θα προσπαθησω.... ειναι και γιωρτη μας σημερα)))))))σε καταλαβαινω,kαι μενα μου συμβαινει μερικες φορες...
think positive ρε μωρακι!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
θα προσπαθησω.... ειναι και γιωρτη μας σημερα)))))))
ετσι μπραβο :-* :-* :-*
ωχ καλα λες,το ειχα ξεχασει !!! ειναι η γιορτη της γυναικας σημερα...
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.688
- Πόντοι
- 6.555
Λογικο δεν ειναι να εισαι πεσμενη? εσυ εμψυχωνεις και στηριζεις τοσο κοσμο , καποια στιγμη θα πεσεις και εσυ..αλλα μη κολωνεις..προχωρα μπροστα με θετικη σκεψη και ολα θα πανε καλα...φιλακια...εξαλου σε θελουμε να εισαι πρωτα εσυ καλα για να ειμαστε επειτα και εμεις...δεν ξερω.... κατι μου γινεται ολη την εβδομαδα....
ενταξει ρε παιδακι μου εδω στην Ελλαδα δεν το γιορταζουν και τοσο πολυ....ετσι μπραβο :-* :-* :-*
ωχ καλα λες,το ειχα ξεχασει !!! ειναι η γιορτη της γυναικας σημερα...
aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
ενταξει ρε παιδακι μου εδω στην Ελλαδα δεν το γιορταζουν και τοσο πολυ....
φανταζομαι οτι στην πατριδα σου ειναι διαφορετικα και το γιορταζουν περισσοτερο απ'οτι εδω...
σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια..)) φιλακια και σε σενα μαγουλακια μου)))))Λογικο δεν ειναι να εισαι πεσμενη? εσυ εμψυχωνεις και στηριζεις τοσο κοσμο , καποια στιγμη θα πεσεις και εσυ..αλλα μη κολωνεις..προχωρα μπροστα με θετικη σκεψη και ολα θα πανε καλα...φιλακια...εξαλου σε θελουμε να εισαι πρωτα εσυ καλα για να ειμαστε επειτα και εμεις...
ναι, ειναι μεγαλη γιορτη εκει, δεν δουλευουν κι'ολας σημερα εκει....φανταζομαι οτι στην πατριδα σου ειναι διαφορετικα και το γιορταζουν περισσοτερο απ'οτι εδω...
γειά σας και απο εμενα...σας διαβαζω αρκετο καιρο. θα κατεβω Αθήνα και θα ηθελα να επισκευτω καποιο καλο σπιτι...μιας και στην περιοχη μου δεν υπαρχει τιποτα. Μπορειτε να μου πειτε κατι που να ακσιζει τον κοπο?
ρε παιδακι μου χορης να ξερουμε τα γουστα σου τι μπορουμε να σου πουμε? κοιτα φωτογριαφιες, κριτικες και αποφασησε....γειά σας και απο εμενα...σας διαβαζω αρκετο καιρο. θα κατεβω Αθήνα και θα ηθελα να επισκευτω καποιο καλο σπιτι...μιας και στην περιοχη μου δεν υπαρχει τιποτα. Μπορειτε να μου πειτε κατι που να ακσιζει τον κοπο?
aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
γειά σας και απο εμενα...σας διαβαζω αρκετο καιρο. θα κατεβω Αθήνα και θα ηθελα να επισκευτω καποιο καλο σπιτι...μιας και στην περιοχη μου δεν υπαρχει τιποτα. Μπορειτε να μου πειτε κατι που να ακσιζει τον κοπο?
αυτο εδω αξιζει σιγουρα,αλλα γουστα ειναι αυτα...
για αλλα πρεπει να ρωτησεις στην ημερησια ενημερωση για στουντιο...
:-* :-* :-*ενα φιλακι στην καλη νταρια με το απαλο δερμα και το ζεστο χαμογελο !!!
aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
ευχαριστω πολυ ηθελα να πω)) αρχιζω και φτιαχνομαι))
λοιπον αμα δεν θα με γαμησει αυτος ο σκυλος μεχρι αυριο- καλα θα'μαστε...)
ρε τον μπαγασα τον σκυλο σου
να τον κλειδωσεις καπου για να κοιμηθεις ησυχη σημερα...
aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Αρη..οταν λες αυτο εδω?
εννοω το στουντιο eros ;)
αφου το γραφει και πανω
αυτος ειναι γαμιας ρε παιδι μου... μου γαμαει ολο το σπιτι και οτι βλεπει πρωστα του...))))ρε τον μπαγασα τον σκυλο σου
να τον κλειδωσεις καπου για να κοιμηθεις ησυχη σημερα...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις