aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
αυτος ειναι γαμιας ρε παιδι μου... μου γαμαει ολο το σπιτι και οτι βλεπει πρωστα του...))))
αμαν οτι βλεπει μπροστα του ??? ρε τον καυλιαρη...
αυτος ειναι γαμιας ρε παιδι μου... μου γαμαει ολο το σπιτι και οτι βλεπει πρωστα του...))))
αυτο μου κανει τωρα.. τρωει οτι βρει... και γαμαει οτι βρει...))))μερικοι σκυλοι τρωνε και τα μαξιλαρια ....... ο τι βρουν γενικα
ειναι ειναι καυλιαρης....)))))))
αμαν οτι βλεπει μπροστα του ??? ρε τον καυλιαρη...
απο τα γουστα σου εξαρταται ρε παιδι μου...πιστευω απο οτι εχω διαβασει κλεινω προς Λιντα σαμανθα σονια ναταλι και φυσικα η Νταρια...ειμαι σε καλο δρομο?υπαρχει κατι αλλο τετοιας δυναμικης?
ε ρε φιλε ενα μαμησι θα παρεις δεν θα παρεισ σπιτιπιστευω απο οτι εχω διαβασει κλεινω προς Λιντα σαμανθα σονια ναταλι και φυσικα η Νταρια...ειμαι σε καλο δρομο?υπαρχει κατι αλλο τετοιας δυναμικης?
α πολυ μ'αρεσει αυτο το τραγουδι...)) σ'ευχαριστω..)Κουκλίτσα μου σου αφιερώνω ένα κομάτι που μου αρέσει πολύ καιελπίζω πολύ σύντομα να σε δω απο κοντά..πολλά φιλάκια ...!!!
wow κομπλιμεντα κι'ολας))))))Νταρια παντος εισαι κουκλαρα...ισος σου κανω μια επισκεψη...θα ηθελα να σε γνωρισω και απο κοντα γιατι εκτος απο κουκλαρα εισαι και πολυ ωραια τυπισα...
γιατι κανεις λαθος? απλα γουστα ειναι αυτα.... και τις φωτος μου πιστευω οτι ειδες....αφου ετσι ειναι να μην τα πω? η μηπως κανω λαθος?
γιατι κανεις λαθος? απλα γουστα ειναι αυτα.... και τις φωτος μου πιστευω οτι ειδες....
χε χε αυτο θα μεινει μυστικο))))))εχω νυχτερινες καυλες ρε γμτ ,και να φανταστεις χτες γαμησα ;)
ασχετο ,αλλα ποιος τραβηξε τις photo ?
χε χε αυτο θα μεινει μυστικο))))))
ε ποιο βγαζουν φωτογραφιες σε ολες τις κοπελες? ιδιοι βγαλανε και τισ δικες μου)))γιατι μωρακι μου ,κρατας μυστικα ?,εξαλλου παρεα ειμαστε ;)
bonior ,εχω δουλεια αυριο ρε ,και εξαλλου βαριεμαι ... ;)
ε ποιο βγαζουν φωτογραφιες σε ολες τις κοπελες? ιδιοι βγαλανε και τισ δικες μου)))