδια...εγω απλα πιστευω οτι πρεπει να σεβομαστε εναν τον αλλον....μόνον στην Ελλάδα γίνεται αυτό. Τον πελάτη και να τον στραγγίζουν και να τον χλευάζουν
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Πώς θα χαρακτήριζες τον μέσο έλληνα πελάτη?ενταξει ειναι διεφορετικοι και οι πελατες... δεν ειναι ολα ωραια και ευγενικα παιδια...εγω απλα πιστευω οτι πρεπει να σεβομαστε εναν τον αλλον....
εγω μπορω να χαρακτηρισω μονο τους πρωινους... σε μενα ερχονται καλα παιδια, κυριοι απο καπια γραφεια και ειναι 95% καλη και ευγενικοι μαζι μου...Πώς θα χαρακτήριζες τον μέσο έλληνα πελάτη?
δεν νυστευεις την μεγαλη εβδομαδα δλδ μαγουλακια μου???Καλημερα νταρια..δυστυχως βρεχει και δεν μπορεσα να ερθω σημερα να σε δω λιγακι...ισως αυριο..να εισαι και να περνας καλα... "ο μαγουλακιας σου"
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.685
- Πόντοι
- 6.555
νηστεια με σενα για ορεκτικο γινεται? με τιποτα? εσυ κολαζεις και αγιο..δεν νυστευεις την μεγαλη εβδομαδα δλδ μαγουλακια μου???
εννοείται αυτό. δεν βάζουμε όλους σε ένα σακί. υπάρχουν και καλοί επαγγελματίες.ενταξει ειναι διεφορετικοι και οι πελατες... δεν ειναι ολα ωραια και ευγενικα παιδια...εγω απλα πιστευω οτι πρεπει να σεβομαστε εναν τον αλλον....
ο σεβασμός πρέπει να είναι αμοιβαίος.
αμα θα ειμαι μονο για ορεκτικο- οκ τοτε :-*νηστεια με σενα για ορεκτικο γινεται? με τιποτα? εσυ κολαζεις και αγιο..
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Νηστεια στο ψημενο,χρειαζεται και για το ωμο νηστεια Καλημεραδεν νυστευεις την μεγαλη εβδομαδα δλδ μαγουλακια μου???
Νηστεια στο ψημενο,χρειαζεται και για το ωμο νηστεια Καλημερα
καλημερα και απο μενα :-*
δεν ιχυει τιποτα ρε αγορι μου. Εγω καθομαι και τα γραφω ολανταρια τις επομενες μερες ποτε δουλευεις λεω να σε επισκευτω πρωτη φορα να δω απο πρωτο χερι αν ισχυουν ολα τα καλα που γραφονται για σενα
τις βαδιες μου μπορεις να δεις στη σελιδα μας ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις