aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
ε ποιο βγαζουν φωτογραφιες σε ολες τις κοπελες? ιδιοι βγαλανε και τισ δικες μου)))
ωραιες τις εβγαλαν παντως ;)
ε ποιο βγαζουν φωτογραφιες σε ολες τις κοπελες? ιδιοι βγαλανε και τισ δικες μου)))
κφληνυχτα μαγουλακια μου)) και φιλακια πολλα!Μωρακι καλη σου νυχτα , ονειρα γλυκα και ελπιζω και θελω να τα πουμε συντομα... Παω για νανακια γιατι αυριο ξεκινα η βδομαδα η ζορικη παλι...τουλαχιστον εχουμε εσενα...καληνυχτα
χαιρομαι πολυ αμα σ'αρεσουν σε σενα μωρακι))))ωραιες τις εβγαλαν παντως ;)
χαιρομαι πολυ αμα σ'αρεσουν σε σενα μωρακι))))
με εχετε κακομαθει)) σχεδον ποτε δεν βγαινω στο σαλονι))))μα γι'αυτο δεν χρειαζοταν να σε δω στο σαλονι οταν σου ειχα ερθει πρωτη φορα ;)
κατευθειαν στο δωματιο ειχα παει :-*
με εχετε κακομαθει)) σχεδον ποτε δεν βγαινω στο σαλονι))))
ναι ναι και θα ακουσεις τσιμπουκακι πισοκωλιτο, ελευθερα πιασιματα.....))) χεχεχε πρωτα θα τα ακουσεις αυτα και μετα θα με δεις εμενα))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))ενταξει μωρακι,τοτε την επομενη φορα θα περασω απο το σαλονι για να μου κανεις τα ναζια σου πρωτα ;)
ναι ναι και θα ακουσεις τσιμπουκακι πισοκωλιτο, ελευθερα πιασιματα.....))) χεχεχε πρωτα θα τα ακουσεις αυτα και μετα θα με δεις εμενα))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
xe xe xe θα τις πω να σου τα πει)))))))χαχαχαχα, πλακα θαχει...
σιγα μην μου τα πει
xe xe xe θα τις πω να σου τα πει)))))))
ηρεμησε ο σκυλος παλι καλα...) καληνυχτα μωρακι μου και θα τα πομε! φιλακι απολλα!!παω για σιγα-σιγα κουκλιτσα
καληνυχτα και καλη εβδομαδα να'χουμε,φιλακια!!!
αληθεια,ο καυλιαρης ο σκυλος σου κοιμηθηκε ή ακομη γαμαει ακομη οτι βρισκει μπροστα του ?
15 μαρτιου πρεπει να γιρησει απο την πατριδα της, φρεσκα και ομορφη))))Καλημέρα Ντάρια και πολλά φιλιά :-* :-*
Ενημέρωσέ μας για τη MILF Λάνα. Πότε επανέρχεται ? Έχεις κάποια ενημέρωση ?
καλησπερα και φιλακια απο μενα!!!)))μια καλησπερα στη γλυκεια Νταρια απο τον....ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟ
ελα απο κοντα...))))Απο μακρυα .......φιλακια τι να τα κανω?
για πες μας:-* :-*
Ενημέρωσέ μας για τη MILF Λάνα.